Bu kadar işlem hacmi ile bu fiyatlarda olması normal mi acaba.
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu kadar işlem hacmi ile bu fiyatlarda olması normal mi acaba.
şirkerin blok satışını yapıp , sonra rapor yazıp ,5,80 hedef fiyat vererek al tavsiyesinde bulunup sonra hergün satışta ilk sırada yer almak UNLÜ&CO ??? ne kadar etik ne kadar doğru....ayıp yaaa artık bu kadar da düşmeyin bizimde saygın bir aracı kurumumuz olsun 1 tane de olsa amacı hep millete geçirmek olmayan...ytd
Malesef haklısınız.
Bilanço bugün açıklanmayacak sanırım.
Once 5.80TL hedef fiyatli rapor yazip, AL tavsiyesi verdi UNLU&CO, bir kac hafta sonra da 3.80'den blok satis yaptilar. Yazdiklari rapor, blok satis oncesi piyasayi kivama getirmek icindi. 3.80TL'den blok satin alanlar da simdi %15+ uzeri karla mallari satiyorlar. UNLU&Co'da binde bir komisyonunu aliyor. UNLU&Co bu isin cakali olmus. Yine bari satislari yabanci yatirimci tarafindan karsilaniyor, yoksa hisse simdiye coktan 4TL altinda olurdu.
Ben ilk 9 ayda 20milyon TL uzeri net kar bekliyorum, o nedenle UNLU&Co uzerinden satislar olsa da hisse yukari gidecek diye dusunuyorum. Mavi Jeans'de de Turkven halka arzi 43TL'den yapmisti Haziran ayinda, 4-5 ayda hisse 35% prim yapip 58TL oldu. Turkven, Kelebek hisselerini ise 3.80'ten satti, satis sonrasi %15 prim oldu, daha en azindan 15-20% daha yukari gideriz gibime geliyor.
Bugünün pastasını verecek bir babayiğit yok mu?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 30-50 milyon arası tahminlere göre oldukça yüksek kar bekliyorum.Hissenin bukadar canlı olmasını bu beklentiden dolayı olduğunu düşünüyorum.ytd
DGKLB günlük takas
http://imageturko.com/?di=O3ZI
Ocak 2017'den bugüne..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bd738eafcb.jpg
Medwig az parana kıyda bir matrix al twitter'dan araklayıp koyma buraya 😀
Ekim ayı yabancı alış satış oranları yayınlanmış.Eğer doğruysa net 21.000.000 yabancı çıkışı var DGKLB den,o zaman patladık mı ? Görüş belirtebilecek deneyimli arkadaşlar varsa sevinirim
Bu rakamlar çoğu zaman yanıltıcı olur.
Odaklanmanız gereken satışlar ve faaliyet karı artıyorsa sorun yok, düşse de yükselecek demektir.
Üstelik şu an itibari ile faaliyet kar marjımız Yataş tan bile daha iyi. Şirketin doğru yolda olduğu görünüyor.
2017/9 Bilançomuzu bir görelim, daha net konuşabiliriz.
KAP ta yayınlanan 15.08.2017 tarihli bu haberi unutmayalım.
Şirketimizin artan satış hacmini karşılamak amacıyla Düzce'de bulunan üretim tesislerinde yapılan 10.000 m2'lik kapalı alan yatırımı tamamlanarak faaliyete hazır duruma gelmiştir.
Tamamlanan ek üretim tesisi Düzce üretim tesislerinin üretim kapasitesini %25 arttıracaktır.
Bu çeyrekte bir miktar artı etkisi olacaktır. 12 Aylıkta ve sonrasında satışlara etkisini göreceğiz.
Yataş'ta açıkladı bilançoyu gözler kelebekte.
Yarinmi bilanco
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu kağıdın akibetini iyi göremiyorum.Yataşın hareketine ve bilançosuna bakınca bu kağıdın film fırıldak olduğuna kanaat getiriyorum.Hisse ile ilgili sayfalarda çok fazla pozitif söylemler olduğunu bununda ky için gel gel ve yıkım tuzağı olduğu aklıma geliyor amma yinede herkes kararını kendi versin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
önceki sayfalarda karamsar yazılar olsaydı .gelecek iyimi olacaktı.:bravo:
Pasta var mi ??
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançonun kokusunu aldılar mı sanki basıyorlar malı
Bugün bilanço gelir mi ? Yoksa yarın son güne mi bırakılır ?
doce habıre dosuyo bu ****ler mı almıstı 380 hısseyı bunlara hısse satmama garanntısı verdılermı acaba tahtayı duman ettıler bugun bılanco gelcekmı acaba
İkiside hisse için hedef belirleyen kurum, amma velakin dediklerine kendileri inanmadıkları için malı basıyorlar.Bilanço beklentileride demek iyi değilki ufak ufak çıkıyorlar.Eğer bugün bilanço gelirse buda beklentileri karşılamazsa yarın sıkıntı olabilir.
Kapalı seansta bile blok satışı oldu, bu bilançonun iyi geleceği yok belli ettiler sanki.
evet yorumları görelim ne dersiziniz iyi mi kötü mü?
Bugun aciklanan ekim ayi sanayi uretimde katki saglayan sektorlerden birisini mobilya olarak gosterdiler. Faydasi olur mu bilmem.
DGKLB Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2071135
tüm bilançolar : http://www.hisse.net/topluluk/showth...33#post1189533
Bilanco bekledigim gibi geldi. ilk 9 ayda 21milyon TL net kar var, gecen sene ilk 9 ayda 8milyon TL zarar vardi.
Benim icin net kardan daha onemli olan FAVOK'un (EBITDA) ilk 9 ayda 89milyon TL gelmesi, gecen sene ilk 9 ayda FAVOK 31milyon TL idi, neredeyse 3 kat artti FAVOK.
Yatas'in ilk 9 aylik FAVOK'u 88milyon TL. Yatas'a gore FAVOK'umuz biraz yukarida, ama Yatas'in piyasa degeri Dogtas'in %24 yukarisinda su an. Bence piyasa degerimizin Yatas ile benzer olmasi lazim. Yani hissenin en azindan %25 yukari gitmesi lazim kisa/orta vadede.
Bence oldukca iyi bilanco, bakalim yarin nasil tepki verecek.
Bilonço zarardan güzel kar açıklamış, zaten beklentisi bile tahtanın kv 5i hakettiriyor, yarın kelebeğin uçuşunu hep beraber izleriz umarım.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahta sahibi izin verirse !! Belki tepki gelir
biraz gercekci olalim, ben en azindan %25 civari bir yukselis bekliyorum orta vadede, sanirim 5.5TL civarina kadar yolumuz var orta vadede. Bunu beklememin sebebi az once yazdigim gibi Yatas'in az da uzerinde olsa FAVOK (EBITDA) aciklamamiza ragmen, Yatas'in %25 daha yuksek piyasa degeri olmasindan kaynaklaniyor.
Çoğu olumlu bilanço gelen hisselerde hep aşağı verdiler umarım dgklb yüzümüzü güldürür.
Yaklaşık aynı fikirdeyim.
Belki biraz hedefler konusunda farklı düşünüyorum.
Yataş tan karlılık noktasında biraz daha iyi. Ayrıca yeni tesisin etkileri henüz tam yansımadı. Şirketin büyüme ve vizyon olarak da farklı hedefleri var ve bu yolda hızla ilerliyor. Kelebek Mobilyayı da bünyesinde bulundurması büyük bir avantaj.
Orta vadede hedefler biraz daha yukarılarda olması gerekiyor.
Geçmişte bu kağıttan kendime göre iyi para kazandım. Öncelikle onu belirteyim. 2. çeyrek bilançoyu 9 ağustosta açıklamıştı. Şirket ilk defa kar açıkladı. Ancak bilanço çok beğenilmedi veya beklentinin altında oldu ki 10 ağustos itibariyle hisse değer kaybetmeye başladı. 4,6x dan 3,5x ye kadar düştü. Bence şirketin geleceği parlak olduğu için tekrar yükselişe geçti sonrasında. Umarım bu bilanço piyasa beklentisi doğrultusundadır. Yarin yönü belli olur. Ben iyi olacağını düşünüyorum. Herkese bol kazançlar. Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir...