Salla gitsin
Zaten dipte hisse
Satmazsan zararda deðilsin
Ne olacakki
Akmaz kokmaz
Printable View
https://i.hizliresim.com/m5abo41.png
dolar tahtasýna ilk 1.aralýk günü gelmiþti merkez 340 bin sattý, yani 340K yeni short açtý, ama açýk poz sayýsý sadece 53 bin arttý- bunun manasý 287 bin eski short kapadý.. 3.aralýk küçük pin merkez sadece 53 bin sattý, açýk poz sayýsý ise 9 bin azaldý, yani 62 bin eski short kapandý.. ilk müdahale günü 1.356K hacim dönmüþtü, son minikte 700K..
müdahale gelmeyen son 2 gün 285K ve 354K döndü, yani iþlem hacmi normaline döndü.. bu son 2 bekleme günde açýk poz sayýsý ise azalmaya devam ediyor, 2 günde 67K daha poz kapama var- short cover.. lafýn kýsasý, takas hareketleri bullish
faiz kararýna 8 seans var, karar öncesi illa ki merkezi sýkýþtýrma gayreti olacaktýr, en olmadýk yerde karar vermeye zorlamak için.. kýrmýzý ortalama dolayýnda destek bulmasý muhtemel.. merkezin müdahale sabrýný gösteren mavi çizgi 14.20- 14.30 civarýnda, bunu görmeden müdahale gelmez
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
11d
ASELSAN: (ASELSAN'ýn satýþý ile ilgili iddialar) Bazý basýn yayýn organlarýnda, ASELSAN’ýmýz ile ilgili kaynaðý belli olmayan iddialar dile getirilmektedir. Þirketimiz hakkýndaki bu iddialarýn hiçbir gerçeklik payý taþýmadýðýný belirtmek isteriz
Allah razý olsun Sayýn çokkýsacý,ben unuttum gittim.Akþamlarý bazen aldýðým hissenin sayfalarýný okurum,bugün kendimi kaptýrdým sanýrým.Sadece þunu anlamýyorum,benim hissem düþmüþse niye kötüleyim ki..Nasip deðilmiþ,kýsmette yok der çekilirim.Ama elimde hisse olsun bir de yerin dibine batýr..Bütün mevzu bu idi..Tuttuðunuz altýn olsun..Baþýnýzý aðrýttým,iyi geceler herkese.YTD
Bugun bazý tahtalara yabancý kurum gözüken giriþ mevcut 0.67 yabancý oraný 43.59 oldu
aselsan tl bazlý zirve gibi gözükmekle birlikte hala ucuz...
2.5 dolar adil deðer olur...bildiðim kadarýyla satýþlarý dolarla...
https://i.hizliresim.com/higbius.jpg
Hocam elinizde hangi hisse varM2101K9AG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
duzenli 0.20$ temettu veren bir sirket
daha neyi pazarliyorlar 2020 pandemi dususunde eregli alan insanlar 2022 mart itibari ile TL bazinda maliyetleri 0 olucak
Yurtdisi celik firmalarini inceledinmi hic ?
oranlar ve temettu verimliligi olarrak ereglinin yanina yaklasamazlar
Bu hisse Bistte degil Avrupanin herhangi bir borsasinda islem gorse 25 tl den degil 20 euro dan islem gorurdu
" 2-3 ay boyunca bu yýlki temettüyü her yýl verecek gibi pazarlanýr."
DW Türkçe
@dw_turkce
·
10d
ABD Baþkaný Biden, Rusya Devlet Baþkaný Putin'i Ukrayna krizinin askeri bir çatýþmaya dönüþmesi halinde, Rusya'ya aðýr ekonomik yaptýrýmlar uygulanacaðý konusunda uyarýda bulundu
Asels i ekranýma aldým, haber doðru da olsa yalan da olsa yarýn tahtaya hareket getirir diye düþünüyorum.
Bizim milletimiz nerde hareket orda bereket diyor
ASELSAN'dan "Þirketin yurt dýþý yatýrýmcýlara satýlacaðý" iddialarýna iliþkin açýklama:
ANKARA (AA) - ASELSAN, bazý basýn yayýn organlarýnda, "þirketin yurt dýþý yatýrýmcýlara
satýlacaðý" yönündeki iddialarýn gerçeði yansýtmadýðýný bildirdi.
Þirketten yapýlan yazýlý açýklamada, ASELSAN ile ilgili kaynaðý belli olmayan iddialarýn
dile getirildiði belirtildi.
Vatandaþlarýn baðýþlarýyla kurulmuþ, çoðunluk hissesine Türk Silahlý Kuvvetlerini
Güçlendirme Vakfýnýn sahip olduðu þirketin yurt dýþý yatýrýmcýlara satýlacaðý
iddialarýnýn hiçbir gerçeklik payý taþýmadýðý kaydedilen açýklamada, "Halkýmýzýn
gurur kaynaðý ASELSAN hakkýndaki gerçek dýþý iddialara ve bu iddialarý kaynak
göstererek yapýlan haber ve paylaþýmlara karþý tüm hukuki haklarýmýz saklýdýr."
ifadesine yer verildi.
-AA-
FLASHHHH.....CLASHHH...!!!
Aselsan dorde bolunmus diyolaa...
Hisseleri 4 esit pay halinde BAE, Katar, Endonezya ve Malezya ya satmislaa....Erdogan; yabanciya gitmedi..Musluman gardaslarimiz aldi dedi.....
Irak Tezkeresine Hayir diyen Muhalefet bas veririz, can veririz ama yerli silah sirketlerimizi yanaciya sattirmayiz didiii...
Devir teslim toreninde 10 deve kurban kesilecek.
Neyin tutarliligina davet ediyorsun ?
o gosterdigin mesajda 24 liradan islem goren eregliye ben pahali mi demisim senin dedigin gibi ?
20 mesaj onceye gidip eregli extresini ve yazdiklarimida alintila
Eregli shortluyacagim demedim eregli o fiyata gelirse endeksi shortlarim dedim.bu demek degildirki eregli pahali
Elimde biraz eregli var bunu daha once bir arkadasa da yazdim burdada yazayim evet hesapta eregli hissesi var ama almak ve satmamak kaydi ile aldim ve unuttum . bir terslik olmaz ise yillarsa sonra sahip olacak cocuk istedigini yapar ister alir ister satar
kacaba 1$ 2$ bandinda hareket eden ereglinin sene sonu bilancosu ve temettu etkisi ile birlikte 2$ 3.5$ bandina gecis yapacagini dusunen bir insanim
Parasini araci kuruma gondermeme ragmen 22.70 lerden dolarin hareketi bokuna daha fazlla alim yapamadim ona yaniyorum sen
28.80 28.90 dedigim rakamlarda fibo seviyesi oralardan kucuk bir duzeltme gelmez ise zaten bugun oldugu gibi endeks 15 puan etki eder bizim actigimiz shortlarda bamya olur
Eregliye pahali yazabilmen icin isdmr ile argumanlar koyman gerekli eregli pahali diyorsan ereglinin solo bilancolari hakkinda biraz bilgi verde benim gibi cahillerde bilgilensin
Voba bak hele. Kisniyor kuheylan. Hey masallah
aydýn bey akýllý, hepsiburdayý 4 milyar dolar piyasa deðeriyle açtý newyorkta, burda istanbulda açsa 5 milyar TL para vermezdi piyasa ona- 3 milyardan açarlar, 2 tavan bile göremeden daðýlýrdý tahta.. bugünkü parayla 50 milyar TL ile sattý herif, çok baþarýlý hamle
turkcell de, superonline yada paycell halka arzýný nazdakta yapsa keþke, paycell 5 milyar dolardan gideri var bence, udemy denen kýytýrýk bi site 4 milyardan gitti geçende.. gerekirse maliye imtiyaz tanýr, tüm vergi ödemelerini paycell üzerinden yapana yüzde 15 iskonto verir, þirketin iþlem hacmini katlar..
https://i.hizliresim.com/8z7fh9o.PNG
Ereðli ve Ýsdemir birleþtirilse iyi olur.
Güncelde Ya Ereðli çok ucuz veya Ýsdemir çok pahalý.
YTD