imamınoğlanın bankalarda ortaklığı varmıydı bune ya neredeys e taban olacaklar
Printable View
imamınoğlanın bankalarda ortaklığı varmıydı bune ya neredeys e taban olacaklar
katılmıyorum 2021 aralık ayında aynı döngü olmus ve borsa en cok kazandırmıs altından sonra ... ama su var yıllardır aylıkta ayı yasanmamıs o da bir kusku ... bu arada 2021 aralık ayından sonra altın 8 borsa 6 dolar 4 kat kazandrmıs ama orada KKM faktörü de var o simdi yok gibi ...
endekis üçün bugünkü kapanış beklentim budur
.
.
https://i.hizliresim.com/hss4i0x.jpg
kahverengi 9850... üstünde tutunamazsa, alt maviye kadar gitmek isteyebilür (9470 )
hepinize bol kazançlar... ben kaçar
ralli olur ama sanki 1.5 dolarlar görmeden ralli olamayacak gibi sonucta 2,6 dolardan kalkan bir ralli sanmam
8300-8400 lere gelirse kabul etmem şimdiden söyleyim..zaman daraldı çünküm..7200 den yukarı kurtarmaz, 1 lot bile almam..
7200 lerden alıma başlarıs..
bu kadar tepki yeter dedi.
:drunk:
tuprs thyao pgsus eregl mahşerin 4 atlısı dayanmaya çalışıyor
çatlak olursa herkes çöker
bugün en fazla puan veren kim ?
elbetteki AKBANK... dayunun kağıdı :yahoo:
yükselirkende en çok verir, düşerkende :kahkah:
Elimde hisse yok. Sabaha kadar yandaşlarının izledim. Dava ile ilgili ipucu aradım. Anladığım gözaltına alınanlardan itirafçı var. Onlardan bir şey çıkarırlar muhtemelen kurgu ve birilerini önceden ayarlandı. İmamoğlu çıkamaz ikinci aşama Mansur Yavaş onu da harcayacaklar. Kılıçtaroğlunu seccade üstüne ayak bastığı şekilde kabul ediyorlar tek aday bu. O olmazsa Ermeni yada yahudi biri de aday olabilir.
Dün gazladı ya spk geri alım yapabilirsin diye şirketlere kimler önden koşuyor ulan A.K piyasanın sonra yardım isteyin.
Bankalarda yabancı çıkışı devam ediyor oradaki zincirleme trafik kazasını yavaşlatmak için geri alım hikayesini koydular.İş yerli fonlara kayarsa bir daha kayar piyasa.Arada yukarı hareketler teknik olarak kalır bana göre
Bankalar böyle devam ederse faiz indiriminin pas geçileceği yada daha düşük indirimi fiyatlıyor olabilir.
üzgünüm ama tekrarlayacam yine..zaten 8500 ler kırıldı diyordu göstergeler..
sadece doğruluğu zaman alıyor..
dünki MC ye bakarsak.
Aracı kurumlardan batan var mı ki ?
:drunk:
İBB nin toplam bütçesi 560 milyar.
Dayı sana ABD dedim, dinğiletere mıçına tekmeyi yedi/yicek:he:
7 yılda yapılan toplam yolsuzluktan bahsediliyor.
Bir yıllık bütçe 560 milyar,doğru.
bugün annaşıldı haber yok, dağılabiliris..bahçecilikten seracılığa terfi ettik gidem bakem tohumlarıma..
TCMB: Döviz piyasasının sağlıklı çalışması, döviz kurlarında gözlenebilecek oynaklıkların engellenmesi ve döviz likiditesinin dengelenmesi amacıyla TCMB nezdinde Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım işlemlerine başlanacak
Dayı benim yazı arada kaynamış, uçurmuşlar
Emlak sövüyo ceremesini ben çekiyorum
AKBNK,endekse etkisi en fazla olan 2. hissedir.
Onunla ayar veriyorlar.Sabah az kalsın taban oluyordu.
...........
Mc saatinden sonra bi posta daha zopa gelebilir
Şuana kadar 11392 gördü
İyi zıpladı
Burayı okumadan işlem yapmayın, genel olarak ne bekleniyorsa tersi gercekleşiyor, özellikle Emlak gibileri :)
çakırcığım......
senin gibi trollere böyle kapak yaparlar.. :drunk:
tarih : https://www.hisse.net/topluluk/showt...48#post6997848
hadi kumda oyna şimdi :)
halkbankası saç tarıyor banklar içinde... :)
Ben bugün hattrick yabtım, Karaduman dayunun 8500 seviyesine yetecek mermim mevcut :he:
Hsbc,unlü,Ak bunlar yine satışta.
yabancıya oynayan kurumlar badem bofası satış bölümünde yalnız kurnaz varlık fonu tahtalarında alış tarafında şuanda diğer yanları satıyor.