gs puan kaybedecekti. fakat hakem faktörü gene ortaya çıktı. olmayan penaltıyı var da izleyip vriyorlarsa iyi niyet aranmaz. bu arada gs liyim. fakat futboldan soğumustum iyice uzaklaştım.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
gs puan kaybedecekti. fakat hakem faktörü gene ortaya çıktı. olmayan penaltıyı var da izleyip vriyorlarsa iyi niyet aranmaz. bu arada gs liyim. fakat futboldan soğumustum iyice uzaklaştım.
yazık yazık 2016 dan beri 6 liradan sürünen hiss3 fikret orman yeniden başkan kasada para yok şaibeli hakemler futbola yatırım yapanın cezalandırıldığı borsa açıkça soygun düzeni
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 yıl daha mı bekleyeceğiz. ş.ligi hayal oldu. 2. lik olabilir diyordum ama beşiktaşın ilk yarı mal mal puan kayıpları olmasa 2.lik olurdu. 4 puan değil 3 olsaydı fark bir umut olurdu. rezalet.
14000 üyenin olduğu beşiktaşta 4 bin civarı oy kullandıldı F.O seçildi. anlamadığım oy kullanmaya niye gitmemiş bu insanlar. F.O seçildi madem tekrar https://www.bloomberght.com/besiktas...klandi-2218552 bu borcu ne yapacak nasıl azaltacak? küçüleceğiz diyor sadece. ne bileyim ben ufukta bir ışık göremiyorum. spek çıkarırsa kağıdı bir şekilde işte diye bekliyoruz.
Akşam alanyayada yenildikmi yarın 1.40 ları görürüz heralde üç seneye bizim maliyete gelse iyi
spek ne düştün be milletin elindekini kapmak için daha nr kadar basıcan basmazssan.. sun
önceden de dim.simdide diom. yan hissenin yani olamazsın sen bırak bist100 şirketi için dr olmayı bankaların kucağında oyuncak hissesin sen tahta sahipsiz bakin bugün borsa toparlanıo aselsan vakıfbank garan vs tahtayı topluorlar ama.senin üzerine toprak çekmişler
yürü be yeter rezil ettiğin bizi senden başka gitmeyen kalmadı
toplayama devam spek 1 senedir burdayiz ya birlikte baticaz yada cikicaz
trabzonda şenol güneş stadyumunda laz şenol trabzonlu hemşehrilerine maç edio
çokomelli borsacı
yedek kulübeden çıkma iimi ruhsuz adam koca bjk yi bi laz bi fiko bitirdi yatırımcıyida bitirdi zaten grafiği 2 sene daha yukselmes diodu hissenin hertürlü operasyon yiyo takım
çokomelli borsacı
yazık önemli kritik maçları hiç alamadı şenol güneş. gs ye yenil trabzonda kaybet. quaresma diye diye bitirdi takımı.
şimdiye kadar hangi olumlu habere tepki verdinde çıktın şimdi düşüyorsun sfsizlik adilik bu olsa gerek aldımiz hisse bu malesef
çokomelli borsacı
23 Haziran seçimleri anketimiz de 1 hafta geri de kaldı...
İlginç sonuçlar var...
Erken seçim mi geliyor yoksa?
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
Unutmayın;31 Mart seçimlerini de büyük oranda doğru bilmişdi Hisse.Net seçim anketi...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...83#post3468883
saygılar/başarılar
bjk nin grafiği 2011 den 5 sene sonra 2016 da 6 lirayı görmüş adamlarda iyi oyna yüksek fiyattan mal pazarla sonra cok citybank deutche banktan tekrar düşen leri topla 4 5 sene geçsin sonra tekrar çik sahnedeki kuklacilar şenol fiko görevini yerine getirsin bjk camiası izlesin iyi olan ne varsa gocertelim sonra almasaydın spor hissesi olsun adı alayı tesko bunlar
çokomelli borsacı
Yine geldi zurnanın zırt deliği olan 1.36...buradan toplanırmı,bana göre toplanır:)...ytd.
Kendi düşüncem 1 altını gösterecekler, ytd
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz zor !!!,düşerse toplamaya devam,halka arzda 18 ve %1800 bedelsiz verdiği zaman pek takılmadım,50 olmuştu bedelsiz öncesi,bölünüşü ise 6,ne zaman 2 altına düştü takılmaya başladım 2 defa 1.35 görüldü,ayni oranda 15yaptı,sonrasında 1.50 yine peşi 7,tekrarında 1.36,peşi 2.50-şimdi takrar 1.36...bu saydıklarımın hepsinde vardım,bu seviyelerden yine varım:)...ytd.
Dipten yaptığı yükselişe göre en ucuz kalan bjk bugünkü kapanış fiyatıyla. 1.75 'den buraya gelişi hacimsiz oldu. Ligdeki sonuçlara göre panikle satanlarıin mallarını çok güzel topladılar. Kimsenin maliyeti buranın altında değil artık. Satıcılar isteksiz olacaktır. Buradan bir tepki gelmesi muhtemel diye düşünüyorum.
1.3x rahat gelen hisse 1 i de rahat görür, ytd
"kimsenin bu fiyattan aşağı maliyeti yoktur" borsada yapılan en büyük hatalardan bir tanesidir, düşerken bile hisseden kar edilebiliyor sonuçta açığa satışla.
açığa satış varsa niye durarsin ki borsada sen yatırım yap ee tombul parmak müşteri topladimi bassin assagi ya
çokomelli borsacı
Defalarca 1.30'lu seviyelerden hep destek gelmiştir,bakalım bu seferde olacamı !!!
1 li rakamlar uzak değil, tabii bana göre
dusursunler 32 milyon lotu olan işbankası 10 ar milyon lot üzerinde olan ak garan deniz düşünsün kaça düşerse artık bankalar bjk gs tspor hepsinde birlikte ky avında burda iş gs denizbank.. bizde 3 5 bin lot da kayıp onlardakini siz düşünün fikret senolda bunların adami isteseler yeni beklenti oluştururlar sürerler yukarı ama böyle citybank deutche banka 1 lira gibi fiyat sunup mal almalarina neden imkan veriolar bi sürü tezgah
çokomelli borsacı
Galatasaray ile rakamsal olarak aynı. Küçük bir ayrıntı var. Piyasa değeri olarak galatasaray beşiktaşın neredeyse yaklaşık 2.5 katı değerinde. O da sorun olmasa gerek bu cibiliyetsizler için.
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
Sakla samanı gelir zamanı modunda çalışıyor...buralardan yani 1.30 seviyelerinden alan zararlı çıkmaz,ama biz 2 üzerine çıkarsa alır derseniz peşinden küfür ederseniz işte o zaman eleştirelere razı olacaksınız...ytd.
dün 500 bin lot alan garan bugün geri satmış 4 5 liradan beri bekleyenler var şampiyonluğu bile fiyatlamadi o zamanlar nasil bi kötü niyet var bu hissede 4 5 liradan düşerken hep pozitif haber pompalandi şimdi kimsen toplamıyor hisseyi 33.5 milyona çıktığıginda isyatirim ki lot 2.5 oldu sonra 1 milyon satti buraya geldi devletin yetkileri bu ise el atsın yoksa 3 5 bankanın indir kaldılari ile agac silkeler gibi yatırımcinin düşmesini bekliyorlar
çokomelli borsacı
Memlekette saman yok ki saklayalım. Bulgaristan ve Azerbeycandan İthal ediyoruz
herşey den onemlisi niyet bu hissede iyiniyet yok bakın uzun vade grafiğine 6 7ay daha sürünur sonra bi.silkeleme orda yine 2.5 3 gosterirler sonra yine çakılır 2 sene.daha 4 seviyesine anca gelir benim görüşüm en kiss bundan kurtulmak burlardan maliyet düşürüp yukarı harekette vrmek ama beklentirler dedim.gibi bisiler yapilmasi lazim
çokomelli borsacı
bistin en şerefli hissesi larij haberi avci haberini bile mal çakmak için kullanıo nasıl bi yokluktasiniz 1 senedir bitmedi yaptığınız
çokomelli borsacı
Allahsiz kitapsizlar endex 83 binden 90 bine geldi bu nalet aynı yerinde sayıyo ozaman bist 100 kağıdında niye duruyorsun 2 senedir çöküosun hicmi toparlanmaz bi hissr
çokomelli borsacı
Bütün büyük takimlarin Baskanlari (Ali Koc hatta Federasyon seciminde bu ay bir paket aciklayacaklar dedi), Devletin bu ay icinde mali bir yapilandirmak icin yardin edecegini beyan ettiler. Bu haberi 4 büyükler fiyatlamadi, cikislarda bu beklentiyi kullanabilirler ama haber gerceklesdiginde ne olur, onu spekler belirleyecektir!!!
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/f...cikarildi.html
futbol kulüplerinin tv sahibi olması bu devirde zaten saçmalık. yotube ya da farklı şekilde yayın yaparsın. zaten sürekli ne yayını yapacaksın ki? çalışanlar adına üzücü hakları verilir umarım.
tarih bunların yaptıklarını yazacaktır soyguncu olarak kalacaklar
çokomelli borsacı
çök çök ky nin parasına hemen çök bankarin kucağında borç 2.4 milyar indir kaldır devam hacim yok istedik leri manipülasyon yapilio 2 sene oldu parayı hiç ettiler klup maşa sadece
çokomelli borsacı
1.40 zar,zor oldu,burada ineklemeye başladı,panik yok,mecbur yükseltecekler,zaten önü temmuz !!!...ytd.