Ooo krif kardeşim hoş geldin yorum yapta bir görelim ön görünüm ney
Printable View
Ooo krif kardeşim hoş geldin yorum yapta bir görelim ön görünüm ney
Ben bisey demiyim en son mipazda fena duzduler bizi susuyorum batizzezimm
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 21148
yatırım tavsiyesi değildir.
Ne yaptığını patronda bilmiyor. Yağlı bir müşteri bulamadı, çırpınıp duruyor. Her çırpındığında bizlere sarılıyor. Anlayacağınız bu hissede boğulmamak zor gibi. Çıkmadığına göre vardır bir pislik. Ne de olsa patron şeref yoksunu birisi.
Ciyaaak ciyaaaaak başlarlar birazdan
noldu yine buna
200 e deil 150 ye bıle satsalar haber gerceklesse 1.00 ı zorla görücez yanlışım varsa düzeltin
y.t.d
200 e satmak için yetki verildi
199 a ve altına satma yetkisi yokki :) soner amirimin
200 e satamaz satabilse benim 99 model toyotama 30 bin euro ya alıcı çıkardı hala benim toyotayada alıcı çıkmadı (klimalı otomatik fites) katarlı eş dost hısım akrabalarınıza haber salın arabam satılık :)
Bunlar tam ölücü çıktı
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2-3 gün müsade benden
malınıza sahip çıkınn
amor bey iyi ki geldiniz fakat onca hisse gözümün onunde yükselirken burda zararda beklemek gercekten can sıkıcı en az gunluk 5 mılyar kardan zarar edıyoruz burda benım gıbı bır cok KY vardır ALLAH sabır versın dıyorum AMOR beye guvenım yuksek
kesinlikle Y.T.D
yorumlarınızı beklıyoruz sayın amor saygılar
kesinlikle Y.T.D
Citibank az da olsa alım yapmış. Ytd.
Sabreden kazanacak açık ve net. Ben birkaç gündür artık kapattım ekranı. Zamanı gelince öyle bir götürürler ki anlamayiz bile.. YTD
A.B.V. MAY!!! Bi s.... git şu şirketin başından. Lüzumsuz o kadar hisse tavan tavan giderken sen hala yerinde sayıyorsun. Bu kadar mı düştün 0,60-0,90 arası, bu kadar mı sığ kafalısın. Yıllardır bir b... olamadığınızdan belli baba-oğul.
Katılıyorum Tatar bey soysuy bunlar zurriyetsiz terefsizler
Haberi negatif algılatıp toplamayamı çalışıyor sayın MAY anlamsız 200 milyon euro bu kapıya çıkıyor :)
"Kağıdınıza sahip çıkın"
Ne demekse artık ama bu cümle herhangi bir alım satım tavsiyesi değildir sonra karışmam haaa.
Akşamı bekleyin
Y.t.d
Akşamı bekleyin ama yatırım tavsiyesi değildir ona göre
Temiz abi [emoji3] çok iyi ya 🖒
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sadece düşüncelerimi paylaşıyorum Bana uyup yapmayın yatırım tavsiyesi de borsa danışmanı değilim kesinlikle.
Bu hisse Pazartesi Salı Çarşamba düşer Perşembe sabahı Cuma sabahı satcan 2 kademe elhamdulillah dicen geçccen
2 3 haftadır böyle artık ya yukarı gidecek ya da aşağıda takılacak ama kendi düşüncem bir süre daha 3 4 kademe oynayacak günlük
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir !!!
Ne aç gözlü bunlar 0,86:)
Ben bu hisseye 1 in üstünden girdim zararım yüksek
Sadece herkes gibi düşüncemi paylaşıyorum birileri pasta paylaşırsa seviniriz
Y.T.D
offffff offffff yakıyorsun içimizi tektu sende yan emi
operasyon basladı allah askerımızın polısımızın yardımcısı olsun oncelıkle...
Hisselere baktım cogunlukla bugun kotu bır gun olmus gorunuyor hepımız yandık bıttık umarım guzel haberler düşer gündeme kendımıze gelırız dıye umud edıyoruz Allah yardımcıımız olsn
kesinlikle Yatırım Tavsıyesı Değildir ! ! ! !