Belki hiristiyan cemaatindendir:) Hatırladığım kadarıyla geçmiş yıllarda da 1 gün kapatıyordu makineyi, yılda bir gün yani. Bofa nın tam yabancı olduğuna katiyen inanmam, en azından yerli bacağı kesin vardır.
Printable View
MB oldugu icin vadelide pozisyon yerine shortlari kapatip yerine 12.ay vadeli 11.000 put satin aldim
lot basi 1750 tl prim vermis oldum
vade sonunda spot 10.825 altinda kapanislarda primi geri alip kara gecer
yok mb karari sonrasi yukari giderse %10 dahi yukari gitse zarar maximum lot basi 1750 tl
bu sekilde stop olmaya yada ekran takip etmeyede gerek yok :)
evet opsiyon satın almakla max zararın belli bi rakam fiks bi rakam, bearbull opsiyon satarak işlem kuruyor, teorik olarak zarar riski sınırsız- tabii seninki gibi naked değil onun pozisyonlar, karşılığında future pozu oluyo, yani temede hepsi arbitraj pozisyonu.. benim bu işlere bulaşmama sebebim likditenin sıkıntılı olması, kapatayım desen büyük spread var, yada vade sonunu beklemen gerekiyo
https://i.hizliresim.com/m1wmat1.png
bordo aylık ortalamanın altında geçen 4 günü tek bir gap ile ignore etti, muazzam bi geri dönüş yaptı.. ben kaçuırdım bu tufayı ama tablo çok sağlam, ardına vbakmadan yukarı devam eder gibi gözüküyor.. faiz karar öncesi fazla yukarı yapmış olursa karar sonrası kar satışı gelebilir ama short oynamak bana korkutucu geliyıor
averaj beklenti gerçekleşti, endeks genel olarak realize olmayacak gibi görünüyor, 2 gündür destan yazan bankalarda bir kar satışı olur, banka dışı hisseler yukarı yapar gibi
sırrı süreyya ile pervin buldan gidiyormuş imralıya.. sırrı süreyya'yı severim, eprili adamdır, cihangir meyhanelerinin müdavimlerinden, bağımsız aday olduğu zaman oy vermiştim.. pervin buldan ne vasfı var, onu anlamak zor, yüksekovalı büyük eroin mafyası savaş buldan'ın karısıydı, kuzeni zaten, 93 senesinde ağar tayfası eroin işi yapan kürt babaları infaz etmeye başşladı, behçet cantürk'ten sonra en büyük baba savaş buldan idi.. tabii pekeke ile ortak iş yapıyordu eroin mafyası, buldanın karısı olma kontenjanından daha 25 yaşındayken partiye alındı, 2007 vekil yaptı pekeke bunu, sonra hep vekil
5 likler 10950 den sat a gecmisti 10899 da flat oldugu icin
opsiyonlari minnak bir kar ile kapatim
pozisyon kalmadi
akbank ve endeks vadelide 11.014 den minnak short acmamis olsam dunku opsiyona gecis oncesi vadeli zararini bile cikaramiyacaktik
kazanmak iyice zorlasti
Ekimde full pozisyon acip zarar yazmistim
Kasim ve Aralik ayinda o kadar islem ile Ekim ayindaki zarari zor cikartabildim