Evet hala 1,15 ve beceriksiz biri toplanmaya çalışıyor.
Printable View
Evet hala 1,15 ve beceriksiz biri toplanmaya çalışıyor.
Hacim hedef girisim icin artik sadece nesnenin uzayda kapladığı yer anlaminda.
GÜÇ YOZLAŞTIRIR; MUTLAK GÜÇ MUTLAKA YOZLASTIRIR.
A+ A-
Özet Bilgi
Pay alım bildirimi
İlgili Şirketler
[HDFGS]
İlgili Fonlar
[HPF]
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
yoktur.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Açıklamalar
30.05.2019 tarihinde Hedef Portföy Kuzey Serbest Fon nam ve hesabına ait Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (HDFGS) pay piyasasında 1,15 fiyat aralığında 200.000 nominal adet alış işlemi gerçekleşmiştir. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
oğlu alıyor babası alıyor fonu alıyor donu alıyor hıssede tık yok :)
Yatırım fonları son durum 9.648.352 lot oldu o zaman. :ok:
info dün 200 bin lot almış 105 bin lot satmış demekki satan info feyk hesap araya sızmış :)
Bu gözler hissede bu hafta neleri gördü de ses çıkartmıyorum. Bıraktım ağa işini yapsın.
Pay Alım Satım Bildirimi
A+ A-
Özet Bilgi
Pay satım bildiirmi
İlgili Şirketler
[IDEAS]
İlgili Fonlar
[HPF]
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
yoktur
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Açıklamalar
29.05.2019 tarihinde Hedef Portföy Kuzey Serbest Fon nam ve hesabına ait İdealist Danışmanlık A.Ş.(IDEAS) pay piyasasında 11,29-11,40 fiyat aralığında 60.000 nominal adet satış işlemi gerçekleşmiştir. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
ideasta ağa 60 bin lot satmış:)
22 sınde de satmıştı ideas ı
Seans can sıkıcı ve bitsede gitsek modunda. Ben kapatıyorum ekranı soğuk bir bira zamanı geldi sanırım. Size iyi eğlenceler. :hi:
Hacim Seykm'in hacmini geçmiş Hedef'in bugün.. Valla bravo.
Gel oynayalım diyorlar yeniden... Geri geldim. :whistling:
tüm inananların kandilini kutlarım
https://i.hizliresim.com/lQBW7B.png
günlük pasta
https://i.hizliresim.com/NLY1qQ.png
haftalık pasta
https://i.hizliresim.com/odnk9Q.png
aylık pasta
Bilgili abilerimiz ablalarimizdan görüş alabilirsek sevinirim. Dolar en borçlu ayimiz olan mayısı atlattı. Haftalik grafikte izole tepe sonrasi düşüş gerçekleşti. Onemli detegi 5.83 de de tutundu. Doların uzun vadede sürekli düşeceğini düşünüyorum. Bu durumun borsaya olumlu etkisi muhakkak olacaktir. Zaten borsada pek ky da kalmadi 75bin cigirtkanligi sebebi ile herkes korktu kaçtı stop oldu. Simdi merak ettigim 91.600 uzeri borsada 130.000 hayali kursak abartmis olurmuyuz :-)
Geçenlerde yazdigim hdfgs de dar bant yatay yorumunun gerçek olması iyi bir öğrenci olduğumu gosteriyor herhalde :-)
Ramazan(seker) bayramı yaklaştı millet şimdiden sekerlermiş.
Dolarda kısa vade destek drençleri unutalım. Ülkemiz kırılgan bir ekonomi.
Her an her şey olabilir. Doların ateşi düşebilir, ama 5.15'e düştüğünde de ateşi düşmüştü. Seçimi iptal etmeseler belki şimdi 4.80'erde, faiz belki %20'lerin altındaydı. Ben beni yönetenlere zerre güvenmiyorum. 130 hayalini kurabilirsin, ben o hayali 100 bin üzerinde kalıcı olduğumuzda kurarım. Şimdilik temeli sağlam hissi veren patron kağıtlarına devam.
Ağa bizle eğlenir.
Ben mevcut sorunların hallollacagini düşündüm hep, hatta ekonominin terbiye amaçlı sopa olarak kullanıldığını düşünüyorum. Ic sebeblerle dusmesede abd nin faiz indirimlerine başlayacağı dusuncesi ile dolarinda uzun vade düşeceğini 3 yillik bir bahar havasi yaşayacağımızi düşünüyorum. Abd çin ile ekonomik savasini kazanmak için dolari düşürmeli, çinde altina yonelebilir. Biz abd çin savasina taraf olmazsak bunu bir firsata cevirebilirsek belki yatırımcı dahi cekebiliriz. Yani ben baya bir olumluyum ulkemiz icin 5.4x altina dolar düştüğünde daha da umitlenirim. 6.3x uzerine çıktığında umitsizligim artar. Tabi ki de hayirlisi. Hdfgs patronu dar bantta devam ederse alım kovalayan benim için iyi olacaktır amma hissede duranlarin sabırları sınanacak gibi sanki. Nasip artik.
Tum inananların ramazan bayramı nı kutluyorum.
Sevgili ortaklarim; Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, aileniz ve sevdiklerinizle sağlık, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum
@komutan logar yaş 32 bu islerde yeniyim :-)
Hepimiz her zaman yeniyiz. Benim eskiden bir imzam vardı burada. " hiçbirşey bilmiyorum hergun yeni birşey öğreniyorum" diye. Ama size tavsiyem caatsa yasasını bi arastirin derim. Cin abd savaşsa cin mallarını almayın denilse enflasyon ne olabilir bi düşünün derim. Yada Cin abd savaşsa güvenli liman biz olmayız galiba. Sanki fazla olumlusunuz gibi geldi belkide ben olumsuz bakiuorum.Inşaallah sizin dedikleriniz olur da hepimiz kazanırız. Ben Yanılmayi o kadar çok istiyorum ki.
Araştıracağım soz bayramdan sonra :-) ben kapitalizm de ki krizlerin sanal oldugunu terbiye amaçlı yapildigini düşünüyorum. Çünkü sistem itaat edeni seviyor, itaay etmeyeni terbiye ediyor, terbiye olmazda dışlıyor, hala terbiye olmazsa yaptırım uyguluyor, halâ da terbiye olmazsa somurulebilecek kaynaklari varsa saldırıyorlar bir sebeble. Şimdi kapitalizm boyle iken ulkemiz haricinde bir taraf tutmak abes geliyor bana. Dolar meselesinde de istediklerini cokdan aldiklarini düşünüyorum ve suan turk milletine mal bosaltiyorlar. Geçen seneki dolar operasyonunun 200 milyar dolarla yapıldığı dedikodusunu duymustum ama emin degilim. Yerli 180milyar dolar topladi herhalde kaldi 20 milyar dolar yerliye bindirilmesi gereken onu bindirsinler uzun vadeli düşer kanaatindeyim. Tabiki ytd acemi işi düşünce:-)
Ulkemiz icin hayırlısı olsun inşallah.
Abd bize çin mallarini almayin derse bizi fonlar yabanci fon akışı ciddi artar bu sebeble borsada hizli yukselisler olur dusuncesindeyim. Neyse bayram bizim bayram :-) ramazan bayraminiz mubarek olsun sevdiklerinizle nice huzurlu mutlu bayramlar gecirmeniz duasi ile. Hayırlı geceler.
Galiba ben biraz daha sokağa bakıyorum. Atm ye gidince merkez bankasından yeni çıkmış gıcır gıcır banknotlar elime geçiyor. Bunun ne demek olduğunu neye neden olacağını buraya yazmayacağım çünkü konu uzar gider. Burası hedef hissesi forumu. Bakalım zaman ne gösterecek. Savaş zamanı ekonomik yaptırım zamanı para küçük ülkelerde durmaz duramaz . Bu ekonominin genel geçer prensibine aykırı. Saygılar iyi geceler iyi bayramlar herkese.
Dediklerinize katılıyorum ama krizlerde ons altina yönelin oluyor galiba. Sanki benim izlenimimde ons altın yukseldiginde bizim bist100 de yukseliyor. 2008 sonrasi sanki böyle olmuş. Ben dolarin düşeceğine (uzun vade de) cok olumluyum. Kriz algisinin da sadece algi yonetiminin ürünü oldugunu düşünüyorum. Haydi hayirlisi hayirli geceler.
Pazartesiyi ne ons ne dolar bekledi yüklü girecektim altına [emoji34][emoji35]
Günaydın patrondan mal almayı sevenler. :ok:
Tatil bıtmemıs anlasılan.