3bini görmeden mi 30bin olur diyon
Printable View
ykb aldım acık.
ben endekste su an cok cehver var kanısındayım 2 x 3 x vs .. ama soylemiyecegim :)))
Allaaaahhh... Arjantinciler de geldi... Eyvah eyvah...
Fışkırrrrrma zamanı :) Fışkırrrr uleynnnn... 5700 ü del geç 3,5 dolara...
Bence kimse bir şey bilmiyor.Sadece tahmin yapıyoruz (%51).PİYASA YAPICI isterse bıs100 ü; 6500 de yapar ..isterse 4.500 de..
İsterse fincan kulp yağar ve bıst100: 6700 olur..isterse 2 li tepe yapar güm olur..Bunu kesin biliyorum diyen olamaz.Biz kendimizce bir düşünceyi tutuyoruz.
Sebep-arguman hemen bulunur.Zaten borsa gri alandır.Alanın da-satanın da kendince mantığı vardır.11 Eylül gibi tüm yatırımcılar mutabıksa taban oluruz...Veya Bir yerden 100 milyar dolar gelse..yine hepimiz mutabık oluruz.tavan olur..
Bunun dışında ORHAN BABANIN dediği gibi; sen de haklısın..:)
günü nasıl kapatırız? günün zirvesinden mi, günün düşüğünden mi? ben B şıkkı diyorum :)
u100 5500 e dokunduğunda 1 lot kısa açtım :he:
stopsuz, vur, patlat, batır aq :he:
çorba parası çıktı, çıktı, çıkmadı :)
bilemem, 3. zarar olmuş olacak :oleyo:
yeniyim, çömezim laa :oleyo:
yazdıklarımı dikkate almayın, sakın haa :)
15:00 + - 8 adet 5dk barlarda da bir dip oluştu ya da oluşacak gibi .. kalıplarda fena değil .. örtüşüyor ..
(ideali bu zaman dilimi 15:00 +- 40 dk) ......uzarsa pztesi ilk seans deadlinedır ..özetle iki şıkta olası
tahminim bence kapanış olumlu olacak .. sabahki dip civarları hatta üzeri kapatabilir tahminim ..
tahmin gerçekleşirse fibonacci ye saygılar :) profil resmini fraktal yaparım :.)
1 dakikalık barların boylarına bakıyorum, geçen haftanın sert düşüş günlerinde ortalama 16- 17 puan idi, bir dakika içinde görülen en düşük ile en yüksek arasındaki fark.. bir dakka içinde 30 puan 40 puan boyunda barlar gırla gidiyordu
dün ortalama 7 puan imiş, bugün daha da daralmış 5 kusür puana gerilemiş durumda.. volatilite düşük dün bugün.. saat 15.30 oldu, hala sert bi sopa inmedi, bugün pas mı geçecek acaba ?
6160 yine shortumu giydim :)
:evil::whistling:
Ek 29307
Kismet.. Grafigini begeniyorum ben her vadede 15 dk ekledim alta.. Aldim unuttum bir suredir..
https://i.hizliresim.com/bn20u2n.jpg
pair treda yaparak gittiğim tahtaları sabah sattım akşam yerine koyarız diye çok nazlı bugun :)
16.00 dan sonra bakalım
Kilidin anahtarını çözdük...Neydi: Cuma long girersin ,ptesi sağlam artı gapı kazanırsın..
Bakalım ,O anonim gerçekleşecek mi?
Akkız daki badem bofası döt atmazsa bankalar yukardan kapanacak bana göre .
18.65 üzeri kapanış güzel olur akkız için benim takip ettiğim bölge.
gel bademcuklerim gel:)
Bugunkü formasyonları ismi GAZ FREN:)
sabahtan beri oyunu öyle kurdum
Yurtdışı bankalar kalemine bakın dediler.
Yeni borçlanma yapılması lazım, ithalat ve borç taksitleri vs için orada bir miktar para tutmak gerekiyor olabilir.
https://i.hizliresim.com/9sppxie.jpg
Pala'nın iki anahtarını aldım şortlar kapandı....6132 den long...
bu borsa 10000 olur neden mi çok basit biz de hep psikolojik algı mekanizmaları var bunlar dan biri de sayılar :)
5505 ustu kapatırsa yeni ralli start ...... demedi demeyin millet bal kaymak yerken siz zoppa yemeyin ytd :))
GAP'ı kapat gelmişken
Bakın bakın ne diycem
caho çok garipsin. daha sabah long long diye geziyordun :)
genel trendin tersine işlem yapmak çok riskli. işlemin başarılı olması bu kaideyi bozmaz :) aşağı giderken de, yukarı giderken de.
bir kere iki kere en fazla sıçrayabilirsin.
bunu anlamak zor olmamalı :kahkah:
Erdoğan: Fransa'da, İngiltere'de, Almanya'da millet sokakta, aç açık, ne yapacaklarını bilmiyorlar.
KRDMD ve SAHOL'de mazot olduk karlar eridi.
kes bi devre pala.. çoktandır görmedik
enkai senin ben 7 s. s. emi a.q kagıdı biz aldık diye gunlerdir asagı bas nalet
Taşınan Açıklar da bazılarında artış var, EREGL KRDMD YKBNK da kayda değer taşınma olmuş,
https://i.hizliresim.com/7nccjth.PNG