Kokunun eceli feydası yok korku pompaladılar.
Printable View
Haziran ayindayiz abi bu doktor maaşları memur maaşları vs ile bu dolar kutuyla böyle olacak ise istifa eder abi doktor vs gider mutahitlik yapar.
Yazın geleceklere Avrupa'dan bina işine girer. Böyle bişey yok abi 16.50 nedir.
..
Valla abi bu dolara önlem almazlar ise grafik zaten mok gibi. Ne hazine dengesi kalır ne başka şey.
1 trilyon a yakın kkm var. %10 %20 artsa hesapla.
Ki kontrolden çıktığında günde %20 koyabiliyor gördük...
Abi akıl zihin almıyor.
Tansu Çiller ne düşünüyor bilmiyorum. Emme dayı bu şartlarda masada kaldiracli poz almak direk Tansu Çiller den veya Necati den bilgi yoksa kumar abi
Pasifik GYO var, bizim borsada 3 tabanda hisse kalkar normalde. Bunda taban serisi devam ediyor. Önce bedelsiz haberi göndermişler sonra genel müdür elindeki hisseleri sıfırlamış. Twitter'a bakıyorum 1 yıl satmama taahhüdü var diyorlar. 16,38'den arz edilmiş bugün 10,56 olmuş.
Az az oynamak lazım, borsa sakat, cin olsan çarpar bu iblisler.
Çok uzun vadeli diyorsan, onun çözümü daha kolay
Üç sıfır atarız tertemiz olur
Sıkıntı yok dümenin başında tansu çiller varmış öyle diolar tifittrda:)Pıttığa göven derisini merak etme sen:)
Keşke yılanoğlu 16 değilde bin lira olsaydı.
atardık üç sıfır, miss gibi :he:
Yüksek lisans yaparken bir porftöy yönetim şirketinin CEO'su dersimize giriyordu. Ders de portföy yönetimi zaten.
İşte sektörleri falan anlatıyor, GYO'lara geldi sıra, ben de o zamanlar borsaya yeni yeni giriyorum, klasik tavsiyeyle SAGYO'ya basmıştım bütün paramı. Neyse Hoca dedi ki, GYO'lar geleneksel olarak %30 iskontolu işlem görür. Çoğu da alınmaz. Mesela SAGYO, bunu kim niye alır ki?
Tabi bozuldum, ya Hocam ne biliyon falan diyorum içimden. Tam da 2008-2009.. Kriz bir patladı, 1 liralık hisse 0,35'e düştü. Dönüşte bütün kağıtlar 5-10 kat gitti, bunun 1'e gelmesi bile yıllar sürdü.. Sonra GYO'ya töbe ettim. Bir tek ALGYO aldım sattım geçen yıl ve bu sene.
Özetle, 3-5 tanesi hariç bunların çoğu zombi şirket. 3-5 gayrimenkulü bir araya getir, fiyatları şişir, halka arz et, bedelli yap ve hayalet gibi ortada bırak..
Bence de borsada GYO hissesi alınmaz. Doğrudan yatırım imkanı zaten var.
EKGYO hikayesi başta iyiyidi, ucuza kamudan arsa alıp proje geliştirecekti sonra kara delik oldu muhtemelen. En son 2,40 dan ikincil halka arz olmuştu 1 dolar desen bugün 16 TL olsa ancak anaparayı kurtarırsın aradaki ABD enlasyonu vs de var.
TV'ye bir uzman çıktı. Türkiye'de otomotiv yan sanayi içten yanmalı sisteme uygun, şimdi farklı komponentlar var dedi. Demir döküm, alüminyum döküm, piston segman, klasik akü yerine motor ve pil vs öne çıkabilir. Öte yandan lastik, jant, amortisör, kaporta, koltuk, klima devam edebilir.
Arcelik elektrik motoru üreten şirketi ayırıp Koç Holding'e satmıştı diye hatırlıyorum.
Multimedya en pahalı kısımlardan biri burada pek yatırım yok. Bir kaç yerli cep telefonu şirketi var onlar bu alana girmeli bence.
Süper bono değilde
Süper mevduat gelir..
Hele londra da tezgah açılmışken
Altını al
Londra da okut..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence borsacılarda para kalmadı. Son dönemde dolara yatırım yapan servetini korudu. Onlardan borsaya meraklı adam çıkar mı çok sanmam. Borsa risk alınması gereken bir yer. Dolarcı geçer ise gayrimenkule geçer bence.
Enflasyon bu şekilde gider ise ister istemez bedelliler başlar. 1000 liralık ciro için belki 100 TL işletme sermayesi belki yetiyordu, 3000 liralık ciro için 300 TL gerekir, hele faizler ve oynaklık artar ise çok daha güçlü sermaye gerekebilir.
dolar tl 16,54 kafa attı
Ne normali ne süperi ne hiperi.. bunların çıkardığı hiçbir şey alınmaz...
Alacaksın temiz temiz dolarını euronu altınını atacaksın kasaya; ta ki defolup gittikleri güne kadar... sonrası da kolay değil de; felaket enkaz bırakıyorlar nasıl temizlenecek belli değil...
Araba felan tl kazanan için alıncak gibi değil valla
fena olmuş ülke
Metropoll'un nasıl bir ülkede yaşamak istersiniz araştırmasının sonuçlarına göre laik-demokratik bir ülkede yaşamak isteyenlerin oranı %72.9, muhafazakar-otoriter bir ülkede yaşamak isteyenlerin oranı %18.5. https://t.co/R2DxWHs2lL
https://twitter.com/TuncerSengoz/sta...POdEwF-Hg&s=19
ABKA ajansa göre ise: ANAYASASINDA DİNİ İSLAM OLARAK GEÇEN (dini tercihi olan devlet),demokratik ve islam inancına aykırı olmayan bir ülkede yaşama talebi %77.7
inanmayan tersini ispatlasın..
soruyu doğru soralım..acaba LAİKLİK yüzde kaç?
tabi bu anketi NİŞANTAŞINDA-ÇANKAYA DA YAPMAYALIM..
YOKSA DEMOKRASİ İLE KİMSENİN SORUNU YOK..Totaliterlik zaten asla tercih olamaz.
ülkemde anket işi sallamasyon...nasıl istersen o çıkar.
Bir de şunu sormak lazım, neden muhafazakarlar Avrupa ve Amerika gibi Hristiyan ülkelere kapak atmaya çalışıyor? Neden İran, Pakistan, Suudi Arabistan tercih edilmiyor?
Bende amerikadayım oraya gittikten sonra dıştan daha iyi gözlemleme imkanım oldu avrupada amerikada vb insanın değeri var en basitinden araba için şuan türkiye de ömür çalışmak gerekirken orada 1 aylık kazançla araba alabiliyorsun zor durum
dip not şuan tatil amaçlı buradayım
Paki ler, Afganlar, koskoca İran ı yürüyerek geçip önce Laik Türkiye, oradan da Hristiyan Avrupa ya geçmek için canını tehlikeye atıyor?
Bu da araştırılmalı...
Şahsen zamanında akp ye oy vermiş biriyimde
ama son dönemlerde akp çok bozuldu fakir fukaradan orta direkten koptu şahsen tiktim sene oy vermem artık
bu ülkede vatandaş için siyaset yapacak insanlara ihtiyaç var
İşim nedeniyle bende Kanada da yaşadım, farkı çok iyi biliyorum:-)
Anlamadığım şey, burada muhafazakar takılanlar, Laikliğe çamur atanlar, abd, kanada ya da Avrupa ya kapak atınca 180 derece dönüyor, bu nasıl iş? :-)
Yine alamancılar, Türkiye ye dönüp ezan sesiyle yaşamak yerine neden kilise çanlarını duymayı tercih ediyor???
ben şahsen hiç muhafazakar yaşamadım ama kendimi hep sağ tarafa yakın hissettim akp oy da verdim ben anadolu da büyüdüm yetiştim aslında hiç yurt dışı düşüncemde yoktu taşınmadan önce güzel kazandık borsada anlık bir karar ile amerikaya gittik şimdi orada borsada işlem yapıyorum arada oradan da türkiye ye al sat felan yapıyorum şahsi düşüncem dışardan gördüğüm türkiyede durumlar hiç iyi gözükmüyor ilerki dönemler de daha da kötü olabilir bu zamlar devam edebilir
döviz kazanan için cennnet ama gel gör ki 5 bin tl maaş için işin içinden çıkılmaz
Seçimden sonra dehşet zamlar geliceğini düşünüyorum, şuan buzdağının bize gösterdiklerini görüyoruz...2 sene önce, belki hatırlayan vardır, ekmeğe zam gelirse iş biter dediydim, bu işler büüüle yabcak bişii yok
SPOT, BOFA direksiyon başında,
https://i.hizliresim.com/mx8yw7r.PNG
Ticaret ile ulaşanın kesinlikle sürekli malda olması gerektiği bir dönem
İhtiyaçlar da stoklu gidilmesi de aile bütçesi açısından bence önemli
bunlar iyi günler olabilir bence
hiper gibi bir durum var zam allah zam
Ezan duymak-çan sesi duymak bunlar önemli değil. Hristiyan-müslümanlar beraber yıllarca yaşadılar(MEDİNEDE) ÖNEMLİ OLAN YAŞAMAKTIR.Ama emin ol azgın laik kesimin 1998 de yaptığını kimse yapmadı.
1998 deki katsayı,tesettür yasağına bak..travma oluşturdu..
Hristiyan ülkelerde (abd-almanya) bunlar serbest iken bu ülkede yasak olma cüretini gösterdiler.
Ha..bu memleket bizim eli kınalı onbeşliler değerlere düşman bir azınlığın ahkam kesmesi için savaşmadı..
bofa alıyor mu satıyor mu :))))