valla unutmusum simdi oda yaşlanmistir ama 😀
Bu nasdak nasil bir adidir
Son on dakikada 2.79 ten 2 ye dusup kapatti
Ya bana ogretmeeeee
https://finance.yahoo.com/quote/%5ENDXT?p=%5ENDXT
Hasan abi halen %100 TL satış
teğabün suresi
﴾14﴿ Ey iman edenler! Eşlerinizden ve çocuklarınızdan da size düşman olanlar vardır, onlardan sakının. Ama affeder, hoşgörülü ve bağışlayıcı davranırsanız, şüphesiz Allah da çok bağışlayıcı ve engin merhamet sahibidir.
İlk söylediklerinde inanmamıştım ama gerçekten varmış. evet kuranda böyle bir ayet var. bu ayeti yaşayan yakınen tanıdığım insanlar oldu.. Evladından ve eşinden beklemediği için çok perişan oldular. Bi tanesi daha Sonra barıştı kızı ile. kızı bir kere daha gömdü. daha fazla yaşamadı adamcağız. öldü gitti . bazı ana baba kendini evladından korumayı bile içine sindiremiyor. hayat göründüğü gibi şirin değil. çok acımasız. insanlarla aramızdaki duvarları öyle kurmalıyız ki,, ne kurşun geçirmeli, ne de yalan duyguları.
günaydın hayırlı cumalar bol kazanclar
Günaydın arkadaşlar.
Hadi bakalım kızıl Cuma mı olacak bizim için yeşil Cuma mı göreceğiz :)
bugünde yol kaygan
dikkatli olmak gerekiyor
destekleri unutmayın
abd borsa, fena eksi , bakalım bize
Vix 40a dayanmış
Kallavi eksi olacak gibi gün içinde
"Merkez Bankası, Borsa İstanbul Repo Piyasasında fonlama yapmayacak. TCMB tarafından BIST Repo-Ters Repo Pazarı'nda yapılan fonlama bugün sıfırlanacak."
Bu tam olarak ne demek?
yine merkez müdahale ediyor yangına
Teorik eşleşmeyi gören var mı.
"Ziki tuttunuz" diyor. Taban açan açana. Her yer kıpkırmızı.
Ulan param olsa da ben alsam diyorum şuan var ya.
Bedava kağıtlar var. 2-3 tane çok almak istediğim kağıtlar inanılmaz fiyatlara düştü be.
Yeminlen bit pazarı.
Günaydın üstadlar bol kazançlar. Haftaya kadar bekleyeceğim. Ona göre alım yapacağım.
ISMEN bence alım fırsatı veriyor. Bilanço açıkladıktan sonra şuanki fiyatları mumla ararız. Zaten benim ana kağıdımdır. Bugün ekleme yaparım büyük ihtimal.
FMIZP, CRDFA, ECZYT, ve özellikle TTRAK VESBE ikilisi için o bilançoya bu fiyatlar çok komik bence. JANTS efsane bilanço açıkladı. Bir tek o fiyatlıyor kendini +%6,5 şuan.
Bir amatör olarak kendi görüşlerim bunlar ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değil.
Sn. Onur1064 beyin dün gece önerdiği de çok güzel alım fırsatı vererek tavan yaptı. Tebrikler Onur bey.
dün paylastigim hisseyi hatirlayan
dersine calisan kazandi
https://hizliresim.com/Eb1XVj
Nereye gider acep deyip cevabı olmayan veya birsürü cevabı olan bir soru atayım ortaya.
Oynak beyim nerelerde ya.
Tilki gibi pusuya mı yattı nedir. Sesi soluğu çıkmıyor.