Yönetmen ne zaman "motor" diyecek bakalım, artık bekliyoruz keyfini artık...
Printable View
Yönetmen ne zaman "motor" diyecek bakalım, artık bekliyoruz keyfini artık...
Bugünkü işlemler ihtahımı arttırdı ağırlıgımı arttırıdım Tukaş senden çoook umutluyum...
çok yanlış hisse senedine yatırım yapmışım galiba forumunda bile hareket yok
Vay be arkadaş verdiklerini aldı geri
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne nalet kağıt be
....
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komedi filmi gibi, üfürük tüfürük tüm gıda hisseleri 3'e 4'e katladı bu uyuz eşşek yerinde sayıyor, umarım bir baba gelip şu spek in elindeki hisseleri alır ve doğduğuna pişman eder....(ytd)
Birde 10.00 a 133 bin lot satış koyarak aklı sıra ky yi korkutacağını sanıyor spek efendi....
beklemeye devam....
https://s12.directupload.net/images/201004/f775cgcl.jpg
haftalık takas
Bu kağıtta hiç beklenti yokmu?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
devami gelmeli yoksa saman alevi gibi böyle devam ederiz
hikayeyi anlatacak güçlü kalemler yok mu?
Hikaye değil hikayeler var. Yeni kurulacak fabrika, mevcut fabrikaların karlılığı, kağıdın 18 lerdeki zirvesinden dönmesi, patronun hisse satışı ve ceza alması bu cezanın yakın zamanda bitecek olması, diğer gıda hisselerinin malum hareketleri ve bu hissenin resmen aylardır ölü taklidi yapması ve en önemlisi salça sezonunun gelmiş olması :)
Yılbaşına göre eksi olan tek gıda hissesi sanırım bi tavan önünü açıcaktır diye düşünüyorum YTD
tavanda kaç lot alış var bir arkadaş yazabilir mi rica etsem?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5f0053fe6c.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
günlük takas ve tavanda kaç lot olduğunu paylaşacak dostlar var mi?
teşekkür ederim
S.A hayırlı sabahlar cümleten. Teknik olarak 11:xx -12:xx direnci geçti ufak dirençler var gibi daha görülüyor. Teknik olarak nereye kadar gidebilir. Bilgisi olup bir ALLAHın kulla biliyorsa paylaşırsa çok makbule geçerdi. Sanki 14:xx-15:xx yere kadar büyük diren var gecersede en yüksek olan 16:4x sonra 17:4x e kadar birşeyler olabilir. Kendi fikrimi paLasiyorum. Kendi aklını kullanarak. Yardımcı olabilen üstadlar varsa lütfen yardım doğru yolda mıyım yoksa yanlışım . YTD ve selam
Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ele iyi verdi
Bu nasıl bir kağıt. Dün girdim. Saçma sapan tahtası var. Valla hi sabırlar diliyorum hepinize
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.