zbt gibi ost fonlar t alis satis valorlumu?
Printable View
zbt gibi ost fonlar t alis satis valorlumu?
Tcd boyle giderse bugun arti 2 atacak hisseleri cok guzel gidiyor
ZBT t+1 valörlü
Vakif trading kullanan var mi acaba?
Bu ucretsiz midir?
Arkadaşlar iyi haftalar açığa satış işlemi yasağı devam ediyor mu yoksa kalktı mı?
acc nasil goruyorsun almaga webcim genel olarak bu yil son gunleri?
Bist 108000 ustuyse haber ver alarmimi kurdum
Alarmin adini da
Admustafa koydum bankaci😀😀😀
isleme kapali oldugun nedeni varmi bazi fonlarda mesela zbt?
Bilemiyorum ama ZBK ile birleşecekti , bununla ilgili prosedürler sebebiyle olabilir bir ihtimal.
Sayfada komple İzmirliler var gibi geliyor bana [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hafta sonu fonlardan ppf bazında bir miktar zarar etmişim, çoğunluk borçlanma ve değişken fondu, bir miktar altın ve kira var, hisse fonları satmıştım. Gördüğüm kadarı ile borçlanmaların bazıları genelde hafta sonu ppf den daha düşük getiriyor.
Hisse fonları da erkenden elden çıkardık şimdi almakta riskli sanırım ppf de nakit hazır bekleyelim bakalım.
Web 2019 yılı ocak ve kasım sonu aralığında endeksi inceledim. Örneğin Mart ve Mayıs aylarında 15.xxx gibi yüksek diyebileceğimiz düşüler yaşanmış. Bunun dışında da diğer aylarda12.xxx ve 8.xxx gibi düşüler de yaşanmış. Mart ve Mayıs aylarını saymaz isek fonlar yollarına devam etmiş ay bazında artı kapanış yapmışlar. Sen bu durumu nasıl açıklıyorsun?
google sheette sürekli bu hataları alıyorum bunun için bir çözümünüz var mı tefaş hiç sağlıklı çalışmıyor.Alıntı:
Aldirali 3-4 gun oldu olmadi ne bir ayi. Kartal kalkar dal sarkar dal sarkar kartal kalkar.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok basit
Ben hep derim bu ulke ekonomisini dolar belirler
Gecen biri msj atmis sence fon alirken n
En cok neye dikkat etmeliyim diye
Ona da yazdim
Bir gozun dolarda olsun yeter diye
Belirttiginiz tarihlerde dolardaki volatilite ve degere bakiniz
O tarihte zirve 6.23 tu sanirim
Her nasil yaptilarsa dolari istedikleri fiyatta tutar duruma geldiler
Bu yuzden bir daha oyle birsey yasanacagini asla dusunmuyorum...ytd
Ha yeni bir rahip olayi gibi birsey olursa onu mevladan baskasi bilemez
Yani mantık şu dolar yükselirse borsa düşer, faizler yükselir. Eğer dolar ve faizler düşük olursa tek adres bisttir diyoruz. Bu arada hisse fonlarda işlem saati 9,00 - 17.30 görünüyor alış valörü 1 gün. saat 14.00 dec alım talimatı versek bu akşamın kapanış fiyatı baz alınarak fonlar yarın sabah mı hesaba geçer.
Tesekkurler ustad konuya can geldi. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer hala taşıyorlarsa, TCD hisselerinde şov var. %2 civarı gelebilir bu haliyle...