Koca salatalık 3 kg 10 olacak, 100 değil.
Printable View
Koca salatalık 3 kg 10 olacak, 100 değil.
Bu konuyla ilgili aşağıdaki gibi çeşitli çözüm metodları düşünüyorum, idam basit bir çözüm olur ve etkilemez adam yangınla sadece ülkenin dünyanın ciğerlerini değil pek çok canlıyı yakarak öldürüyor bunu siyasi amaçları için yapıyor bu şahısların ortaya koyduğu siyasi fikrin kime ne faydası olabilir çiçek arı kaplumbağa kertenkele yakan ağaç yakan bir aşşağılık tipten ne beklenir.
Madem orman yakıyorlar yakaladığını ince sactan bir platforma çıkarıp altına ateş yakacaksın çıplak ayakla dans etmeye başlayacak ateş nasıl bir şey iyice idrak edecek ,sonra bunu siyasi koğuşlarına koyup iyice kendi aralarınds yayılmasını sağlaycaksın ki bir daha teşebbüs eden olursa iki kere düşünsün. Not başka fikirlerde üretmek mümkün insan olan hiç kimse bunu hiç bir amaç için yapamaz.
Daha önce Yunanistan böyle hareketlere girişmişti sonra aniden kuvvetli rüzgar nedeniyle kendi ormanlarına sıçrayınca durdular, bu konu göze göz meselesidir kim yaparsa...
Bir zamanlar, kap kaç çok fazla idi, gerekli kanuni değişiklik yapıldı ve icinde ne olduğunu bilmediği bir çanta için 15 sene yatmayı göze alamadıkları için bu eylem sıfıra indi. Orman yakanların maddi bir menfaat ile yaptıklarını düşünmüyorum, olay kesinlikle intikam duygusu ile yapılıyor. Demem odur ki, aynen İran daki Mahsa Amini olayında, İran otoritesinin yaklaşımı ile, ülke içinde hain yetiştirmenin ne kadar kolay olduğunu ve nelere mal olduğunu idrak edemezsek, aslında sırça köşkte yaşadığımızı da idrak edemeyiz. Konu insan hakları olmadığında, caydırıcı ceza nın oldukca işe yarayacağını düşünüyorum.
Belki hatırlayanlar vardır, Yunanistan veya PKK orman yaktığında vur emri çıkarılmıştı, ben öyle hatırlıyorum.
Coca cola ve Microsoft anlaşma imzalamış
Çünkü coca cola nin içine nano partiküller konacakmis
https://www.facebook.com/share/r/XvG...ibextid=31ks6x
Ulan olunce peygabere komsu olucun diyoruz, hala ac'im diyor.
Pis emekliler.
AK PARTİ MHP'YE TAMAMEN TESLİM OLDU - Levent Gültekin
https://www.youtube.com/watch?v=F_JC98YL56s
Erzincan Ilic'teki Anagold firması 1900 çalışanı işten çıkarmış.
Dükkanın ihmal ediyorsunuz. Hepiniz mi beleş senzlog şemsiye peşine düştünüz yer varsa bende geleyim ısınıriz biraz.
Adam askida ekmek kurdu mu kurdu.
Ogrenci yurtlarinda kalana %15 indirim yapiyor mu, yapiyor.
Sezlong semsiye bedava mi bedava.
Zimbabve'ye mi ne vizeyi de kaldirdilar.
Daha ne yapsin adam.
Az bisey mi bunlar.
Erken secim diyecek ya, yeni vekillerin senesinin dolmasini bekliyor ama bu vekiller agzini her actiginda demokrasi diyor.
Duzelir duzelir.
Duzelmez mi.
AKP'ye oy veren Konya'li ciftci.
https://www.youtube.com/watch?v=odOIyFT2rI0
bu gün merakımdan kira fiyatlarına baktım asgari ücretle morukların maaşına baktığınızda tam bir felaket gelde içme gelde içme yoksul evsiz insanların yaşaması tam bir sanat eseridir bu insanların gençleri asla evlenemezler kazara evlenselerde mutlaka boşanırlar ondan sonra gelsin kadın cinayetleri hapishanelerde yer kalmaz sizler bizler yarın sokaklarda korkudan çıkamayacaksınız bu insanların yaşama haklarını ellerinden aldınız onlarda sizin yaşama hakkınızı elinizden alacaklar ey arabın ümmeti ey fedaileri bu ülke sizin mirasınız ey arap hastası moruklar sizin yeriniz cehennemdir siz bu ülkeyi cehenneme çevirdiniz sizin asla huzurunuz can ve mal güvenliğiniz olmayacaktır aklı ermeyene haramilere mafya uzantılarına bir ülke teslim edilirse kıyamet yaklaşmış demektir
Aslinda bu donemin en onemli konusu bu.
CHP tuzuk kurultayi yapacakmis.
Merak ederim bu CHP, 23 senede kac kurultay yapti ve bunun ne faydasi oldu.
Muzakere zemini olusturacaklarmis, neden.
Tayyip Bey'e rica edeceklermis.
Lutfen sandigi getir.
Nufusun belki %80'i ac ve borcu artiyor.
Hem ac hem borclu.
38 Milyon icra dosyasi.
Belki bunlardan ayri, elektronik yolla hesaplardan alinan idari cezalar.
Tam zamani degil mi bu Tuzuk Kurultayi'nin.
Bu yeni tuzuk olmasa ne yapardik.
1973 secimlerinden beri takip ederim.
Bu kurultay sozcugu bizim millete kufur gibi gelir.
Kurultay sozunu koalisyon gibi anlar bizim millet.
Bunlar nasil buna Genisletilmis Istisare Toplantisi diyor.
Oysaki tek kisi karar veriyor. Ne istisaresi.
Ama bu Kurultay diyor, sosyalist enternasyonal beyannemesi gibi anliyor millet.
Degistirin artik bu sozleri, hatta hic kullanmayin.
Kurultay bir Laiklik iki.
Bayilttiniz milleti.
Bizim Necip Turk Milletinin %45'i okudugunu anlamaz, dinledigini de az anlar.
Komple sozcugunu cok sever, genelleme yapmayi cok sever.
Mesela bizim G.Ahmet absurd bir iddia ortaya atar, milletin %80'i boyledir der mesela, nerden bildin dersin, herkes oyle diyo der.
Kurultay dedin mi durur, ha bunlar komisyon kuracak der.
Komisyonlardan nefret eder.
O komisyonlar kurula kurula geldik bu gunlere.
Peki bu ne.
Tuzuk Kurultayi.
Allah iyliginizi versin.
çarşı güncel
33.7900 - 33.8200
Dilan Polat tahliye edilmiş
Tutuksuz yargilanacak
Evde sakladığı , yuro ve dolarları müsait bi yerine sokar, klip çeker , artık sevincinden :kahkah:
Bu şahısları hiç bir şekilde tanımam etmem pek çok kişi gibi, buradan, haberlerden falan görüp öğreniyoruz, beynimizi mikip atıyorlar, boşuna bir konuşma ve ortam oluşuyor haklarında ister istemez....
Bunları gerçekten takip eden zümreyi kişisel olarak toplum yaşamına bir tehdit olarak algılıyorum, bir çeşit iğdiş edilmiş beyinli, zombi toplum türü oluşturuluyor ve gördüğüm kadarıyla da hiç bir partinin bu saldırıya karşı bir planı yok...
Hesapta ideolojik partilerle doluyuz ama kültür savunması sıfır , sanat ve eğlence hep yurtdışından yönlendiriliyor, göya " İslamcı " partinin, Milliyetçi partinin buna yönelik çalışması olmalı iken bu partilerin mensuplarının çocukları zaten başka bir dünya yaşarken kendileri de ( pek çoğu) , dilsel bir yaklaşım dışında savundukları hayat anlayışı ile neredeyse tamamen bağlarını koparmış durumdalar...
Hatta sade böreğe bol bol pudra şekeri döküp yeme derdine düşmüşler bir de şeker hastası olacaklar , abiler , muhafazakarlıktan..
:whistling:Baştan beri yani tak partisinin içine girdikten sonra hep böyle,şimdi mhp yönetiyor sayılır tak partisini,bu partiyi sevmediğimiz 80 darbesinin generalleri solcuları katletmekten yargılanmadı,terör ve çeteden yargılandılar,yani türkeşten beri hep böyleydi,türkeş malum abd'de eğitim aldı kominizme karşı gerilla hareketine karşı,malum alevi katliamlarının baş mimarıdır :he:
Yarın Sharm da tatile gdecegimden 2487 USD lik alım şahsım tarafımdan yapılmıştır.eger Türk turizmi yerli turisti yoluncak kaz olarak gormeseydi bu döviz talebi olusmayacak ve dolarlar içeride kalacaktı....uçak dahil 6 günlük deluxe otelde tatil Antalya'dan daha ucuza...ytd
https://youtube.com/shorts/f_4XKP8id...5RqrrCpa10-Yoz
Ahalinin g.tünde MP47...
Silahı bilmiyorum salladım...
Uyumayın millet.
Bugün çok önemli bir gün.
MB faiz kararı açıklanacak.
Bana vefat ettiği ülkedeki şehrin konsolosluğuna şahsen başvuru yapılması gerektiği iletildi .
Ellerinde evrak yok verilmiş ama kaydedilmiş semt karakol tarafından haberdar edilmişler o zaman .
Daha yetkilidir diye ilçe emniyete sordurmak için arşiv var mıdır böyle bir işleme ait ama ilgilenmediler .
Nüfusta belge olmadan işlem yapamıyoruz dedi .
Ama sizin dediğiniz gibi belgesiz tekrar başvuru yapmak yada adliyede bir kayıt var ise oraya da başvurmak bir seçenek olabilir . Bakalım sonuç alabilecek ler mi
Japonlarda öyledir,mesela canlı tusunamiyi izliyorum denizin önüne set çekmişler galiba ona güveniyorlarki çoğu kendi halinde,dalga engel duvarını aştı her tarafı deniz bastı,çoğu dalga geliyor arabasıylan keyfi alemde,uyanıklar çatıya çıkmış alarmda,çoğuda vurdumduymaz,böyle zamanlarda Türk halkı panik halinde can derdinde,mesela yer ABD,ikiz kuleler vurulmuş kule yaniyor bizim Türkler kaçıyor,çoğuda binaya giriyor,girmen bina yanacak diyor onlar umursamıyor,yanmayı bırak 2 kulede kısa zamanda yıkılıyor,sadece ülkemizde uyanık değiller,bilerek zata oyu verdiler şimdi don gömlekler.
Gunun menusu
Kremali altin corbasi.ons 2516[emoji39]
Firinda basemel altin soslu
Kuzu tandir
Şefin salatasi
Caciki
Kabak tatlisi
https://youtu.be/Rw3AJ8S6W1w?si=uVY92LTQ2JA09QgH
Irak'la yapılan anlaşma ile 15 yaş altı, 50 yaş üstü Iraklılar vizesiz bize girebilecekler imiş.
,........
Ayrıca Sudan'a Maymun eti satışımız tekrar gündemde, balina eti dahil ...
Oradan eşek eti ,katır sakatatı , yumurta, koyun eti, alacağımışık....
Yukarıdaki yasa 3 ay önce çıktı yeni değil programda var diye bir de maymun eti satan maymun çiçeği olabülüüü... Diyerekten..
Önemli soru : Avni Erakalın isimli bir sendikacı var, 1961 de TİP ın ilk başkanıdır, Mehmet Ali Aybar dan önce, Aybarı herkes yakinen tanır ama, Avni Erakalın ın babası ,annesi kimdir asla bilgi yok, yönetmen Ülkü Erakalın ile kanbağı var mı, bilen varsa yazabilir mi.
,.............
Geçiören li Murtaza nuun videyosu, ne de olsa Angaralı Durgut un hemşerisi
https://youtube.com/shorts/DUAoyXtiI...8wGBADfZg0lFAL
:kahkah:
Not:keçiören li benim yakıştırmam adam kendine bi şey dememiş
:kahkah: