slm arkadaşlar. ne zamana bekliyorsunuz...
Printable View
K.Maraşta deprem oldu,,,Allah ölenlere rahmet,,yaralılara acil şifalar versin.K.Maraş-Urfa-Adana-Malatya-Diyarbakır ın toplam nüfüsü yaklaşık 8 milyon.
%50 si etkilense 4.000.000,,,,1 ailede 4 kişi olsa en az 1.000.000 yeni konut lazım.
Yozgat da olan Ybtaş etkilendi mi acaba? Şirketten hiç ses yok.
100 bin sınırına az kaldı.
0.16 lot mkk ya bildirim oldu.O zamanlar 1 lottan aşağı ortak olunuyormuymuş ki.
77.777.07,,,rakama bakın,,fiyatları kontrol altına aldılar,,eğer küsüratta 77.olabilseydi,,,o zaman 77.777.77 olacaktı.
Birde o zamanlar çalışanlarada verilmiş.Evet 1 lot altı ortaklık olur.O zamanlar lot yok tabi.Parana göre ortaksın.Koperatif gibi.
Cuma dan beri satış baskısı var ama mal gelmiyor birtürlü.
Tahtacı kimse mal alamıyor heralde.
Bu sene Genel Kurul ateşli geçer,geçen seneki dilekçelere bakarsak fenaaa.
Bugünki çimento hareketi bizi 80 üstü atar mı?Yoksa tahtacımız baskıya devam eder mi?Gerçi satışa mal da gelmiyor ama.:)))))
Eskilerden olup hâlâ hissede bedelsizi bekleyen var mı benim gibi? Herkese selam olsun. Her seneki klasik bezdirmelerini bitirip yeni ufuklara yelken açma hareketimiz başladı gibi geliyor bana.
Buralar niye bu kadar sessiz kaldı? Sahipsiz değil Ybtas forumu. Bizler hep ve hâlâ buradayız :)
2022 yılında yapılması gereken ama her ne hikmetse 2023 yılı sonuna (ertelenmemek üzere) bırakılan ENFLASYON MUHASEBESİ için az bir süre kaldı. Ulaşabildiğim 2012 yılına kadarki bilançolardan yaptığım hesaplara göre (kesin olmamakla birlikte,hata payları da olabilir) bedelsiz potansiyelimiz %350.000- 400,000 gibi olacak diye düşünüyorum arkadaşlar. Aslında bu rakamın daha üstü ama ben atıyor konumuna düşmek istemiyorum.
Dur tahmin edeyim dunku kapanisla bir tek bende 1 adet var ve geri kalan tamami tahtacida. O zaman yakinda parayi vuracam. Biricik Ybtasimla istanbulda ogluma bir 1+1 ev almayi dusunuyorum. Olurda omrumuz yetmezse oglumdan rica edecegim. Buraya not olarak dustum [emoji23]
Yatirim tavsiyesi degildir.
Kimse yazmayinca dayanadim biricik daha ativerdim kumbaraya. Aslanima almis iken 3+1 alirim artik [emoji23][emoji23][emoji23]
Guzel bir kapanis oldu. Hareket basladimi acaba???
Bugun cok keyifliyim 80,300 TL ile tavanda :)))
Elinde olup burayi okuyanlara hayirli olsun. Umarim devami gelir.
Cok merak ettim dogrusu boylesine show bir kapanisin arkasindan benden baska foruma kim yazacak [emoji23][emoji23][emoji23]
Bizler sessiz olsak ta foruma ara sıra bakan Ybtasçılardanız. Cuma günkü kapanış hareketi olağanüstü oldu. 68,000-70,000 arası baskıyı bilinçli yapan tahtacının gövde gösterisiydi. Pazartesi tavan olacağı belliydi. Dün akşam tavandaki 58 alıcılı olması bana bugün için de tavan olur dedirtmişti. Sabah 15 işlemle tavana yakın açıldı. 13:55 seansı 83,199.90 TL olsa da akşam kapınışında 85,000 TL üzeri kapatacağını düşünüyorum. İnşallah öyle olur..
Insallah. Bu aksam 85bin ustune gercekten cok sevinirim. Ne kadar uzun vade yatirimci olsakda 100binleri asmamiz psikolojik olarak rahatlatacak bizleri. Sizleri goremeyince endiselendim dogrusu. Cok sukur yanliz degilim. Ama sanirim baska burayi takip eden kalmamis.
Buraya bir de gözlemimi yazayım; şubat ayındaki 95,000 hareketinde hisse sığ işlemlerle ve biraz da ittirmeyle o rakamları görüp sonra düşmüştü. 5-6 haftadır 70,000 TL yi geçirtmeden çok tuttular. Cuma günü ve bu iki gün çok iyi işlem hacmi ile hareket etti. Akşam hani olur da tavan yapar,o zaman hiç korkum kalmaz. Ama iyi bir hacimle 85,000 Tl ve üstü gerçekten önemli.
Jango kardeşim, bu hisse alıp ertesi gün satma hissesi değil. Belki dediğin gibi olmuştur ama uzun vadede bu hareketler zarar ettirir.
Son üç gündür hareketler ve özellikle derinlikte bekleyen alış adetleri beni umutlandırdı. Bu akşam ve yarın sanki güzel yerlere çıkacak gibi hissediyorum.
Biz ekleyene kadar kalkti namussuz [emoji23]
Omer hocam bugunu tavanlasak pazartesi zirveyi gecsek yavastan damlamaya baslar agalar buraya. Muhabbetimiz genisler [emoji3060]
Eskisi gibi karalasan 3, 5 son durum beklentilerini. Kac oldu muhtemel bedelsiz orani?
Bugünkü hacim de iştah da hareket te çok güzeldi arkadaşlar. Şu anda bedelsiz oranımız %147.000 Ama yıl sonu muhtemel enflasyon muhasebesi ile bu oranın %350.000 ve üzeri olacağını tahmin ediyorum. Zaten bu beklentiyle hissemiz haftaya sanki 100.000 ker kulübünün en seçkin üyeleri arasında yerini alacak gibi görünüyor.. Hayırlısı bakalım…
Acaba bu yilda bir sekilde pass gecerlermi ustad? Versinler sunu artik mutlu olsun yatirimci ve herkes konussun. Borsa tarihine bir imza olsun.
Ama donup 73 altina tekrar gelirse gercekten bu sefer butun kursunu buna sikacam [emoji2955]
Bunca yıllık ybtas'çıyım..Şu son üç haftadaki gibi terste bıraktığını görmedim. düşecekse adam gibi tak tak tak düşerdi.. Bekletecekse de 68,000-70,000 gibi 4-5 hafta yatayda bekletirdi. 87,000 gösterip 73,000 TL lere gelmesi..sonra 89,250 ye vurup 80,000 TL ye inmesine alışık değilim. Tahtacı neyin peşinde anlamadım. Sabrımızı sınıyorsa hiç uğraşmasın,uzun vadeci olarak biz şerbetliyiz...
Bu haftayı da ilginç fiyatlamalarla kapattık. Bfren'in bedelsiz haberi ile pazartesi tavana değdik.. ertesi gün ve sonrasında yine 80,000 TL leri gördük. Perşembe günü karanlık odadan 84,000 TL ile çıktık. Ve cuma günü yine 90,000 Tl ye yakın 87.980 TL ile kapanışı yaptık.
Sorular:
1- 3 haftalık süreçte 1,000 adet lota yakın işlem oldu. Bu kadar lotu kim/kimler aldı?
2- Yine bu süreçte fiyat üç kere 90,000 TL ye yaklaşıp bir iki gün içinde niye 80,000 TL lere düştü?
3- Tahtacı kim veya kimler,ve tahtacımız 80,000 TL yi taban mı yaptı?
4- Önümüzdeki hafta 90,000 TL direnci kırılırsa hedef nereleri bulur?