Bu haberle biraz daha mal satar iş yatırım
Printable View
Bu haberle biraz daha mal satar iş yatırım
Bu haberle başka hisseler en az üç tavan yapar dı bu yapmıyorsa bir iş var demektir bunda gene çakallar iş başında demekki ben böyle düşünüyorum
Spk nasıl bu duruma seyirci kalıyor
Türktraktör ilk yerli üretim 'TIER 5' emisyon motorlara sahip traktörlerinin ihracatına başladı 20/08/2020 11:18:25
Avrupa da uygulamaya geçecek olan Tier 5 emisyon standartları düzenlemesi öncesinde TürkTraktör, geliştirdiği ve üretimini tesislerinde yaptığı yeni nesil çevreci motorlara sahip yerli üretim traktörlerini Avrupa pazarına sunmaya başladı.
Traktör pazarının lider şirketi TürkTraktör, sektöründe birçok farklı alanın öncüsü olan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
1994 yılından beri motor üreten, geçtiğimiz yıl ise 500 bininci motoru banttan indiren TürkTraktör, Avrupaya ihracatını yaptığı ve
Faz 3B emisyon seviyesine sahip New Holland T4S ile Case IH FarmallA traktörlerini, şimdi de Avrupa Birliğinin belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde Tier 5 emisyon standartlarına uygun şekilde geliştirdi.
TürkTraktör bu motorlara sahip traktörlerin ihracatına da başladı.
Tier 5 motorların tasarımı da üretimi de Türkiyede yapılıyor
TürkTraktör, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde yakın zamanda geçişi yapılacak olan araçlarda Tier 5 emisyon seviyesine sahip motorların kullanımını zorunlu kılan uygulama öncesinde, Tier 5 emisyon standartlarına uygun motor geliştirme sürecini tamamladı.
TürkTraktör Ar-Ge Merkezinin Türk mühendislerinden oluşan ekipler, Tier 5 motor geliştirme çalışmaları kapsamında tasarım ve test süreçlerini tamamladılar. Tüm bu süreçlerin başarıyla tamamlanmasının ardından, yeni nesil yerli motorların seri üretimi,
Ankara daki motor üretim tesisinde başladı.
Yerli Tier 5 motora sahip New Holland ve Case IH markalı traktörler, bu yılın Ağustos ayından itibaren Avrupalı çiftçilerin kullanımı için başta Almanya, İngiltere, İtalya, Fransa olmak üzere farklı AB ülkelerine ihraç edilmeye başlandı.
Aykut Özüner:TürkTraktörün tarım makineleri sektöründe bir ilke daha imza atarak Tier 5 emisyon standartlarına uygun motor üretmekten mutluluk duyduğunu söyledi.
TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, TürkTraktör olarak pazarda sadece kesintisiz şekilde sürdürdükleri liderlik ile değil aynı zamanda birçok konuda ilklere imzasını atmayı başaran öncü kimlikleriyle de ayrıcalıklı bir konumda olduklarını söyledikten sonra, Tier 5 motor kapsamında yapılan çalışmaları şöyle değerlendirdi:
Avrupa da Tier 5 emisyon standartları düzenlemesi yakın zamanda uygulamaya geçiyor. Mühendislerimizin çalışmaları ile en son teknoloji kullanılarak geliştirilen ve üretimi de tesislerimizde yapılan motorlarımızı geçtiğimiz ay üretmeye başladık. Tarım sektöründe ilk kez Tier 5 emisyon standartlarına uygun motor üretmekten mutluluk duyduk.
İlk olarak 10 adet yerli üretim Tier 5 motorlara sahip traktörlerimizin ihracatını gerçekleştirdik giderek artan bir trend ile üretimlerimiz ve ihracatımız devam ediyor olacak.
Kim basarsa bassin.
Bence takip bile etmeyin muhtesem bir potasiyeli var.
Saygilar..
bugun 94.30 ustune atıp kalırsa 98.80 test etme muhtemeli olabilir y.td
Birkac gundur tahtayi basan bu haberi bilmiyormuydu?
Haber dusunce 94 e ceken guc bu tahtayi basan degil mi?
Ekran hareketleri yanlis adim attirir.
Çakal bunlar bu haberle bile taban yaptırırlar spk buna müdahale etmesi gerek ama oda küçük yatırımcı batmadan müdahale etmiyor
Motor yerine çukulata yapsalar daha iyi yakında bir Kilo çikolata bir traktör fiyatına gelir.
baskı baskı nereye kadar
Spk ya suç duyurusunda bulunmalı bence nitelikli dolandırıcılık yapılıuor resmen benim düşüncem bu
Ben şahsen kendi adıma spk ya ve gerekirse savcılığa bile suç duyurusunda bulunacam dolandırıcılıktan kaç haftadır bu satışların bitmesi gerekliydi sat sat bitmiyor böyle nişey olmasına imkan yok benim düşüncem bu
Ne oldu yeni motor fos çıktı. Yoksa bizmi yanlış anladık yeni motoru kendilerine takmışlar heralde gariban küçük yatırımcının hakkını yerken rahat gaz çıkarırlar belki benim düşümcem böyle
Ülkemizdeki traktörlerin büyük çoğunluğu çok eski, verimliliği düşük ve kirliliğe neden oluyor. 25 yıl üstü traktörlerin kullanımdan men edilmesi, üreticiye yeni ve verimli traktörlerin alınmasında destek olunması tarımın gelişmesi ve verimliliğin artması için bir gereklilik.
Şeref yoksunu sahne aldı gene
İlla 90 altına atıcam diyor şeref yoksunu
Motor su kaynattı heralde hazımsızlık yapıyor
Tahtayı sabah ilk açan hayvan oğlu hayvan , insan bir gün önce olumlu flaş haber sonrası açılışı 3-5 tl yukarı açarsın , görgüsüz şrfsz Ayı !!!
Kime nispet yapıyorsun , işini yap çömez , egosu yerlerde , :ss:
Ttrak yöneticileri , Koç Holding yönetimi ,Ttrak tahtasını yöneten Hangi kurumun itleri , hangi moksa , atın çöpe bu pislikleri ,,,
Tahtanızı ona buna peşkeş çekiyor bunlar haberiniz ola !?? Dolaylı içini boşaltıyorlar
https://s12.directupload.net/images/200821/3bwabovi.png
https://s12.directupload.net/images/200821/kipowoyp.png
Satan or çocuğu kim derinlik görebilen varmı acaba
İş yatırım satıyorsa spk şikayet yazıcam
dağılım
#TTRAK #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...08211038507073
Dün 400 bin lotta çıkmayan hisse bugün 77000 lotta eksi iki yapıyor spk izlesin iyce bu şeref yoksunlarıyla işbirliği içinde galiba kaç haftadır sata sata biriremedi belkide olmayan senetleri satıyorlardır
Tşk akdeniz kardeşim
Ben spk ya şikayette bulundum sizlerdende bu hakkınızı kulanmanızı beklerim arkadaşlar meydanı üç beş şeref yoksununa bırakmayalım
Türk Traktörü şikayet ediceğiniz yer , hissede ağır Manipülasyon ve hile yapılıyor diye ,,, belirtin ,,
Bir elin nesi var , iki elin sesi var :yes:
https://s12.directupload.net/images/200821/tehbiibc.png
Aynen ben belirtim şikayetimde
Ve ayrıca bu son üç haftanın işlemlerinin incelenmesi gerekirse sevcılık yada hangi mahkemeyse onada baş vuracam
Sat sat sat 13 milyon lotu var hepsini satmak istese bukadar sürmez resmen kasıtlı düşürüyorlar insanları kasıtlı zarara uğratarak para elde ediyorlar
Ve bu üç dört haftalık işlemlerin incelenmesi için hernereye başvurmak gerekiyorsa savcılık spk mahkemeye baş vuracam ttrak nekadar kurumsal olduğuda çımar ortaya 250 lot 250 lot aşağı basıyor bas bakalım garibanın yetimin parası sizi gülderecekmi
Bu o çocukları 75 kadar basıp milleti perişan edecekler kursaklarında kalsın
89,50 89,55 yaptığı hareketlerin aynısını 88,45 88,50 yapıyor
Ulan şereften yoksunlar sizin paranız gücünüz varsa bizimde allahımız var elbet bunlar kar kalmayacak inşallah yanınıza sizi allaha havale ederek burayada yazdığım son yazımdır
Panik yapmanın anlamı yok. Hisse yukarı çıkarken spek iyi oluyor aşağı gelirken spek kötü oluyor. Böyle bir anlayış insanları hataya sevk eder. Şirkete güveniyorsak bu işlemler bizi korkutmamalı.
Ben 2018 yılında 47 tl'den de hisse aldım, düştü düştü, 26 tl'den de aldım. Bugün 90 civarı işlem görüyor. Şirket çalışıyor, üretiyor, teknolojisini yeniliyor ve en önemlisi borçlarını azaltıyor. Temel olarak şirkette hiçbir sıkıntı görmüyorum ve böyle devam ederse iş yatırımın hedeflediği 140'lı fiyatları yıl sonuna dogru göreceğimizi düşünüyorum. Ytd.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün Deutsche Bank 101.195 lotunu Qnbfinansbank sattı. 14.08 den bu yana yabancı çıkış 150.800 lot. Amerikaya bile traktör satışı gözüküyor.(panjiva)
TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner KARANLIKYA YATIRIMCIYA fener olmuş "giderek artan bir trend ile üretimlerimiz ve ihracatımız devam ediyor olacak." demiş. Bakalım yalan mı söylüyor, gerçek mi?
İşyatırım en beğenilen listesinden TTRAK çıkardı. Ama hala hedef 146,50. Buda 20$ gibi rakam, daha önce bu rakamları daha önce görmüş, geçmiş.
İşyatırım ya cahillikten yada kötü niyetli olarak potansiyel faiz artışı sebebiyle en çok beğenilen listesinde çıkartırken, potansiyel faiz artışına duyarlı Tofaşı en beğeninler listesinde tutmaya devam etti. Bu işin sonu SPK ya bağlı. Bu yatırım tavsiyeleri iyice mal dökmek, mal almak vb. amacına hizmet etmeye dönmüş durumda.
Aynı iş yatırım şişe de bilançolar, rakamlar kötüleşince hedef fiyat arttırdı. Yani rasyonel olayları yok. Hesaplarına nasıl geliyorsa öyle hareket ediyor. Hatta cehaletini belli edip şişe pwcnin değerlenme raporuna bizim ve piyasanın beklentilerimizin üzerinde diye şerh düşmüştü. Aylar sonra kıvır, finansallar aşağı, hedef fiyat yukarı.
Yıl bitmeden ihracat patlaması beklediğim TTRAK işyatırıma tükürdüğünü yalatacak ama adamlar tükürdüğünü yalamış yalamamış umurunda değil.
İkisininde sermayedeki payı %37,5. Er yada geç Koç holding ve CNH OSTERREİCH GMBH hakimiyet sağlama adına ileride almak maksadıyla birilerine hisse toplatma ihtimali var.
Peki arkadaşlar buyılın sonunda sermaye tavan süresi doluyor sermaye artırımına gidermi yoksa 2017 galiba yaptığı gibi uzatırmı bu tarihi. Bu şerefli grup.
Sabah sabah 250 şeref yoksunu çıktı piyasaya