Onu biliyorum....
Gayri resmi diyorum[emoji3]
Çok zekisin maşallah...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Onu biliyorum....
Gayri resmi diyorum[emoji3]
Çok zekisin maşallah...
Neden!
Senaryonun ortağımısın böyle emin konuşuyorsun....
Site gercekten yeni mallarla doluyor.LG SAMSUNG gibi marka beyaz eşyalar yüklenmiş.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açık açık yazsanda herkes anlasa ...
Yoksa zan altında kalacaksın ..
Ne demek istedin sanki tehdit ettin ...
Bu yazdığınla resmen tehdit edip suç işliyorsun...
Ne senaryosu dostum fazla agresifsiniz bmeksten ne 1 lot aldim ne alirim ne satarim .rakamlar soyledim size yuzde99 halka acmis temeli bilancosu facia sirkete anormal rakamlar veriyorsunuz dikkat edin dedim.neyse 1msj a taramali tufek gibi msj yazmissiniz senli benli konusuyorsunuz.
Bol kazanclar
Ama tehdit gibi konuşuyorsun kelimeleri bir daha oku “yakında anlarsınız az sabredin” bu ne demek.... açıklarmısın
Hem diyorsun % 99 küçük yatırımcıda hem de tehdit ediyorsun senin yaptığın büyük terbiyesizlik. Peki ne yapsın bu insanlar yatırım yapmışlar kötümü yapmışlar...
Kardes burda herkes büyük zararda bildiğin birşey varsa net söyle .
Batarsa senin eline ne geçecek...
Az sabredin dediğiniz tarihide söyle...
Arkadaslar ne bilmesi yapmayin ya.yukardaki dostumuz cok akillisin demis ona cevaben yazdim onu.bir kac sayfa once 20 kat falan gibi rakamlar vermis full girdim demis ben de yizde 99 u halka acmis bilancosu facia olan sirkette hayal kurmamasi icin yazdim.amma buyuttunuz neyse bir daha yazmam kafa bulandirdiysam affola.
Hersey gonlunuzce olsun
Sen o tehdit yazını silermisin
Aynı tipler 40 farklı nick alıp her gün değişik değişik korku salıyor. Dikkate alıp cevap yazmaya bile değmez bunlara. Zaman çok daraldı zaten. Yakında gülende ağlayanda belli olur. Yyd.
Degistirdim .bol kazanclar iyi aksamlar
Adam resmen tehdit ediyor
“Az sabredin yakında görürsünüz”
Peki yakında o dediğin olsa adama sormazlarmı ne biliyordun sen zamanında o yazıyı yazdın.
Peki dediğin olmasa ne yapacaksın...
Guzel kardesim siz demediniz mi cok akillisin diye ben de size cevaben o yaziyi yazdim ben sadece temel degerlerini paylastim ki burda herkes biliyordur uzatip duruyorsunuz.
Cok uzadi muhabbet burdaki hissedarlar kazansin bu namussuzlar bu halka arzi onaylayanlar bu sirketi hortumlayan adamlar kaybetsin asla bir tehdit yoktu neyse .iyi aksamlar
Şuraya gelip görünen köye yorum yapanlara da ayrı ayar oluyorum hisse bu fiyatlardayken maşallah herkes uzman onu 2 den aşağı düşmeden gelecektin de uzmanlığını gorecektik yok yüzde bilmem kaci yok temeli yok suyu buyu yok batacak ulan hisse zaten 23 krs neyin artistligindesiniz...herkes işine baksın alırken sana sormadım sende 2 den düşerken zaten uyarmadin 20 aydır tek bir yeşil mum cakmamis ayliklarda elbet oda olacak ve bana göre 0.40 tan 0.80 olan yolculuğunun olduğu günden beri toplanıyor oda benim düşüncem.bakin aylık macd e bakın cci görürsünüz.
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve bir hisse batmadığı sürece benden aldığını bir kuruş dahi olsa geri alırım batarsa bu ilk olacak o ayri. Tabii.
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bimeks sitesinde;
Telefon sayısı 177
Televizyon sayısı 127
Monitör sayısı 97
Masaüstü sayısı 67
Tablet sayısı 67
Notebook sayısı 171
Pil-şarj sayısı 79
Puzzle sayısı 164 ?
Puzzle'ı çözünüz?
Burada benim kastım 7 rakamınaydı. Puzzle hariç ürün sayısı...kafayı yedik biz de..:)
Yatırımcıların birbirine sataşmasını anlamadığım gibi ,hisse den ne alırım ne satarım 1 lotum da yok diyenlerin forumlarda yorum yapmasını da hiç mi hiç anlamıyorum . İnsanlar zarardayken kaçın kurtulun söylemleri ise çok gülünç geliyor , zarar olmuş yüzde 80 , hal böyle iken yüzde 20 için mi kaçıp kurtulacak bu insanlar , sonsuza kadar böyle sürüncemede gitmeyecek bu durum ya nasibimizi alacağız ya da boyumuzun ölçüsünü , gidenlere elveda kalan ve bekleyenlere selam olsun .
23 te satışlar çoğaldı alıcıların karşılaması pek mümkün gözükmüyor ogleden sonra aşağı gelmek zorunda yoksa alıcı yok
Yada yukarı çıkması için haber gonder
mahkeme sonucunun haberi olurmu:)
Mahkeme sonucunda olumsuz bir durum yok zaten olamazda
Arkadaşlar bu alanlar kim ......
hisse den ne alırım ne satarım 1 lotda yok diyenler yazıyor...:
üstadlar yukarı doğru sert hareket yapabilir mi ...
Sert hareket yapma potansiyeli her zaman olan bir kagittir. Bunu bir çok defalar yaşadık ancak bu piyasaya sürülen bir haberle olur başka olmaz
23 te satış bekleyen 500 bin lot var alıcı yok nasıl direnecek bakalım
Eğer 20 kurus altına gelirse alım yapabilirim 15-20 aralığı cazip gibi
Pardon tavan 27 idi
bence şirkete kayyum atanmalı bimere defalarca yazdım
Mahkeme sonucu ne oldu niçin haber yok