Tesekkürler sizede.memorex kadar sizinde düsünceleriniz onemli .bonolarda durum nedir acaba genelde?
Printable View
ne zaman yazlığa geçsem kur atağı oluyor ekrana kitlenip kalıyorum
ACC -0,78%
EID -0,01%
FPH 0,69%
GL1 -0,51%
GMR -0,61%
MAC -0,29%
MPS 0,17%
TCD 0,41%
TKF 0,42%
TTE -1,02%
YDI -0,89%
Xtumy fena degil
Ama aksama salar
Teknolojiler saldi bugun
Bana da öyle geldi... SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2y 5y ve 10y yükselişte.
Dolarda yeni satış aralığımız 6.73-7.76 bandıdır. Borsada yada hisse fonlarında kademeli alıma devam
memorex hocam kvba surpriz ola bilirmi?
Hakani alnindan opmek lazim
Su ortamda iyi goturuyor
ACC -0,19%
EID 0,59%
FPH 1,25%
GL1 0,32%
GMR 0,00%
MAC 0,52%
MPS 0,81%
TCD 1,14%
TKF 0,90%
TTE -0,27%
YDI -0,03%
Türkiye ve Rusya IMF den yardım istemedi...
bu iki ülkede iflas açıklar daha iyi ikiside iç işlerine karıştırtmaz kimseyi
Gbp ye bak
Bir haftada 7.5 tan 8.20 lere geldi...
Yabanci hisselerde vergilendirme ve beyanname nasil olacakmis arastirabildiniz mi ? Bir de ABD borsasinda yer alan petrol sirketlerinin hisselerinin cok dustugunu soyluyorlar. Petrol fonu mu daha mantikli acaba yoksa direkt petrol sirketlerinin hisselerine yatirim yapmak mi ?
iş yeri için banka 6 ay sıfır faiz kredi veriyor alıp borsaya atıcam 6 ay bakalım ne olacak :) Turkish mind
JP Morgan: Piyasalarda en kötüsü geride kalmış olabilir
JP Morgan Chase & Co. stratejistleri çoğu riskli varlığın, tüm dünyada ekonomileri etkisi altına alan resesyonun en düşük seviyelerini gördüğü sonucuna vardı ve piyasalarda yaşanan çöküşte muhtemelen en kötüsünün geride kaldığını belirtti. https://www.haberver.me/jp-morgan-pi...abilir-haberi/
Dedim mi demedim mi? Tabiki de en kötüsü geride kaldı ama bu %100 hisse senedi alın anlamına gelmiyor. Sadece borsalar kademeli giriş için uygun durumda.
dolar 6.60 faizler çöp normal mi bu? artması gerekmiyor mu?
gösterge faizi 11 in üstünde ama hala 9.5 veren bankalar var
Acc -0,63%
eıd 0,13%
fph 0,63%
gl1 -0,18%
gmr -0,63%
mac -0,39%
mps 0,29%
tcd 1,53%
tkf 0,90%
tte -0,51%
ydı -0,89%
O bu degilde
Reis konusunca ons nasil selale yapti
Yarın yesil bir gün bizi bekler ..artık benjo yesilimi bist yesilimi onu soyluyemem..spk cıss