Akbank kademe kaldıramıyor. 4,90 - 4.80-4.75 bir yerlerde dip arayacak gibi. Dibi de yok pisliklerin.
Printable View
Akbank kademe kaldıramıyor. 4,90 - 4.80-4.75 bir yerlerde dip arayacak gibi. Dibi de yok pisliklerin.
KCHOL'de bankalara döndü bastıkça basıyorlar.
https://i.resimyukle.xyz/WCxf5c.png
şöyle bi tabloda boynunu çevirmesi mümkün mü bankaların
bankalar arslan olsada arkadaki eşşek
boynunu çevirttirmez
ARCLK ..ve KCHOL... yakışıyor mu?
sabah sabah
https://i.resimyukle.xyz/W26J6K.png
brezilya güney afrika paralarının son 5 gününe bakınca aslında halen az sağlam duruyoruz onlara yetişmeye kalkarsak çökeriz
Badem grubunun bu swap olayını planlayıp borsadan dolara geçtiği netleşti artık. Bimaşın çakılmasından anlamalıydık.
Ne zaman bimaşı yukarı taşırlar o zaman güvendeyiz demektir.
İtibar veremedim buradan teşekkür edeyim. Bankada ufak bir miktar sabit birikimim var ama asıl pozisyonum vadelide. Serbest piyasayla arasında olması gerekenden 12 kuruş fazla yüksek görüyorum vadeliyi. Bu durumda MB masaya oturup 1000'er 1000'er kontratları satmaya başlarsa normale döner. Bakalım müdahale mi gelecek yoksa spot mu yetişecek.
Tum dunya ralli yapiyor
Dunyanin en iyi borsasi les100 tersten her zmaan ki gibi
Yapanci 7 üstü dolara zıplayıp BIST 30 mu satiyo acaba , ne yapanciymis bunlar yav
Karamba karambita istavritler aşkına
Günlük rsı ler aşırı satımda. Rsı 30 üstüne dönmedikçe de dip arattırıyorlar. 106 binde 4.97 olan akbank 108500 de yine 4.97 yi gördü. Bi de hala dipte almaya izin veriyorlar. Çok sinir bozucu.
Garanti de kötü ama en azından garan dibine inip orda alım fırsatı vermiyor.
Bak sabah sabah tansiyonum dustu gerildim
Paragozu getirin bana
Tuylerini yolmadan rahatlayamiyorum :)
https://youtu.be/qfWIPIU6b20
Cepten bakıncada 60 dklık macdda uyumsuzluk var. Akbank iyice sırıttı.
Sabancı çıkıp ufak bişey geri alım yaptık dese tahtanın gazını alırdı onuda yapmıyorlar. Zamanında pegasus 10 liraya düştüğünde de yapmamışlardı.
aslında borsanın helvasının çoktan yenilmesi gerekirdi.
ama
hırsızlar nasıl adam gibi çıkaramadığı gibi adam gibi de düşüşe izin vermiyorlar.
Dolar 7.10 masallah
Bu bollukta nasil başarıyorsun bunu arkadas
Fed faizi 0 tarihte gorulmemis dolar suruyor piyasaya
Tarihin en basarisiz hukumeti uzak ara
Yabancılarda TL ye bakıp ispanya borsasında BBVA shortluyorlarmış arasındaki korelasyon nedeniyle.
İspanyol ky ne sövüyordur ha.d
https://i.hizliresim.com/fdbBrl.png
YTD
Abi bulaşma şu lanet bankalara çıkmıyorsa çıkmıyordur. Hep zarar ettiriyor. Allahın cezaları milletin parasını ütmek icin borsaya kote olmuşlar sanki. Sen ben vatandaş o hissede olduğu sürece çıkmaz. Bak halkbankasina tamam özel durumu felan varda esas mevzu vatandaşi o bankada yatırıp becerdiler yillardir . al altını dolarını rahat et. Yada sen iyi teknikcisin illa bir şeyler alip satmam gerekiyor diyorsan forexte işlem yap. Bist varyaa hani kumarhaneler içindeki batakhaneler olurya bitirdim tiplerin olduğu öyle bir yer. Kazansanda doverek parayi elinden geri alirlar.
isc sol şeritte sellektör yakıyor akbanka.
Gecen haftaya kadar Pala'nın kırmızıya tahammülü yoktu artık yeşile.
TUPRS a bak be...
80 'lerin üzerine çıkmaya çalışıyor eksi endekste, güler misin ağlar mısın?
Alici glmio buraya kadar verenler biz çıktık çıkıyoz dedi.105.800.106..haftal8k kapanış.. kesinlikle stop...normalde olmaz ama dikkat
şimdi de sabah aldıklarını verip sabah verdiklerini alıyorlar. sonunda hepsi birden bahçıvana olur mu göreceğiz.
Daxı da kaldırıp indirdiler. Sanki bizim palanın 120 binde mal vermek için yaptığını şimdi dow ve dax yapıyor gibi.
Dolar serbest piyasada rekorunu kırdı.
stoplayanlara malı vermek için 111-112 bine götürürler diye düşünüyordum ama endeks akbank garan bakıyorum 60 dklıktaki 5 ema çizgisinin üstüne hiç çıkamıyor. Çizgi altında kaldıkçada satış baskısı devam ediyor.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: "Temmuz ayında kredili konut satışı, 141 bin 434 işlemle geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1000 arttı."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Piyasanın hiç şakası yok
Elini açık etmeyecen
Şak!şak! Diye dolarları harcamayan o rezevrler kara gün içindi
Dolar vadelilerde marj çok açıldı. TCMB satıştan vaz mı geçti acaba
Dis gucler ulkemizin yukselisini kiskandigi icin paramiza saldiriyorlar.