Bu akşam son durumu gösteren pastayı atabilir misiniz?
Printable View
Bu akşam son durumu gösteren pastayı atabilir misiniz?
Deniz daha ne kadar daha toplayacak ve harekete başlacak acaba?aşağıya verse fulleyecem ama bi türlü vermiyor da
Daha genel kurul yapmayı beceremeyen şirketin kağıdını almışız ne saçma sapan kağıtmış
Kuslar basladi yine otmeye dikkatli olun...
Az onceki 12den donmesi kuslarin yedigi bir bok olabilir
Muhtemelen kagit 1.45e tekrar degse burada bir allahin kulu kalmaz...
İcimdeki ses uzun zamandir ilk defa duyuldu diyorki 20dk ya patladi patladi , patlamazsa icinde patlar...
İç ses işte torba değilki büzesin ağzını.
bugün aşağıda gördüğümüz kap alınır mı? bekleyip göreceğiz çöp oldu artık tüm hisseler
Ne gap mis arkadas alsada rahatlasak...
Gap denip duruyor piyasada bence alması için bir neden yok mantık yok, şu anda teknikte yok ancak al gülüm ver gülüm yapıyor hacim düştü bence kendileri harici kağıtta işlem yapan pek yok bu aralar twitter üstaytları(!)da pazarlamıyor biz bize kaldık. Geçen sene 4 mayısta açıklanan bilanço bu sene gelemedi de
Benim asil korkum bilancoda zaten simdi kotu gelirse fena kirilir.... Ben bekledim bekledim %40 sattim. Bakalim
Valla rahatladim yaaa yeter canim sikilti ne yapacaksa yapsin kac aydir hareket yok.
Bu denilen gab kapandı mı şimdi ??
Biraz daha var 0,92di sanirim baslangici
0,98 ha gayret
0.95 gösterdikten sonra destek gelir gibi oldu,bakalım sonuç ne olacak,zaten borsada satış baskıları hakim hükümet yüzünden,pirim yapıpta düşseydi kimse üzülmezdi,en fazlada insana dokunan pirim yapmadan düşmesi,normalde çoğu hisselerde bunun gibi prim yapmadan onlarda düşmüş,sadece dedikodusu olan hisselerin durumları iyi.