MadWinG'e laf yok..
O emekçi, gayretli, insani normları değerleri yüksek ve ahlaklı bir sofra rakıcısı yöneticimiz aynı zamanda..
Printable View
Bu aksam ki kapışma bist icin cok onemli
Herif bidonu yerse secime kdr ralli beklerim
bear
bu diğer enztrumanlarda akşam vadeli işi yalan mı oldu?
yoksam başladımı?
Savunma sanayi ilaç gibi patentler vs ile çok korunan bir sektör. Dediklerine göre vida satan dahi nihai ürüne karışabiliyormuş.
Bu sektörün ve yan sanayisinin geleceği parlak, ortada savaşlar azalacak diye bir ışık görünmüyor.
İhtiyaç olduğunda parasına bakılmadan satın alma yapıyor kullananlar.
FNSS de yurt dışına araç satıyormuş, ihtiyaç paletliden lastik tekerlekliye döndü yurt dışından talep arttıi TSK ya da satmak istiyoruz
diyordu.
Biçer döver vs daha faydalı bana göre ama zırhlı araç üretmek daha karlı olabilir şu dönemde.
öğretmen düşmanlığına mi başladınız aveller..:)
bakamiyorsaniz niye dünyaya getiriyorsunuz..
ahahaha
Şimdi öğretmenler nasıl bilmiyorum, eski öğretmenlerden benim şikayetim yok. Bir kaç arkadaşımın annesi veya babası öğretmendi iyi ki benim ebeveynim öğretmen değilmiş derdim. Kendi çocuğuna iltimas yapmayan okulda da anne baba olarak değil resmi davranan öğretmenler vardı.
sanki bir tur daha yukarı yapacak vadeli.
127500 gelirse ilave şortlarım,
yoksa telef oluyor taburlar. asdas. :he:
Bu SISE lerde de resmen dümen dönüyor, yapay hacim oluşuyor.
Birleşme ve bilanço sonrası uzun vadeli düşünülebilir ama kısa vadeli her iki yöne müsait gibi.
Kanımca İŞ yatırım eylülü yüksekden kapatıp banka bilançosunu güzel tutma peşinde. Birleşmeye bir gün var ama SODA iskonto devam ediyor, kısa vade riski olabilir.
işte senin evde 6 ay tahammül edemedigin veledine 8 /5 mesai yaptıran , iki davranış üç kelime öğreteceğiz diye yıllarca uğraşan ,didinen emek veren lakin evdeki andavallardan olanca nasibini alıp ben adam olmayacağım diye direten prens ve prenseslerinize ses cikaramayip öğretmenler yatıyor mu diyorsunuz..?
siz napionuz , atom mu parcaliyorsunuz..?
ayıp ,yazık..
eğitim dediğiniz kavram bu hale getirildiği için ülke bu halde..silkelenin bı kendinize gelin, sonra tespit yaparsınız..
Bütün sistemler normal çalışıyor bakım ve güncellemeleri yapılmıştır.
nassı borsacı/viopçusun dünyadan haberin yok :agla:
https://i.resimyukle.xyz/x8cRO2.png
https://i.resimyukle.xyz/x7J7K4.png
Helal savasC...
ÇiBörek olsa da yesek sıcak sıcak..
EnerjiSA da $anslı ha Tüpüra$ gibi.. Sözle$melerini otomatik gibi yeniler tabiki..
DoWf 27,6Xx & Dolar 7,7x dileklerimiz ile.. Viop30 $erefine..
Adiossıra..
İlk tercih sınıf öğretmenliği yazdığımda çoğu kimse ''Sen aptal mısın, bu puanla sınıf öğretmenliği yazılır mı?'' demişti. Geçen 18 yılda sayenizde o kadar soğudum ki idareciliğe geçtim.
Eskiden yıllık 30 iş günü fazladan tatilim vardı ama evde de saatlerce hazırlığım vardı. Sınıfta çoğu memurun bir günde harcamadığı eforu ben bir saat içinde harcardım. Hele 1. sınıf okuturken hergün dayak yemiş gibi çıkardım okuldan.
Şimdi 8-5 çalışıyorum, normal memurlar gibi yıllık izin kullanıyorum. Yapmam gereken işler bitince beni eleştirenler gibi açıyorum borsayı takip ediyorum, internette geziyorum, forumlarda başka meslek grubundan insanlara saydırıyorum, telefonu alıp arkadaşlarımla geyik yapıyorum...
Adamlar haklıymış, o puanla sınıf öğretmenliği yazılır mıydı!
Öğretmen düşmanlığına falan başlamadık hocam. Arkadaşımızın biri devlet memurlarına gelecek olan zam ile ilgili bir şeyler yazmış, bende durumun göründüğü gibi olmadığını en azından kendi mesleğim de öyle olmadığını yazdım. En sona da memur ödemelerinde ki adaletsizliğe dair örnek olması için o an nöbet çıkışı yorgunluğundan dolayı öğretmenlerin ek ders ücretlerini alabildiğini ama bu süreç içerisinde bizim sağlık çalışanları olarak ücretlerimizin kesildiğini yazdım. Yazarkende "yanlış anlaşılmasın gözüm yok inşallah daha fazla kazanırlar" diye de belirttiğim halde ve bir sonraki mesajım da da sayın Jas ın uyarısı ile düzelmeme rağmen başka bir arkadaş arka arkaya bir yığın mesaj atmış, sanki öğretmenlere ahlaksızca sözler sarf etmişim gibi. O kadar belden aşağı vurmasına rağmen sırf öğretmen arkadaşlarımızı üzmemek onların emeğine kara çalmamak için ve o kızgınlık ile olmadık şeyler söylememek için kendisine uzun süre cevap dahi vermedim, kendisiyle ve indiği seviyeyle muhatap dahi olmak ta istemiyorum.
Şayet kırdığım öğretmen arkadaşlar varsa hepsinden de özür dilerim
hatırlıyorum yine bu hükümet zamanında öğretmenler yürüyüş yaparken it ürür kervan yürür diyen bakanlar vardı, sonra yolsuzluklara vs bulaştılar..düşmanlık yapanlar öğretmeni sefil bir hayata mahkum edenlerdir
brisa benim öncü göstergem yükselirse endeks yükseliyor düşerse endeks düşüyor bilemem önceden nasıldı keşke short açmasaydım külliyen zarar yazdım :vk::vk:
Tüm dünya yampiri yengeç modunda. Yan yan yukarı aşağı minik testereler. Adamakıllı para kazanılabilecek hatta kaybedilebilecek tek enstrüman yok şu an.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vurdun kaçtın kaçamadın yandın piyasası.. Short için..
Long içinse yiyin..
yahu verdiği maaş 500 Euro..
İsviçre'de asgari ücret 4000 Euro , sizin kafalar yanmış..neyin yanlış neyin doğru olduğunu unutmuşsunuz , okları başka yöne çevirin..
hasta garantili hastaneler , geçiş garantili yollar , uçuş garantili havaalanları..
buralara falan bı bakinin gelin..
18 yılda toplanan vergilerle de yüksek lisans yapabilirsiniz..
kamu hisselerine asla bulaşmayın benden size tavsiye.
Dön Dolar dön a$$A..
11 ağustostan bu yana ne shortcuya ne longcuya yarayan piyasa...
1,000-2,000 puan vurdun kactın...
yoksa yapısyor eline...
https://i.hizliresim.com/wy4IEs.jpg
Teneke 2 li dip yapti gibi ama hic güvenmiyorum buna