maşaALLAH bizim sarıya birazdan artıya geçecek gibi :yahoo:
Printable View
maşaALLAH bizim sarıya birazdan artıya geçecek gibi :yahoo:
Silver sanki yesile donecek gibi duruyor
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sarışın, Yeşil gözlü, 1.70 boyunda, ailesi Merzifon eşrafının ileri gelenlerinden, her yıl yenisi düzenlenen uluslararası yeşil-elma festivalinde 5.00 (beş) birinciliği var.
Dün burada yazdığım durum gerçekleşiyor. Dün 2.70 ve üzeri kapanış bugünler için oldukça önemliydi.
Bist'in negatif açılışıyla birlikte 2.60'ı gördü ve oradan tepki vermesini bildi. An itibariyle 2.69. Bugün kapanış yine 2.70 ve üzeri olursa tadından yenmez.
Yaşını yazmayı unutmuşum arkadaşlar, 55 (ellibeş) yaşında.
Şaka tabii arkadaşlar.
Üstad menopoza girmiş o zaman bu. Hala bakireyse alıyorum 😆😆
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim sarışın yeşil gözlü beslenmesine çok dikkat ediyor galiba.Bugünkü salgında maşallah çok zayiat vermemiş gibi duruyor.:)
Bağışıklık sistemi gayet sağlam anlaşılan.Sn izci Sn kitapci0 ne dersiniz bu konuda?
Silverline Ankastre/Kuruluş
1994 (24 yaşında)
24 yaşındaymış arkadaşlar, ben yanlışlıkla anasını görmüşüm, özür dilerim.
Bu arada benimde yan komşum olur kendisi. Tokat/Amasya ilişkisi
Ereğli bile artıya geçecek sılvr sana ne endeksten piyasadan ??????????????
silver hadi tüm gözler üzerinde çık artık şu 2,70 in üzerine.....:kahkah:
e sabahki pasın neydi diye sorarlar
Tahmin ettiğime yakın bir gerçekleşme olmuş dün.. MEÇ kote olan yeni hisselerinden 15472303-15325303=147.000 adet satış gerçekleştirmiş... toplam satış adedi 1.032.157 adet olmuş...
Ek 14705
https://i.hizliresim.com/VrE9OP.png
Tabiri caiz ise Şirket;
Benim adım SİLVER LİNE
Beyaz eşya ve ankastre ürünleri üretiyorum
Özellikle 2017 de en önemliside son çeyrekte çiromu afaki sıçramalı çoğaltıyorum,,
diye askerdeki gibi kısa künye ve tekmil vermiş.Yatırımcıya :-))
İnceden dokundurma yaparak 2018 dahada iyi olma ihtimalim +++++ mi acaba..:)
Sayın anyoranza; Bu rakamlar güncel ve anlık görünüyor ama, veriler; 2 gün öncemi, dün mü, bugün mü. Yani 5 şubat görünen 3 şubat verileri mi oluyor.
BENCE bugün artı kapatırız... Gidişat onu gösteriyor...
YTD
Endex mi SILVR mı?
Sn İzci! Daha önceleri bazı yazılanları görüp de bu insanlar (tipler demiyorum!) neyi paylaşamıyor da yazılarıyla atışıp duruyor ve boşuna kirlilik yaratarak diğerlerine rahatsızlık veriyorlar diye çokça düşünmüşümdür. İşte bu yüzden hiçbirşey demeyeceğim.
Şurada bir takım oluşturduk, takım ne demek, örneğin sporda; beraber hareket edip, karşı kaleye gol atmaya çalışan, başarı veya mağlubiyetin ve puanların şahıslara değil de, ekibe yazıldığı bir ortak girişim, birlik ve beraberliktir.
Farklı düşüncelere elbette saygımız var, yalnız aynı takım içerisinde olup ta, kendi kalesine gol atmaya çalışan bir hareket ve davranıştan bahsediyoruz. Bir değil ,iki değil, kaç defa denedin, ses etmedim, çok istiyor madem atıversin bir gol dedik, olmadı, daha fazlasını istedin. Fakat attığın o goller, rakibe değil de, bize atmış olduğundan geçerli sayılmıyor canım.
Abi hisse senedi piysasında takım oluşturma durumu varmıdır , nasıl oluşur
Yok koçum finansal piyasalarda takım oluştulamaz, oluşturanlar bunu sanal alemde açıkta yapmazlar
Ama oluşturulabiliri çıkarıyorum
E tabiki oluşturuluyor , yalnız onlar suç işliyorlar
Nasıl yani anlamadım takım oluşturmak suçmu
E tabiki suç onlar organize olup bir hisseyi manipülatif olarak haketmediğinden farklı yerlere götürüp yalan haberlerle (fısıltıgazetesiyle) asla o fiyatı etmeyecek hisseyi ky'nin kucağına bırakırlar , bir dahada arkalarına bakmazlar
E sizlerde forumda buna benzer bir şey mi yapıyorsunuz
Çok saçma soru .Burada insanlar hisse hakkındaki bilgilerini ve beklentilerini paylaşıyorlar , aynı şeyleri düşünenler , birbirleriyle daha iyi anlaşıyor , farklı görüşte olanlar arada bir çıkıp fikrini söyleyincede tepki gösteriyorlar
Ne yani koca sanal dünyayı paylaşamayıp yüzlerini bile görmeden kavga mı ediyorlar
Evet aynen öyle , yalnız bu sılvr topiğinde yok , çok ufak laf sokmalar var sadece
E o kadarı kadı kızında da olur, bu da benim sloganım oldu , bu topikte
Sn. Gogos bu yazının neyi tuhaf geldi size onu anlayamadım. Ve bu günle ne ilgisi var ve açıkça ne demek istiyorsunuz deyin bence. Silvr dünkü durumunda değil birincisi, ben sadece istatistik verdim. Hala bu istatistik tutuyorsa suç lafı söyleyenin mi yoksa söyletenenin mi oluyor acaba?
Haklısınız seviye düsmemeli daha fazla
Sn.izci bence yola devam edelim abd de borsa düşüyor millet geriliyor. Yada söyle diyelim takım içinde defansif oynamayı sevenler gibi bizler gibi ofansif oynamayı önde pres yapmayı sevenler de olacaktır
Tartışma yaratmak için yazmışsınız gibi gözüküyor.En azından ıkurken ben öyle anlıyorum.
Takım olmak denilen şey zaten inanmak ile başlıyor.İnanmıyorsanız ,başkalarına yada başkalarının iltifatlarına atıf yapmadan sadece fikriniz söylemeniz ve satmanız gerekiyor.
Saygılar.
Sn.knox ve sn.izci çok teşekkürler