https://s19.directupload.net/images/191127/wzgxsd3b.jpg
Printable View
Buralardan güçlenip soluğu 550-600 lerde alacak gibi.ytd
Eşleşme kaçta arkadaşlar?
Arkadaşlar bu hisse 2012 yılından beri uyuyor zaten yıllardan beri aynı fiyatlardan işlem görüyordu artık uyanma vakti gelmiştir.
Uzun süre 435;80 den eşleşti
Bir saat önce falan tavan fiyat 462,50 den eşleştirdi
Sonra tekrar 435,80
Son dakika 412,50 ye çekti
Sanki biraz daha aşağısı var gibi.Bana öyle geliyor sürekli satışta 2 gündür.Alışa dönemedi.Öneri tavsiye değildir.
Dün 440 dan 420'ye 29 lotluk bir işlemle düştüğünü hatırlayınca aklına deli sorular geliyor insanın. 398-444 hareketinde nette çok az lot alabilmişler. Yani hedef bu olmamalı bence hisse hafif yukarıda çabuk dikkat çekiyor.
Güzel bir kapanış yapabilir.
İştirakine,yatak yanında yazılım şirketi katmalıdır,o zaman uçar,,zira yazılım moda şimdi:)
Yatak ne demek,yatıyo demek,
yazılım demek uçmak demek.:kahkah:
Ceo yu imeil yağmuruna tutalım da yazılım şirketi kursun,,,20 milyon sermayeli,
holdink olarak bu 635 bin de kalsın:)
Bu günün o gün olsun dileğimle cumanız mübarek olsun.
Ortalıkta kimseler görünmüyor.
Hilal hanim her daim yazmaya gerek yok ayda iki tane heybeye atip beklemeye devam aralik alimini yapacamda 400 altina salmayacak gibi
2 gün yap yukarı sonra ufak ufak aynı noktaya gel.Attığı taş ürküttüğü kurbaya deymedi derler.Herşey yalan oldu bu hafta gene.
Teşekkürler Sn. cefaks emeğinize sağlık.
Hisse başı 74 TL kar üretiyor ; yönetim 1 lira temettü dağıtıyor ...
eşleşme kaçta? Bu hafta İŞBİR haftası olur İnşallah
Işık Ökte nin kızdığı kadar var ha,,,,ya temettü için hisse alınır mı?
Ne alaka olimpik forum hocam? Geriye kalan 73 lira nerde o zaman ha yatırım yapıyorsa bankadan kredi neden çekiliyor o zaman?
Merhaba arkadaşlar; derin hissenin 8 aralık da açıklayacağı bebek hisselerden biri işbir olabilir.
8 aralık dünyada ilk defa işçilerin kurduğu şirket( turksan) tarihi işbir de ikinci http://www.tarihtebugun.gen.tr/index.asp?g=8&a=12
derin hisse /önder bey bu piyasada güvenebileceğiniz nadir insanlardan biridir takip etmeniz sizlerin yararına olacaktır.küçük yatırımcı dostu,eğitim verecek kadar bilgili,frigo yu 2,5 tl de yazdı(5 ay önce) şu an 14 tl,bunun gibi birçok senette küçük yatırımcılara çok hisse de kazandırdı,kazandırırken de aynı zamanda küçük yatırımcıyı eğitiyor (bilinçlendiriyor).
Bu yönetim olduğu sürece derin hisse bile kurtaramaz bu hisseyi
Temettunun onemini anlamak isteyen arkadaslara isyat hissesini incelemelerini tavsiye ederim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi