https://s12.directupload.net/images/201216/ydbaoifk.jpg
Printable View
Arzum rüzgarı bunuda etkiler diye düşünüp bende bugun aranıza katıldım.
hadi bakalım hayırlısı.
matmaca kardeşim , Cefaks kardeşim hakkınızı helal edin.
Günlük paylaştığınız datalar çok iyi oluyor.
Ellerinize sağlık.
Trende uyuyakalmışım ,hafif salladı Allah Allah dedim kendisi kendime :)
Yoklama alalım, kimler var eskilerden ortaklar ?
Sessiz sedasız yolculardan ben buradayım, bagajım yüklü. Yol uzun.
Sallantıda biraz yük atayım, düz yolda çoğaltırım dedikçe hep azaldı maalesef. Hele dün arkasından öyle bir koşturdu ki beni, 89 numaralı duraktan sallantıda attığım yükleri anca toplayıp 95 numaralı duraktan zor bela geri binebildim. Demek ki bu yolculukta in-bin, at-geri al yapmamak gerekiyor. Trendir hantaldır diyoruz ama bazen tay gibi seri oluyor. Koş ki yakalayasın! Alimallah kendimizi yolcu sanarken bir anda trene el sallar vaziyette bulabiliriz.
Arzum rüzgarı kesin etkileyecektir. Yalnız biraz yüksek fiyattan arz edileceği için diğer halka arzlar gibi 6-7 gün tavan gider mi, pek emin değilim. Bizim yatırımcımız yüksek fiyatlı hisseleri pek sevmez :)
Arzum dışında da beklentilerimiz ve güzel temelimiz var. Satışlar artıyor, borçluluk yok denecek kadar az. Yeni ürünler yolda. Borsanın coştuğu yılda primsiz 3-5 hisseden biriyiz.
Sabır ey ortaklar sabır, bu menzil uzağa benzer!
Selam Aydınefesi;
Yol uzun olunca, birde tren yolculugu olursa; uyanık olmak sıkıcı ve sıkıntılı olur ve yolculuk çekilmez olur! iyiki uyuyakalmışsın;
eskilerden sohpet olarak hep burdaydım, ama kabul edersen 3 gün önce yeni ortak olarak aranızda katıldım.
Umutlu ve hayal dolu bir hafta sonu olarak geçecek kiymetini bilelim ortak çünkü sıfır stres olacak :)
Selam Dua ve muhabbet ile...
İyi geceler ve hafta sonları
:wave::wave::wave:
Günaydın,
Arzum halka arz sonuçlarını incelemeninizi tavsiye ediyorum ortaklar.
Beklediğimden çok talep geldi açıkçası,53,6 kat talep, 200 bin küsür KY yatırımcı.
Vay,vay,vay.
Bu 200 küsür bin KY ,bize de yönelirse bakın cümbüşe şimdi .
Sabah açılışımız çok önemli.
Açılış genel olarak bizleri yamulttu :) Her zaman ki gibi dedi ki ben ihlas grubu hissesiyim :) Günün devamı güzel olur inşallah
Yatırım tavsiyesi değildir
Arzum a talep çok güzel gelmiş illaki tetikleyecektir..
Kıymetli ortaklarım, o tahta yapıcıların sinir bozucu hareketlerinden tiksinmiştim diye pek yazmıyorum, şimdilik bir filmin fragmanını izliyorum, görüşmek üzere, arada size selam veririm. Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum.
Yazdıklarım AL-SAT-TUT ve YATIRIM tavsiyesi değildir.
Selam Sevgili Muhtarım
Baktım kiymetli hemşerim ıle başlayan alıntın olunca Duyarsız kalamadım !!!
bende size cevap verme kabilinde yazmış oldum bu gün güzel kapanış yapıp Cuma gunu kadar 2,33 rakamlarında olursa
cuma Arzum işlem başlangızı ve şu covit mutayson biraz gündem dışı olursa biraz buralar şenlenir gibi
yazdıklarım Al sat yat tut degil aşagıda imzamda paylaştıgım gibidir
Sevgili hemşerimi görünce sesli düşünce paylaşımlarıdır.
Selam Dua ve Muhabbet ile...
AEO Sevgili Dostlar ve Hemşerim !
:wave::wave::wave:
Aylık grafikte 2,24 çok önemli dirençtir.
Günlükte değil aylıkta.
Aralık ayını 2,24 üstünde kapatmadıkça riskli.
http://share.matriksdata.com/Images/...1853564222.png
Selam Dostlar... Tren geriye toslayınca sarsıntıdan ben de uyandım. Çeteler yuttuklarını kusmuşlar. Engebeli dolambaçlı ve sarp yolda menzile kadar devam diyoruz. Hayırlısı bakalım...
Ne oldu geçtigimiz istasyonda yolcu mu unuttuk da geri dönüyoruz.:wu:
https://i.hizliresim.com/9LqxSQ.png
Destek 2,03 altı kapatırsa stop olur.
Yeni müşterileri trene bindireler,gedik ve deniz olmuş ağırlıklı.
Gedik 1,98 ortalamaya 12 milyon lotu ,
A)yeni sahiplerine devretmiş
B) kendi aralarında paslaşıp,aradaki KY'leri de patlatmış
C) hiç biri
Hangi seçenek doğru acaba ?
2.20'den sattığım hissenin 5 katını 2,03'den elimize aldık da hayır mı,şer mi bilemedim.
adamlar ,sürekli mal sahibi yapıyor beni.
Yarın da 1,80-1,90 arası beklemedeyim.
Bu trende uyurken,uyandırdıklarına ya onlar pişman olacak,ya da ben pişman olacağım.
Hedef Everest......
Hayırlı cumalar ortaklarım,
Allah sonumuzu hayretsin inşallah.
Adanlara ceza gelmiş ama
SPK, IHEVA işlemleriyle ilgili 10 kişiye idari para cezaları verdi
25/12/2020 06:27:05
* * Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (IHEVA) pay piyasasında 06.04.2020-14.04.2020 döneminde gerçekleştirilen işlemler ile ilgili 10 kişiye idari para cezaları verdi.
* * SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, IHEVA pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler nedeniyle VI-104.1 Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği’nin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (a), (b) ve (f)* bentleri uyarınca Ömer Yalçın'a 16.599.774,80 TL, Aliosman Günay'a2.265.075,00 TL, Ercan Güzel'e 1.780.755,60 TL, Enver Çevik'e 2.676.630,60 TL, Bedri Ergülser'e 46.958,00 TL, Yılmaz Ersönmez'e 799.315,80 TL, Güvenç Balcı'ya 613.410,60 TL, Burak Balcı'ya 233.562,60TL, İsmail Baysal'a 86.347,80 TL ve Halid Ziya Yalçın'a 73.467,80 TL idari para cezaları verildi.https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=77
16 milyon küsur ceza alan ,diğerlerinden niçin çok daha fazla almış acaba arkadaşlar ?
Hacim ve sermaye farkı olabilir mi ?
2.05 ten 1.95 e kadar ala ala indim aşağı. A1 satmayı bırakırsa yüzler gülecek. Am devam ederse uzun süre gezeceğiz bu kağıtla.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne ümitlerle girmiştik. :vk::vk::vk:
75 milyon peşin ödenmiş giderin ne için yapıldığını ,taglig'in anlaşmasını, covid için arge sonucunu görmeden ,trenden inmek mi ?
Pehhhh derim sadece !!