Mesajlari sildim. Bir ton salak sacma seyle insanlarin kafasini karistirmayim.
Printable View
Mesajlari sildim. Bir ton salak sacma seyle insanlarin kafasini karistirmayim.
Hepsini sildim, olay burda. Zaten bunlar IMTIS'in mali. IMTIS Telia dergilmis, L1 imis.
----
Anlaşmaya göre TVF BTIH, şirket sermayesinin %24.8'ine karşılık gelen 545.6 milyon adet hisseyi IMTIS Holding'e (LetterOne) satıyor.
Yeni ortaklık yapısında TVF BTIH'nin şirkette %26.2, IMTIS Holdings'in %24.8, Çukurova'nın %0.05 payı bulunuyor, şirketin %48.95'i de halka açık işlem görüyor.
Hatta birsey daha soyleyeyim de gulun. Benim devreler tamamen yanmis.
Turk Telekom sandim Turkcelli. Kafam karisti, Oger Moger nerde diyorum, Cukurova Holding de neymis... Muahahahaha!
Eee. Her gordugun sakalliyi deden sanmayacaksin demek ki!
önce garantiye sonra citi takasına geçen mallar Türkiye varlık fonuna ait hisseler.
citi takasının içine neden soktular.
garanti takasında mal açıkta kalıyordu.
Yok degil sahna. Onlar Telia Sonera'dan L1'e, Ruskilere gecen mallar. Telia Sonera'nin mali niye Garanti'ye getirildi bilemiyorum. Talia Sonera'dan VF'una mi gecti, bir ara %51 idi VF.
Surda. TVF'na gecmemis hic %51 galiba.
Alıntı:
Turkcell'de hisse devrine BTK'den izin
BTK, Turkcell Holding AŞ'nin Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'de sahip olduğu yüzde 51'lik hissenin Türkiye Varlık Fonu Bilgi Teknolojileri İletişim Hizmetleri Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ ile IMTIS Holdings'e devredilmesine izin verdi.
Belgin Yakışan Mutlu | 20.08.2020
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), Turkcell Holding AŞ'nin Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'de sahip olduğu yüzde 51'lik hissenin Türkiye Varlık Fonu Bilgi Teknolojileri İletişim Hizmetleri Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ (TVF BTIH) ile IMTIS Holdings'e devredilmesine izin verdi.
Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ ile ilgili Turkcell Holding AŞ adına Hasan Tuvan Yıldırım'ın yaptığı açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.
Açıklamada, Çukurova Telecom Holdings Limited ve Telia Finland'ın, Turkcell Holding'de sahip oldukları hisselerin tamamını, TVF BTIH'ye satma hususunda anlaşmaya vardığı anımsatıldı.
İşlemin tamamlanmasıyla Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ hisselerinin yüzde 26,2'sine TVF BTIH'ın ve yüzde 24,8'ine IMTIS Holdings'in sahip olacağı öngörüsüyle BTK'ya Turkcell'in bir başvuruda bulunduğu aktarılan açıklamada, BTK'nın şu kararına yer verildi:
"Turkcell Holding AŞ'nin Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'de sahip olduğu yüzde 51 oranındaki hissenin, ilgili mevzuat çerçevesinde hisse devrine ilişkin yürütülecek işlemler sonucunda; Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin hisselerinden yüzde 26,2'sine tekabül eden kısmının şirkette kontrol unsurunu sağlayacak şekilde Türkiye Varlık Fonu Bilgi Teknolojileri İletişim Hizmetleri Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ'ye, Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin hisselerinden yüzde 24,8'ine tekabül eden kısmının IMTIS Holdings'e ait olacak şekilde devrine izin verilmesi hususlarına oy birliği ile karar verilmiştir."
Açıklamada, Ukrayna Rekabet Kurulu'nun da TVF BTH'ye, Turkcell Holding AŞ hisselerini devralmasına ve Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ üzerinde kontrol sahibi olmasına onay verdiği bildirildi.
Ukraklar mi almis Turkcell'i yani. Ruskiler bile degil.
o pay rusunda olabilir.
tvf payı henüz gelmedi o zaman
Her neyse. Bilmedigim seylere maydanoz oldum. Su 2 milyon lotu satan herife niye ceza cikmis diye gelmistim halbuki.
%24'u alan L1'in sahibi Mikhail Fridman Ukranya'da dogmus. Rus Yahudiymis. E hep Araplar, Amerikalilar mi yiyecek. Biraz da Yahudiler yesin.
bıldıgım kadarı ıle akıncı ve radar sıstemımız turkcell altyapısını kullanıyor
vay maşallah daha dune kadar kimse yoktu turkcell forumunda 3-4 kisi takiliyorduk.
bereketlendi epey [emoji846]
tcelin önünde iki seçenek var.
birincisi ttkom gibi içi boşaltılacak.
ikincisi yıllardır bir arpa boyu ilerlemeyen telefon operatörlüğünden kurtulup teknoloji şirketi klasmanına yükselmek.
çok yıllar kaçırıldı.
son yıllardaki ülkeye inen düşünceleri görünce birinci seçenek masada.
bi de ttkom da ayak bağı.
iki kamu nasıl olacak.
ttkoma bakan ttcelde gelecek görür mü
Bütün dostlar buradaymış, :) 666, arpacı55, selam herkese
Telekom sektöründen genel olarak umutluyum. Türk Telekom da tcell de oldukça ucuz. Ben iki hissede de iki haftadır işlemlere başladım iyi maliyetler yapma peşindeyim. Bu ara ucuzlara ilgi yok gerçi :) pahalı daha pahalı olma eğiliminde
Ama verilen işlem cezası uluslararası yatırımcı açısından bir skandal, altı biraz daha doldurulmalı açıklamalarla.
Cover kardeş hoş geldin.
Beleş malı bulduk 4 aydır buraya tezgah açtık..
Halka arz ve ABD piyasasındaki satış fiyatının 5 de birine düşmüş.
Herkesin gözü burda tü kaka diye diye el altindan oyun üstüne oyun oynanıyor.
Biz de oyuna girelim dedik.
Ben hep derim ya "asilacaksan İngiliz sicimi ile asilacaksin"
Haydi bol kazançlar.
aç gözlü karamehmet yerli yabancı çok kişiyi dolandırdı.
en sonunda dükkanın anahtarını teslim etti.
devlet on senedir tcell yabancıya gitmesin diye ne uğraşlar verdi.
bir kısmını rusa kaptırdı.
rusu devre dışı bırakmak için ne yapacak acep.
kamu bankalarındaki gibi tahsisli yapar.
ama tcell yurt dışına kayıtlı
londra tahkimi ağır gelir.
Olmaz bu hısseden bır cacık varın ısınıze bakın
Ne yapalım ihtiyar teknoloji üretip iletişimin belkemiği olan, sorunlarını çözmüş, yüksek karlılık üretip yüksek temettü dağıtacak olan tarihi ucuz fiyatlarında işlem gören tcell den çıkıp çöp değerde olup fiyatı 5 e 10 a katlamış ne üdüğü belirsiz xtumy hisselerinde barbut mu atalım ? Bunu mu diyorsun millete ?
Evet, Burda bir yıldır dikilip verem olana kadar ne üdügü belirsiz bir kent alsaydık 27 kat para kazanmış olacaktık.
100 bin TL olsaydı 2 700 000 TL olacakti.
Sağlam dedik, teknoloji dedik, dipte dedik, varlık fonu dedik ama ayazda kaldik. Bir aşk uğruna neler kaçırdık be... Şöyle şimdi kim haklı.
Ben yatırımcıyım, x30 ve nadiren 100 endeksi hisselerine YATIRIM yaparım. 2 ay önce girmeye başladım TCELL e, tam 6 yıl sabırla ortaklık yapısında ki sorunun çözülmesini bekledim! Şimdi sorunlar çözüldüğünü göre 16 yıl beklerim artık! Hasılı kelam bu soruyu ben cevaplarsam yazacaklarım ağrınıza gidebilir. O yüzden siz kendi klasmanınızda olan birine sorun bunları.
Siklet demedik yahu klasman dedik. Kimin sikleti nedir bilemem ama klasmanı yazılanlardan ayan beyan ortada. Kızmıyorum bu arada, gayet sakinim:) hatta muhtemelen düğmeye bastıkları ve zayıf elleri döktüklerinden mütevellit keyfim de oldukça yerinde. Malum Türk ky sı ayak bağıdır. Hayırlı yatırımlar
Arpacı nın klasmanı bellidir. En üst sınıfa yakındır yeri, ayrıca güzel de edebi yönü vardır.
Sizinle daha önce hiç bir hissede denk gelmedik ser... (hatırlayamadım adınızı kusura kalmayın) o yüzden hangi klasmandasınız bilemiyorum. Ama basit esprili bir mesajdan tahlil de bulunup arpacı yı küçümsenizi yersiz buldum.
Her yatırımcı spekülatif te olsa yükselen hisselere bakıp iç çekebilir. Bende çekiyorum ara sıra ama yine de şükür halimize.
Ben link teydim mesela klasmanı uygun değil ama 26 dan alıp 46 ya sattım geldim o paracıklarla tcell aldım bedevaya :)
piyasa sizleri geriyor arkadaşlar...gerilmeyin sabır acıdır meyvası tatlıdır sonuçta tcell den bahsediyoruz bu fiyatlardan korkan ın zaten bu forumda işi olmamalı sağlıklı kalın hayata bağlanın...
Klasman kastı vade ve yatırımcı statüsü anlamında kaleme alındı değerli arkadaşlar. Herhangi bir küçümseme yok, nereden çıktı küçümseme. Sadece tutarlı olmak lazım, yatırımcı olmanın vasıfları ağırdır bu ülkede hepimizce malum. Uzun vadeliyim diyip 3 günde pert olanlarla dolu bu ülke. İşte görüyoruz. Neyse sürçü lisan oldu ise affola. Tüm gerçek yatırımcılara!! tekrar hayırlı yatırımlar dilerim.
Arkadaşlar merhaba bu hissede yeniyim. İnşallah herşey herkesin beklediği gibi olur.Hisseyi ucuz gördüğüm epey düşmüş hayatın online devam etmesi ve ortaklık yapısının sadeleşmesi nedeniyle aldım. Bir sorum olacak malum dolar euro epey arttı bu artış türkcell bilançosuna pozitif mi negatif mi yansır. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
en sonunda ayı tuzağı yaparak yukarı kırmış elinde olanlara hayırlı olsun
[IMG]https://i.hizliresim.com/PCFtSa.jpg[/IMG]
Burada yazanların hiçbirinin elinde yok, satıp gittiler, neredeyse hepsi çorbacıydı. Ava geldiler av oldular :)
Bir de yazdıklarında 40 yıllık uzun vadeci değer yatırımcısı gibi yazanlar yok mu bitiyorum. Bu demode ayaklardan vazgeçmeyip çok komik duruma düştüklerinin farkında dahi değiller, dahası farkında olunduğunun dahi farkında değiller.:he: Akılları sıra temel analiz kasıp ucuzluğu vs beklentileri sıralamayla koskoca dev şirketin hissesine gaz verebileceklerini sanacak kadar da saflar, ama sorsan memleketin en kurnazı kendileri. :ss:
Son 20 sayfa böyleleri ile dolu. Hisse biraz kımıldadı ve hepsi fısssss:kahkah:
:wave::wave::wave:
Ölü taklidi yapın biraz da hisseyi kötüleyin..:oleyo:
Evet ben fıss mesela 15. 4 dan hepsini sattım çıktım tcell den bir haftada böyle hacimli bir hissede %10 kötü mü? 14.15 maliyetim vardı. Herkesin kendine göre hedefi vardır. O yazan çizen laf attıklarınızın sattıklarını sanmam ama. Tanıdığım kadarıyla onlar daha uzun vadecidir.
Gittim ama arpacı ile aranızı bulayım isterim olumlu ortamlarda arpacı yorum yazmaz. Uzun vadecidir. Kavgayı da sevmez. İlk sürtüştüğünüz mesajlarda bir yanlış anlaşılma durumu var. Az çok benzer mentalitede olan insanların bir biri ile taştışması gereksiz. Ben kısacıyım çorbacıyım benle kavga edebilirsiniz :)
Hehehe Estağfirullah, siz aslanlar gibi yazdınız dürüst şekilde, saygım yüksek sizin gibi mertçe yazana. Burası borsa, herkesin farklı stili var elbette, kimi kısacı kimi trader kimi OV ci kimi UV ci...hepimiz farklı stil ve tarzlarımız ile piyasayı oluşturuyoruz.
Benim söz ve nüktelerim uzuncu ayağı yapıp niyetini gizleyen kendini tatlı su kurnazı sanıp aklınca kamufle olduğunu düşünen zerzavata. Bunlara tahammül edemiyorum, sanırım sizde edemiyorsunuzdur. 3 kuruş dünya menfaati için dürüstlüğü ayaklar altına alıp olmadık şaklabanlıklar yapmaya hiç gerek yok şu üç günlük dünya da hak verirsiniz ki.
Sayın arpacı ile sıkıntımız yok, özelden de ortayı bulduk kendisi ile.
Saygılar, kazancınız bereketli olsun.