Pek bunu suçlamayalım,çünkü kentinde kanı bozuk çıktı,oda 1000 üstünden 750 oldu yani 1500 zirvesinden yarıya düşmüş oldu,buda 400 cıvarından 200 oldu aynen kent gibi yarı fiatına geldi,zamanlan 250 dayaması yapıyor 210 altına iniyor :notr:
Printable View
Pek bunu suçlamayalım,çünkü kentinde kanı bozuk çıktı,oda 1000 üstünden 750 oldu yani 1500 zirvesinden yarıya düşmüş oldu,buda 400 cıvarından 200 oldu aynen kent gibi yarı fiatına geldi,zamanlan 250 dayaması yapıyor 210 altına iniyor :notr:
Neyse yasak kalktığı iyi oldu eski sisteme devam,alttan al üstten sat,örneğin 223-233 :kmk:
230 milyon kar açıkladı 251 tavana yapıştırdılar,ben dün 231 satış yapmıştım bilançosunu yine hüsran olur diye,yine bana güvenilir değil,çünkü adı çıkmış 9'a inmez sekize,çünkü patronu çok yamuk ve güvensiz boşuna adı deli petro takılmamış...ytd.
Aynende yine deliliği tuttu,dünkü tavanın devamı gelmedi bugün 240 gördü,dünkü postaladıklarımı bugün 10 puan üstünden aldım,zaten ne fark eder,10 puan kazandım,taban çekse en fazla sıfırlarım,giderse eyvallah derim,bu böyle hisse,400 olduğundan beri hep vardım,100 olduğundada vardır,en fazla 100 olduğunda vurdum voleyi ve devamlı her hareketinden az çok kazandım,bu böyle bir hisse çok takip ister,bugün yine bir hamle yapabilir kapanışa doğru...ytd.
Delinin asansörü,bir yukarı bir aşağı,bugünde öyle oldu,248-241,bu bilançoya bu hisse yakışmıyor,ayces peşten gelirdi,ayces olmuş uçuşta 500 üstünde :evil:
Bunun bilançosu yüksek gelse ne olur patronu yamuk olduktan sonra,kent zarar açıkladı oda bundan aşağı değil,neyse zamanında kazandığımıza sayıyoruz.
Deliii neden 236 yaptırdın...neyse toplamaya devam ytd.
Hadi bas gaza deli,toplattığın yeter,10 kat kar açıkla tekrar ayni yerine gel,ben bu işten bir mok anlamadım,250 üstüne attın bu sefer 260 rahat yaparsın :bravo:
Dün 231 yapışı çok ironiydi,bakalım bugün ne mok yapacak,240 üstü bile yapamıyor maliyet 239,dün GS satıp buna girmiştim gider giye GS iyi kötü gitti bu hala maliyetime gelmedi,giderde kendisi gibi milletide delirtir...
240-251 oyalanıyor,hernedense 251 üstünde kalamıyor,kentda bundan aşağı kalır yanı yok oda 714,bu 400 üstüne atmıştı,kent 1500,bunun bilançosu iyiydi,kent devamlı zarar açıklıyor :notr:
Ben yüklü alınca muhakkak 240 yapıyor,peşi malum 250 üstü,bugün 250 altına inmedi,galiba postaladım ondan.
Bu deli yine hisseyi 236 yaptırdı,ulen hiç olmazsa adam 250 altına indirtmez,millet 300 beklerken deli yine kazığı milletin altına çaktı,milleti zarar ettirmekten zevk alıyor galiba.
Borsa uçtu bu hala 240 üstü yapamadı,çoğu hisseler %5 yaptı,ulen deli benimi gözetliyorsun,ulen çıkmıyorum 250 olmadan :hah:
233-34 oyalanıyor,hadi deli göster deliliğinide uçur bunu tam yeri...ytd.
Delinin 3-4 gündür havası yok 230 cıvarı sürünüyor,acuk insan 240 yapar yahu,250-60 es geçildi,esasında bu kara göre 300 üstünde olması lazımdı,yaptırtmıyor deli,çünkü hiseyi satanların başında o geliyor,neyse bizim acelemiz yok bizde onunlan bekleriz,ayces bile bunu katladı 500 altında seyrediyor,zamanında bunun altındaydı :kmk:
Ayces 500 cıvarı,kstur ve bu srünüyor,sürünsün bakalım,gözünü 200 altınamı dikti acep,şu aralar 227 bela okusak ne olacak :seyt::seyt::seyt:
226-229 iyice sıkmıştı,bugün 230 üstüne ıkına,sıkına attı,temennim 230 altına inmemesi,ulen deli madem mal satacaksın çek bir tavan oradan sat,örneğin 250 ve üstü,kurtarmazya kötünün iyisi,yoksa normal yeri 300 üstü.
Kademeleri sıklaştırmaya başladı çaktırmadan,önce 230 üstü peşi 240 üstü,hafta başıda 250 konuşulur,300 olmadan inandırıcılığı yoktur.
250 yapamadan bir müddet 240 takıldı,bugün 38 altını gördü,eğer buradan destek görmezse bu deli 229 bile gösterir,çünkü yapmadığı şey değil...ytd.
234 desteği çalıştı guya,oda guya,baktı kent uçtu paşine takılayım dedi 250 üstüne attı,anında çoğunu okuttum,çünkü bunlar bu diden anlar,adı zaten deli,adı çıkmış 9'a mümkünü yok inmez 8'e,şu sıralar 244,yani gülünç,bir varki 40 altında değil,zaten 30-50 arası gezeliyor deli tavuk gibi.
Şimdi 240-260 üstü çalışıyor delinin makinesi,Şu sıralar 245...ulen deli 300 ni zaman olacak,biz işi biliyoruz doldur boşalt yapıyoruz,peki işi bilmeyenler ne olacak,en kötüsüde 850 yaptığında milleti peşine takıp malı 700-800 onlara taktın,gaiplerimde yıllarca uğşaşsın oraya çıkacak diye,seçim 2028,bakalım o zamana kadar ne mok yapıcaksın,benim 5 kent fiatındasın,adam utanır yahu.
280 vurdu çekti,burada dikkatli olun,çünkü bu delinin sağı solu belli olmaz,ben 260 üstü boşalttım,ama geri gelmedi,300 aşılmadığı sürece güven vermez...ytd.
Ayces 500-pltur 32-bu 250 hala,Ayces bunun altındaydı,Pltur 15,yani en az %100 yükselmişler,buda 300 yapamıyor hala,başta yamuk bir deli olursa olacağı budur...tradeye devam...ytd.
10 kat açıklanan bilançoyu fiatlamayandan bir halt beklenmez,hala yerinde sayıklıyor,üstelik 300 hala olmadı,delinin hissesi böyledir :notr:
233 yaptır peşi 245,bugünde öyle bir şey,242 peşi 237 ,bunun dibini takip etmek lazım,dibe giderken almada fayda vardır,çünkü sistemi böyle,alttan al yukarıdan postala,bu günlerde 250 bile olamıyor,yinede heybede kalsın öyleya bu delinin işine belli olmaz :whistling:
Önüne geleni boş çevirmiyor mallandırıyor,mutlaka deli satıyor,zaten yapmadığı iş değil,10 misli bilanço açıkladı doğru,dürüst 300 üstü yapmadı 280 yaptı millete mal dayadı 224 sviyesine kadar indirdi :evil:
Deliii vaaar SPK deliyi yakalayın atın hücreye millete kan kusturduğu içinnn :yahoo:
Yuh be 220 bile yaptırdı bu deli :bravo:
Ulan deli dün zart 220-ZURT 234-bugünde aynisin,senin hertarafın kıvırıyor,hiçmi düzgün bir fiatın olmaz,yak 250 tabanın orası olsun :seyt:
İktidar yanıltıcı bilgi verenin yakasındayız diyor,peki bu delinin hissesinin durumu ne olacak ?,212 fiatında,üstelik 10 misli bilanço açıklamış 3 çeyrekte,4 nasıl olur diye düşünmek istemiyorum,çünkü kafasına göre oynak bir hisse,yani patronun elinde oyuncak,bir 280,bakmışsın 230,oda yetmemiş 212 :seyt::seyt::seyt:
208 bile gösterdi bugün,denetim ayağına bu manyak devamlı satıyor bahane bu diye,bu gidişle 200 altına inecekmi bakalım,çünkü destek gelmiyor düştüğü yerden devamlı gözü hep aşağıda gözü çıkasıca,eskiden böyle değildi düştüğü bir yerden destek bulur ok gibi fırlardı :notr:
204 gördükten sonra destek buldu ok gibi fırladı 224 yaptı 210 kapattı...bu üçkağıtçının hamlesiydi,çünkü hissenin destek bulması lazımdı,yarına bakmak lazım,2008 sonrası el atmayı kesmiştim,224 çok iyi fiat olduğu için çoğunu boşalttım,çok tehlekeli bir hisse sağı solu hiç belli olmuyor,devamlı biraz elde bulundurmakta fayda var...ytd.
Tekrar 210 yaptı yükseliş sonrası,bundan önce rekor bilanço açıklamıştı,bakalım şimdi ne mok yapacak,açıklanan bilançoya tepki olarak 220-30 cıvarından 280 yapmıştı,yedirerek 210 altına bile inmişti,bakalım şimdi delinin planı ne görmek lazım,kentte işler kötü oda rekor zarar açıkladı,774 milyon zararı var bu zararda bir gariplik var,defterlerinde kar gözüküyor ama rekor zarar açıklıyor,anladığım kadarıylan gider göstererek paraları cebe indirmişler,nasıl olsa ülkede denetim yok iktidar kendi paçasını koruma peşinde devamlı CHP'ye saldırıyor yani meydan boş,bu boşluktan yararlanan şirketlerin ekmeğine yağ çalıyor...
Kar açıkladığı halde düşen hisse :bravo::kmk:
Net Kar(TL)161.591.303...
Her kar açıklayışında bu deli hissenin dibini sıyırıyor,300 üstünü beklerken hala hisse 230-204 arası gitgel yapıyor :notr:
200 üstüne atmada direniyor,193-peşi 203,ulen deli fırsat bu diye satacağına az hissene faydan olsun,nasıl olsa kardasın az elini taşın altına koy,400 neresi 190 neresi,doğruya bu hisseyi 89 bile yaptırmıştın dimiya,fazla bile size diyosun yani :bravo:
1 ay olmuş yazmayalı neredeyse,213 cıvarından tekrar 206 :evil:...ulen deli yine ney peşindesin,bir ara 190 cıvarına indirmiştin,gözünü orayamı diktin yine,bu yüksek karlara ne oldu,üstünemi yattın ? SPK böyle döte marak derse tabiki sizlerede gün doğuyor.
Yine 200 altında,öncedende burayı yoklamıştı,peşi füze olmuş 220 üstüne atmıştı,bakalım bu sefer ne mok yapacak bu deli.