Originally Posted by
viopandtrade
Ýþ bankasýnýn kötü iþtirakleri de var, iþmen ve tsgyo, iþgyo. 3. ünün de durumu yönetim faciasý. Bu kar beklentileri enflasyon karþýsýnda yeniden deðerlemelerden kaynaklanýyor, 200 milyon civarý kira geliri 300 milyon civarý faize yetmiyor. Ülke krize girince deðerlemelerin ne olacaðý da meçhul. Egeparla, kanayan yara. Hiç tsgyo pandora avm yi incelediniz mi, ya da Kipanýn alýþ veriþ merkezlerini. Ben ataþehirde oturuyorum. Hergün iþgyo binasýný görüyorum, 1-2 senedir bir ilerleme yok. Finans merkezi yakýnda biteceðini sanmýyorum. Olsa bile eski merkezlerden çýkan kiracý yerine yeni kiracý zor bulunuyor. Gayrýmenkul iþi kaldýraçlý piyasa gibidir. Nakit yönetimi önemlidir.
yap-satçýlýða , ve avm iþletmeciliðine (hepsi banka borcuyla) giriþmeseydi, 1.400 milyar kýsa vade finansal borcu olmasaydý, hisse rahat 1,5 lira üzerinde olurdu. Büyük yanlýþlar yapýlmýþ, yoksa yabancý niye süreki satsýn. Sened ucuz, ama bir nedeni olduðunu düþünüyorum. Benim de maalesef büyük zararým oldu, bu beceriksiz yönetim yüzünden. Bu kadar borcu olduðunu baþta bilsem girmezdim.