Rumuzun piton degilmi ne diye konusuyorsun. Kendi adini kendin koymusun.Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Rumuzun piton degilmi ne diye konusuyorsun. Kendi adini kendin koymusun.Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son bir mesaj daha, fikir yürütme, ben öğrenmeye çalışıyorum arkadaşlar lotum çok az bu hissede 200 lotum var 16.99 dan. İnmiş çıkmış çok umrumda değil. Mesaj geçmişime de bakabilirsiniz, spekülatif tek bir mesajım yok. Bu sitede çok sevilmiyorum galiba ama neyse son bir mesaj daha. Biri tavandan satılan 300k lotun kaç emirle gerçekleştiğini yazabilir mi? Teşekkürler.
Yaw bi gitte kafamız rahat etsin . Bak kömür makarna getirmişler sana hadi fırla
Çağrı yaptırıp borsadan geri çekebilirler ama onun için zaman lazım o zamana kadar parayı vuran vurabilir 11 maliyetle aldığım hisseleri 42.20 tavanından sattığımda pişman olmuştum şimdi doğru yaptığımı fark ettim ama benim bir öngörüm daha var Pazartesi’de taban yaparsa ben ordan alırım açığa satış bittiği için açıkçıları pis yakalamak isteyebilir tahta sahibi benim bildiğim 2 gündür ak satış yapmadı bugün yaptımı bilmiyorum en son elinde 1.200 milyon lot vardı dün tavandan 700.000 lot alım bekliyordu istese dün tavandan verirdi bence bir silkemele yapıyorlar pazartesi tekrar brüte gireceğini düşünüyorum sonra tekrar tavan serilerine 200 e kadar olabilir mesela eğer tutarsa bu senaryom tekrar bu yazıyı paylaşcam
Sn. piton'a ayip etmissiniz. Kendisi Agustos ayinda "TKBNK 5-60" koydu buraya. Tahtacinin ne olacagini bilmedigi bir hissede bu kadar isabetli bir ongoruye sapka cikarmak gerekir.
Kendisi mal varligini koymadi durduk yerde. Forumdan zorlandi ne kadar kazandin diye. Orda biraz sallamis efekt icin, guzelin de o kadar kusuru olsun. Boyle operasyonlarda kimseye 700 bin lira kazandirmazlar 1 ayda. O hayallere girmemek gerekir. Ancak gecmise bakarak bu kadar KAZANABILIRDIM denilir. Realite ise cok farkli. Slot makinalarinda double-or-nothing oynayan bilir.
Bu hissede de sapka cikartilacak bir op yaptilar. Gunlerdir izliyoruz keyifle. Ama maalesef azi kazanir, cogu kaybeder. Kasa her zaman kazanir.
http://share.matriksdata.com/Images/...1451110008.png
Bugün tavandan satılan lotları kimin sattığını ve kaç emirle gerçekleştiğini biliyor musunuz?
Bir de bu ak yatırım aldı sattı dediğimizde satan ak yatırım üzerinden kişiler mi yoksa bankanın kendisi mi alıyor?
Öğrenmeye çalışıyorum ama insanlar bir tuhaf bu sitede sürekli akıl öğretme peşinde ( size değil lafım )
Maalesef bende takas ve derinlik Yok kapanışta arkadaşlar paylaşırsa bizde öğrenmiş oluruz Akbank takasında gözüküyor bankanın kendiside almış olabilir şahsada ait olabilir akşam takas paylaşırlarsa sevinirim eğer hala ak yatırımda 1 milyon lota sahipse korkulacak birşey yoktur ama komplesini vermişse bilemem