agresif hareketlerde bitti.
sanırsın uslu cici bir çocuk.
-anne ben 1,90 gidebilirmiyim?
-hayır çocuğum, 1,88 lerde oturalım biraz daha, yeni geldik.
-peki anneciğim.
mutlu aile ve mutlu çocuk,
Printable View
Oyuna gelen kimse yok...BU AŞAMA da.
Bu aşama oyun kuranların aşaması.
MİLYONLARCA LOT ALINDI VE SATILDI.
hiç alınmayan, satılmayan fiyat oldu mu?
isteksizlikten dolayı alış satış hızı "hiç düştü mü"?
bu kadar lot alınırken, satılırken bir kere olsun TAVAN-TABAN oldu mu?
Konsorsiyum çok güzel icra edildi.
konsorsiyum ; venezüella hikayesi,%650 bedelsiz gazıyla ky 'ye kitlendi..hisse tarihi diplerindeyken oldu bu ,yani taban dan daha kötü/ trajik oldu..ne taraftan bakarsanız bakın tutarlı bir yanı yok ,ama çok tutarlı mükemmel işleyen bir soygun planıydı..2000 li yıllarda sabah yayıncılık tahtasının son günleride aynı böyle işlemişti..milyarlarca lot saçıldı ortaya ..zorlamayın kendinizi bu fotoğraftan bir umut ışığı yada güzelleme çıkmaz..
kimsecikler yok.. ben bile ara sıra bakıp kaçıyorum.. uzay boşluğu gibi...:kahkah:
bir kişi ekrana bakıpta '' bir cisim yaklaşıyor '' dese, neyse...:kahkah:
Çok da karamsar olmaya gerek yok her şeyin bir zamanı var. Zamanlama herşey...
balık abi;
Zaman uçsuz bucaksız bir kavram, ben haftalık olarak takip edeceğim. Eğer bir ışık görürsem zaten yazarım. Umut önemli ama gerçekleri de kabullenmek gerek. Ben de zaman zaman hissede asılı kalıyorum. CANTE bende yok. Almasam da dediğim gibi ışık görürsem yazacağım, bu uzun bir zaman alabilir. Kimseyi boşuna umutlandırmak istemem ki ben yazmadan da uçup gidebilir hisse. İnşallah...
güzelleme yapacak bir yapım yok. kim ne yaparsa, o yaptığı şeydeki kişisel menfaatinin ne olduğunu anlamadan tebessüm bile edemiyorum. çünkü, babam rahmetli, bunu iyi öğrenmem için çok ciyyaklattı beni.
CANTE ye gelirsek.
gördüğünüz gibi hisse maliyeti dipte yatan bir hissenin dibi. bunun üzerine hisse, herhalde yetmedi daha dibe geldi. şu anda 1,60 diyelim.
borsada bu kadar fiyatı dipte hisse var mı? hangi hisseye yapışsak yukarılar da.
biliyorsunuz. kredi borcu olmyan hisseler dikkat çekiyor.
ortaya saçılan bir şey yok. çakallar mal bölüştü.
mal bölüşenlerin her birinin elindeki mallar benden kat kat çok. maliyetleri benden aşağıda.
bu adamlar ben yiyemedim sen ye diyen tiplerden değil.
TEKKEYİ BEKLEYECEM .10 GÜNDÜR ÇORBA PARASI CEPTEN GİDİYOR.
NASIL OLSA Bİ GÜN ÇORBA İÇERİK.
Sayın derinlik;
balık abiye de dediğim gibi zaman zaman bazı hisselerde takılı kalabiliyoruz. Sabretmek ve zamanlamayı işaret etmek kazanca giden yol. Umarım hisse sahiplerine hayırlı olur.
Burada görülen özel gösterge değeri 1 olanlar dibe yakın hisseleri tespit ediyor. USD bazında Haftalık Tablo... 590 senetten sadece 2 'sini işaret ediyor şu an yani değerli bir gösterge...
Trend ve 20/50 EMA kesişimleri tamamlanınca ya da tamamlanmadan da hareket edebilir. Hissede sıkışma meydana gelmediği için şablon bant değerleri yüksek. Dediğim gibi zamana bırakmak lazım biraz...
https://i.hizliresim.com/fx1adit.png
Ya da;
Fiyatın, kesişen kırmızı ve yeşil indikatör seviyesine yükselmesini + MACD'nin de sıfır ekseni üstüne çıkmasını bekleyeceğiz...
https://i.hizliresim.com/b4s9dtq.png
hisseye olmasa bile forma bir hareket geldi.. umarım hisseye de yansıması olur... ancak 11 Haziranda olduğu gibi saman alevi olursa ateşi yakmayın.. biz uzayın karanlığına alıştık..:kahkah:
iyi çalışmalar..
balık abi; GESAN mı?
Hayırlısı abi
Sattığım her Kağıt uçuşa geçer. Bu net bir kuraldır.
[emoji23]
Önümüzdeki günlerde size böyle bir iyilik yapabilirim.
En azından sizler kazanın.
bunu bilemem ama 60 dakıkalıklar bir sinyal üretebilir tıpkı 11 Haziranda olduğu gibi..
turkuazın al sınyalı ürettiğini yazmıştım.. dikdörtgen içinde her yere dokunmak isteyebilir... 55 günlük pembe üzerine çıkmadan bir yere gidemez.. o indikatörlern ağası
https://i.hizliresim.com/kd70u0d.png
herhalde 1.79 dip oldu diyebiliriz artık ..bakalım, her tür teknigi alan fonlar çizecek bundan sonra..
60 dakikalıklar kendini hissettirdi ama beklenen hareketi göremedik.. sanırım yarın burası biraz daha kalabalık olur..
1.79 dip oluşumundan sonra ,190 larda tutunma görüntüsü veriyor..zügürt tesellisi babında..batı cephesinde netleşen yeni bir şey yok..
Sessizlik hakim buraya herkes hisseden çıktı mı?
28,07,2024 e 6 GÜN kaldı.
venezuella ve bedelsiz : hisse pazarlamak için kullanıldı...artık yeni pazarlama trendi bu : kcaerde ,astorda,alarkoda ve daha bir çok patron tahtasında yapıldı bu..unutun artık o haberleri..
[QUOTE=EGEDUK;6858733]CWENE de % 708 bedelsiz sermaye artırımı yapacağını açıkladı.
Pazartesi ve Salı 2 gün üst üste tavan yaptı.[/QU
evet işte patron tahtası olmak böyle bir şey..
durduğunuz yer önemlidir. bir şirket 1 milyar kusurdan, 7 milyara, orada da 10 milyara yol açıyorsa, sizde buna sıfır diyorsanız. adamlar sormaz mı? biz bunu ne den yaptık. bari onu söyleyin. sahi niye ödenmiş sermayeyi arttırıyorlar?sıfır için pahalı geldi bana. sizin dediğiniz doğru ise. bu adamlar boş işlerle uğraşıyorlar demekki. kimseyi kandıramazlar.
şirket ortakları ve yönetim kurulu üyeleri tüzel kişiliklerde (a.ş, ltd vs) koyulan sermaye miktarı oranında sorumludur.
sermaye artırımının bir anlamı yoksa adam niye riskini artırsın.
sermaye artırımları hukuken çok şey ifade ettiği gibi, mali referans olması açısından da çok şey ifade eder.