Holding acilen payların geri alımı programı başlatmalıdır.
Printable View
Holding acilen payların geri alımı programı başlatmalıdır.
Mücoya geçmiş olsun.
Kullanılmayan rüçhanlar yandı.
29 milyon çöpe gitti.
Demekki hisse ile oynayan müco değil başkaları.
Bunların amacı ne gerçekten anlamak zor. Bugün IHLASB (birincil Piyasa) diye ellerinde kalan rüçhanları 1,01 TL.den satışa çıkardılar ama hissenin öteki taraftaki değeri 0,88 krş. Dolayısıyla satılan sadece 1 lot. Komediye bak.
Zaten Ekim ayından beri 1 TL üstünde tutunan hisseyi üç günde alelacele 1 TL'nin altına getirdiler. Yani rüçhanları yakıp güya öbür tarafta daha ucuz gibi duran ana hisseyi mi millete iteleyecekler. Yok amaç o değilse rüçhanları niye yakıyorsun o zaman. Rüçanları sat sonra 1 TL'nin altına getir.
Peki satılmazsa ki öyle olacak görünüyor bu ihlasb'lere ne olacak? Biri bizi aydınlatabilir mi sayın ortaklar. Vallahi bunları düşünürken beynim yandı.
Bu işte müconun parmağı olmadığına ben inanmıyorum. Ondan habersiz bu hissede yaprak kımıldamaz.
300 milyon hisseyi belki de daha fazlasını 1.17 den beri boca eden biri 28 milyon TL yi düşünür mü
Ve 84 krş dan 1 TL ye kadar tonlarca hisse alsa satsa ne olur...
mucait i dert etmeyin o kendini kurtarir 😂
Onun rahmetinden bekleriz ki, bize pahalı satmasın.
Baştakilerin başlarına akıl ve kalblerine iman versin, yeter.
O vakit kendi kendine iş düzelir.
Hiç kimse kusura bakmasın misalde hata olmaz.Ama müco maçın kontrolunu kaptırdı.Bundan sonra ya top olur,yada topcu.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bildiğim eksik veya yanlış değilse nominal değer 1 liranın altında olduğu için 28 milyon lotu kimse satın almazsa bile patronun alma zorunluluğu da ortadan kalkıyor ..
Tüm sosyal medyayı okudum Bunların ailesine ölmüş babasına yedi ceddine söven sövene daha da vahimi borsa ile uğraşan hangi arkadaşa ya ucuz alsak mı dediğimde bırak şu ...şak ...siz din tüccarı sahte müslüman dolandırıcı kan emici patronu diyerek başlıyorlar konuşmaya..yıllarca milletin canını yemişler dini kullanmışlar hatta insanlar ihlas suresinden bile uzak duruyoruz bu isimsizler yüzünden diye yorumlar yapmış
Kağıt ne olur bilmem sabıkalı geçmişi karanlık ama patronu Can veremez..bunca insandan beddua al yatırım ortaklık adı altında onlarca İşlem yap milleti sürekli din taciri olarak kullan bu patronun ne yatacak yeri olur ne de verecek canı
Umrunda mı onu bilmem adamı tanımam etmem ama Allah bana bunca mal mülk para vermesin ölmüş babama sövdürecek kadar hain etmesin
Elin ecnebisine dinsizine sallarız Müslümanlığımız ile övünürüz elhamdulillah ama gerçekten din ile paranın kimde olduğu belli değil
Allah kağıdın da patronun da sonuna hayır etsin ama sonu son değil gibi elbet bir yetimin saf ın temiz yüreklinin duası tutar yedi ceddinin yakası bir araya gelmez Allah var
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
28m lot Pazarteside satilmayinca, 3 is gunu sonra, halka arz islemlerinin, 2 gunluk ortalamasi baz alinarak, sirket tarafindan alinacak diye biliyorum.
*1 liranin altinda olmamak suretiyle
Mavi kuş da böyle bir yorum var
Mallar mucoya kalmış
3 iş günü daha gitti
Pazartesi zaten yok
Salı çarşamba Perşembe 3 iş günü
Cuma ya kadar sinirlerinizi bozmayın...
29 milyon ne ki. Devede kulak. Taş attı da kolu mu yoruldu. Bizim paralar zaten ! Sermayesi THY ni geçmiş bir şirketten bahsediyorsunuz. Trt de falan bir güzel reklam oynuyor holdingin .Demekki bir cisim yaklaşıyor. Dedikleri girişim sermayesi kurup onu da bize satmasın dikkatli olalım . Y.t.d.
senelerdir uyarıyorsunuz
size kızdığım çok olmuştu
hatta yorum dahi yazmışımdır aleyhinizde(affediniz hakkınızı helal ediniz lütfen)
elimde 2000 senesinden kalma maliyeti 1000 usd olan 500 küsür lot haricinde
dönem dönem defalarca girip çıktığım kah 100binlerce lot kah 10binlerce lot alış satışlarımın bakiyesi sadece 1000 dolarlık zararı 50ye katlamak olmuştur...
2013 den bu yana uyarılarınızı çok net anımsıyorum sayın hus911
1993den bu yana hisse alıp satan bir yatırımcı olarak uzaktan izlediğim şu bedelli olayına zerre kadar akıl erdiremedim
Allah aşkına bu nasıl bir iştir böyle?
neler döndüğünü çözebilen varsa bizi aydınlatabilir mi?
Yıllık en düşük ve en yüksek ortalaması olan 84ü test etti 88 kapattı trend cizgisini bozma sınırında hareketler fake değilse biran önce uzaklaşması lazım tehlikeli bölgeden yoksa sıkıntı büyük
Sayın Mercury
İlmi ve hukuki bilginiz yazılarınıza dökülmektedir.
Yatırım yaptığınız ihlas holdinge sahip çıkışınız patronların ahlaki yoksunluğuna rağmen takdire şayan...
Hus; tahminen bu cemaatin bir ferdi (rol yapmıyorsa) ve atılan her adıma katılmış ancak her adımda yara almış biri gibi hareket ediyor.
ancak borsa dan anlamam derken ilmi derinliği geçmişi yalanlamaktadır. Yukarıda verdiğim Eylül 2019 örnek gereği..
Burada yazanların,sahibi gibi hareket edenlerin bilgi derinliği var olduğunu zannerken olmadığını da anladım.
Onun için kenara çekilmeyeceğin.
Ben sarkuysan da tam 12 yıldır varım ve devam ediyorum ve edeceğim de çünkü oradaki hedef pd=ciro olana kadardır.
Burada ise; kendi var olan gücünü şahsi menfaati için (Ekonomik olarak) kullanan bir oluşumun ayağa gerçekten kalkacak mı diye takip ediyorum.
Ancak mucahit Ören bunu şu an haketmiyor.
Yeni takibe almam nedeniyle karşılıksız seven bir cemaat oluşumun da var olduğunu gördüm.
Hus bundan derin yara alan biri gibi hareket ediyor. Kıtabi(yazılı kaynaklar) değil hissi davranıyor.
Yorumlarım şahsi olup beni bağlar sizi değil.
İhlas Ev aletlerinin oyuncularından Ercan Güzel 83.500.000 lot ile İhlas'da yerini almış. Hareketli günler bizi bekliyor.
Burada hepimiz iyi yada kötü birsekilde eleştiri yaptık,patronu ve avanelerini yerdik.son bedelli olayı gerçekten de inanılır gibi değil,yani öyle bir dümen varki,anlayana helal olsun.herkes bilgi paylaşımı yapıyor,herkesin emeğine sağlık.her bedellisi artan bir izdirabas dönüştü.benim ise dikkatimi çeken ihlas grubu son bir haftadır aşırı derecede karalama operasyonu içinde,geçmişte yaptıkları ile bunu hakediyor olabilir ama bence asıl dümen burada.lutfen hisselerinize sahip çıkın,çok uzun zamandır bekleyen arkadaşların olduğunu biliyorum,benim maliyetim çok düşük ama yinede bekleyeceğim.yazdiklarim al sat tavsiyesi değildir.herkese bol sabır diliyorum
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serkan Akın da muhtemelen aynı ekip içinde. 102.465.000 lota sahip.
Gönül çok şey yazmak-soylemek istiyor...
Ama, polemiğe girmenin kimseye bir faydası olmayacak..
Yine de bu holdingin hissesine bulaşan arkadaşların Allah yardımcısı olsun...
Allah sabır versin...
Keşke bu hiç bulaşmasalardı...
Bir çok hissede isyan var. Geçen yıl alyag şu an almad olan hisse vardı 1 liradan almıştım. 26 krs a kadar düştü
Ortalama dusure dusure 40 krs yaptim hisse göz altı pazarına kadar indi. Sabah akşam patronu nurettine soviyorduk. Arada. Kısa bir zaman geçti hisse 3 liraları geçti. O şirket masa sandalya şirketi bence ve göz altında 26 krs dan 3 lira olduysa bunda da herşey olur
Ben almadı karla sattim ama keşke kenarda unutup bekleseymisim sadece bekleseydim
Şimdi hukuk mukuk değil ihlasta dönen dolapları tartışma zamanı hus. Sen ondan haber ver. Bana göre ihlasta ilginç olaylar dönüyor. İnşallah sonu hayır olur.
Bencede burası farklı bir forum olma yolunda,lütfen yapmak istediklerinizi yapın,reklama ne hacet.ihlasta dönen dolabı anlayan beri gelsin..
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konunun asılsız ihbarla ne alakası var? Çok bilmislige gerek yok. Haksızlığa uğrayan veya uğradığını zanneden şikayet etmek hakkına sahiptir adliyeye gidilir ihlas eğer masumsa konu kapanır. Suçluysa cezasını alır.
https://i.hizliresim.com/QvXePc.jpg
üç günlük takas
cumhuriyet savciligina sikayet konusuna gelince hakkisiniz muca it ide sikayet edemezsiniz
adamin arkasinda avukat ordusu var siz suclu olursunuz yanlis yonlendiriyor
bu muca it i korudugum anlamina gelmez
dogru mecralara sikayet etmekte fayda var
bir de muca it oren tuzel kisiliginde holding i karalama sucum vardi onu bulamadim
Mantık olarak belli bir miktar üzerinde hisse alan kişilere şu soru sorulabilir NERDEN BULDUN. O işlemlerde kullandığın paranın kaynağı ne. Ne iş yaptın nereden geldi bu para ne kadar vergi ödedin ? MASAK bu konuda çalışma yapabilir, SPK da hissede yapay fiyat hareketi oluşturmak için yapılan bir şey var mı yok mu bakabilir bence...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdi gördüm teşekkürler
Serkan 65milyona, Ercan 54 milyona düşürmüşler. Yaklaşık 67milyon satış yapmışlar kağıdın 2gün taban kapatmasının sebebi bu satışlar anlaşılan ama bu lotları kim aldı acaba.
Ytd
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hisse 0.92 kurustan satılırken bırıncvılk pazardan 1 tlden almakta ne bilim çok tuhaf bişey olmalı!!1