Bence de.
Tebrik ederim, kurtulmuşsun.
Baksana Adnan BOFA üstünden tahtanın altından girip üstünden çıkıyor.
Printable View
En çok ihracat geliştiren 3.firma ödülü almış.
Adnan al sen o ödülü….
Aman nazar değmesin , inşlh hareketin devamı gelir.Dolar bazında 2,07 ile tarihi zirve kapanışı yaptık vatana milltete hayırlı uğurlu olsun.Umarım 2 - 2,07 dolar seviyesi artık destek olur.
Geri gidip onaymi alicak belirsiz ama hacim şart..
Artık zamanı geldi...
Sessiz ve sakin.
Sn Gogos çok uzun zamandan beri yapılan bezdirmeleri dikkate aldığımızda, düşüncelerinizde haklısınız..
Ama; bu kadar düşük sermaye, her yıl düzenli dağıtılan temettü, sahip olunan şirket gayrimenkul ve tesislerinin bilançoda maliyet bedeli ile yer alması karşısında işlem gördüğü fiyatlar gülünç..
BİST te sanayi şirketleri arasında benzeri yok...
Sadece sabır diyorum.
Bugün devre kestirmezsen darılırım.
Sebep?
Hep alavere dalavere!
BOFA
ALIŞ : 176.219 ORTALAMA : 41,434
SATIŞ : 203.531 ORTALAMA : 41,445
NET : - 27.312 ORTALAMA : 41,514
Bugün yine tahtanın içine eden kurum.
Kimin adına işlem yapıyor acaba?? 🤔
Bugün de eminim O ÇOCUK , 10:30 dan sonra BOFA üstünden devrede.
S.S. sattıklarının bir kısmını yerine koyacaksın! 30 dk. kaldı.
2 ocak 2023 tarihi 947.709 lot işlem hacminin 113.577 alış, 209.685 satış ile toplam 323.262 lotunu (%34,1) BOFA yapmış gene. ÇOCUK tahtada cirit atıyor ve istediği yöne sürüklüyor hisseyi. %+3 endekste hisseye %-2 yaptırdı bugün de.
Kim acaba, O ÇOCUĞU bilen var mı?? 🤔
Şirketin verimsiz üretim hatlarını kapatması ile başlayan olumsuz hava hala tam kalkmadı.
Piyasa bunu olumsuz algıladı. Oysa altın yere düşmekle değerini kaybetmez.
Üretim hatlarında talep olmayan verimsiz olanlar kapatıldı. Personelin bir kısmı başka hatlara kaydırıldı, bir kısmı işten çıkarıldı. Bu durumun finansal yansıması şöyle olmalı;
Toplam ciroda düşmeye karşılık kar marjlarında yükselme.
Özellikle yoğun talep gören ürünlerin üretimine yönelme oldu. Kar marjı yüksek lüks sayılacak ürün üretimine ağırlık verildi
12 Aylık bilançoda son çeyrek performansı göreceğiz.
Ben 420 ile 450 milyon arası bir kar geleceğini düşünüyorum.
Asıl dış piyasalarda canlanma başlarsa ve içeride seçim etkisi ile gayrimenkul piyasası canlanırsa 1 ve 2. çeyrek bilançolar parlak gelebilir.
Borsada birçok hissenin fiyatı piyasa tarafından belirlenir. Benim ise, bu hissede herşey BİR KİŞİ nin iki dudağı arasında olduğu yönünde güçlü tespitlerim var malesef. Onun insafına değil, yeterince doymasına kaldık. Doyar mı, doymaz mı? Birgün illa ki doyacak, umarım o gün, HELVA dan önce olur.
Bugün de O ÇOCUK, BOFA üstünden en yüksek işlem hacmi yapan oldu.
Alış: 179.115 lot
Satış: 171.049 lot
Toplam : 350.154 lot
Toplam hacmin %41,5 i
Her işlemin neredeyse yarıya yakını BOFA
İşlemlerde 2,3 kuruş satış avantajı var.
Yani 4.000 ₺ kar yazmış. Sıfır komisyonla tabi.
Kim bu ÇOCUK?
Amacı ne?
🤔
İnşaatta canlanma beklentilerini bir tarafa bıraktı, inişte en önde götürülüyor gene.
dede fırsat arıyordu buldu emenuke
https://www.tradingview.com/x/AMhrfzr3/
ınının ınının gel gel gümüle gel..
kanal dışında kapamadıkca bence sorun yok..
tabi bence.
Cikmadim lakin buralarda binen çok olur.
Eyt enerji o cesi tedbir aldı.
bilancda katkısı illaki olacaktır.
Birde avrupadan gizlj kime geldiği belli olmayan,ülkesinde enerjiden dolayı çok büyük sıkıntılar yaşayan firmalar var.
Isin bizi ilgilendiren kısmı pastadaki pay oranı..yeni siparişler vsvsv
Ukranya geçtim surie yaza doğru anlaşmalar yapılırsa adam gidicek taa avrupadan seramik mi getricek ..
Savaşlar biterse 5 sene tas toprak kral olur....
Yanarım yanarım Mardin e yanarım ic oldu canim güzelim çimentom...
Hacimde yok kendi kendine boş ördek gibi oynuyor :he:
Alış ta,satış ta..ikisinde de kademeler çok sığ...yani ne almak isteyen, ne de satmak isteyen.
Sığ sığ düşürüp
33 ten sağıyor 43 ten verdiklerini.
Doymadı oynamaya tahtada
Doymayacak da
Fk ya bak gelen karla yerlere düşecek...
Temettude cabasi
Az biraz aldim dursun bakalım..
Ben de alıyorum,ama yine de tedirginim...sadece egser değil tüm borsa bir gün hafif toparlıyor,ertesi gün sert satışlar(özellikle yan kağıtlarda büyük kıyım var)...öte yandan döviz epeydir yatay,bu durum ihracatı nasıl etkiliyor acaba?hem kur hem dış talep nedeniyle ihracatçıların pek mutlu olmadığı konuşuluyordu,egser de şikayetçi mi acaba? Bakıma alınan bölümle ilgili bir açıklama da yapılmadı,çalışanlarla ilgili ücret pazarlığı var...doğalgaz ve elektirikte fiyat indirimleri maliyete olumlu yansıyacaktır.