Kap tan genel bir goz gezdirdim ..enerji, maden .lojistik,ambalaj isleri gibi kendi isiyle ilgili isler yapmak icin 3 . maddeyi tadil ediyor..aceleleri neden ?onu zaman gosterir
Printable View
3, madde amaç ve konusu...
ne ilave edecekler acaba?
Her zamanki gibi makas yine epey açık.. 4,00 - 3,91 ......
Çok oynaşıyorlar ..,,.,...
Endekse rağmen 3,89.......,,.,,..
Bu kadar mı yatık kağıda bulaştık yahu!!!!
Bir olağanüstü genel kurulla acilen bir ay içinde toplantı yapmak ve her ne kararı alacaksan bunu net paylaşmamak ancak bu yönettiğini zanneden güruha yakışır.. Şirket güzide patron ofsayt hisselerden biri.. Gücü olanın büyük kazanacağı kesin ve aşağı basarsa tüm beraber hareket ettiğim arkadaşlara tavsiye edeceğim.. Bu hisse zor ama bir o kadar bedava.
Hissedei son birkaç gün yapılan düzeltme sonrasi yeniden yukarı yönlü bir yükseliş olacağı kanaatindeyim. Benimde beklentim hedef değeri yüksek seviyeler . Bekleyenin ve sabredenin kazanacağı düşüncesindeyim PD/DD daha ne kadar dusebilirki. Y.T.D.
1-2gun içersinde açıklanacak bilanço sonrası yukarı yönlü yükselişin hız kazanacağı düşüncesindeyim. Bence bütün göstergeler olumlu. Y.T.D.
Görünen tek sıkıntı endeks düzeltmesindeki durum..
Halka açıklık oranındaki yükseklik...
Takasları detaylı incelemek lazım düzeltmeye ne kadar direnir???
30 gaymelik kağıdı 4 tl ye satmak herhalde aptallık olur.. Uzunculara sorun yok ama adam almış 4milyonluk olmuş parası 8 milyontl.. Satar kardeşimbir şey demem ama kaçan balık hep büyük olur:wave:
Kar beklentim 9 aylık 147 mio tl.. Bakalım izleyelim.
141.763.000 9 aylık kar post etti.. Biraz daha iyi olabilirdi.. Yine de güzel bir kar.. 5.80 ler ederi göründü ki bu kabuğu kırmak demek olabilir.. Bir kelebek uyanıyor...
Büyük lider Mustafa Kemal Ata Türk ü saygı ve minnetle anıyoruz:kalp::kalp::kalp:
Var bi sıkıntı...
Borç dedikodusu geziyor ortalıkta... acaba o mu sıkıntı!!!???
Kısa süre içerisinde hızlı bir çıkış yapacağını düşünüyorum.Y.T.D.
4,07-08 üçtür dönüyor.. bakalım çekirge misali gibi mi olacak..
Rekorlar haftasında...
Endeks rekorlar kırarken geri geri gelen bu hissede endeks düzeltmesinde dümdüz olmayalım..,,.,.,,...!!!!
Sahipsiz orta malı... geç kaldın düşen endekse uymaya....,,.,,.,.,..
Düzeltme işine yaramıştır temennimiz, toplama açısından...
4,45......4,57 sağlam dirençler...
Yayı çok fazla gerecek anlaşılan...:oleyo::plc:
Bizde kendi çapımızda pozisyon açmaya devam....:drunk::party:
İşlem hacminde önemli bir artış söz konusu gelecek için hızlı bir yükselişin göstergesi olabilir. Y.T.D
Diğer seramik sektöründeki firmaların yükselişine ayak uyduramadi. Bu hafta sürpriz hareketler yapabilir. Fiyatı PD/DD diğerlerine nispeten çok düşük kapatması durumunda fiyat çok yükselebilir. Bekleyenlerin uzulecegini düşünmüyorum.Y.T.D.
Israrla fiyat kırıyorlar. Bir gün yukarı dönecek elbet bu piyasada bu fiyat biraz komik kaldı.Y.T.D.
Endeks göre ucuz kaldı
yakında bir tavan görülebilir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
nE OLDU DA DEVRE KESTİ BU MENDEBUR ŞİMDİ...
Kademeler sığmış, kademelerde 500-1500 adet satışlarla 4,18 e kadar düşmüş...
Alıcı yok kademelerde..
Alıcı geldikçe vermezse .,,.,..,...,.. tabi düşmez!!!
Acilen 4.20 üzerine atmalı.. Yoksa aşağısı çok karanlık.. Tepki gelmeli ortaklar.. Herkes bir el atsın.. Bu iş malın üstüne yatmakla olmuyor.. Daimi alıcı olacaksın ki patron ve tahtacı bunalsın.
4,18-- 4,30 makas şimdilik...
12 kademe kim ne amaçlı işlem yapar çözemedim, göremedim!!!
Bakalım bu haftaki genel kurul toplantısında çoğunluk saglanacakmi. En azından bir belirsizlik ortadan kalkmış olur. PD/dd1.25 ile işlem gören hissenin hak ettiği fiyat bu değil umarım kısa sürede hak ettiği değere kavuşur.Y.T.D.
2023 yılında kurulu kapasite 36milyon m2ye yükseltiliyormus. Böyle bir tesisin piyasa değeri ne olur. Bugünkü gibi komik bir rakam değildir herhalde. Y.T.D.
Esenlikler, 2022 yılı için net kâr tahmini hesaplayan var mı acaba ?
220 milyon kar civarı bekliyorum.. 300 olursa da şaşırmam çalmaya ara vermişler derim:kahkah:
4,58 direncinin üzerinde kapatsın yeterrr.....:halay:
Endeks kısmen düzelme yolunda kağıt 4,65 den geriiii 4,49 a şimdilik..
Yine alavere dalavere hareketi.,,,.,...
YILLAR ÖNCE COK ILGILIYDIM USAK ILE...HALA FABRIKANIN MALLARINI tanış.. isimli firma sahiplerinin firmasımı satıyor..çok eskı yıllarda fabrıka urettıgı malları nerdeyse malıyetıne tanış...isimli kendi firmalarına verıyor..onlarda satışlarını yapıyor fabrıkaya kar koklatmıyorlardı.