Gedik gene satıyor geçen haftaki gibi. Satış tarafının %46sı gedikin an itibariyle.
Printable View
Gedik gene satıyor geçen haftaki gibi. Satış tarafının %46sı gedikin an itibariyle.
Kimse birşey satmıyor, sağ cep sol cep! Gemide fazla k.y. var, endeks güven vermiyor yatay'da milletin malını almaya çalışan tipitipler var satan gedik alan yabancı kurum. Yersen... Ytd.
Ben 20 gündür bu hissedeyim düşüşlerde hep gedik satar. Tahtacı gediği kullanıyo.Bu fiyatlardan satacağını sanmıyorum bende evet sağ cep sol cep oyunu büyük ihtimal bu. Ky malesef çok var tatlıcımı ne var öyle bir grup.
Arkadaşlar,sıkıntı yapmayın, seve seve gidecek,yalnız buradan satacak enayi arıyorlar,dikkatli olun,,,,,,,
daha öncede demiştim 12,36 maliyetle zabaahaa kadar burdayık :D bugün bi analiz gördüm belki sizde görmüşsünüzdür. Şok için 13 yatırım firmasından 12 tanesi AL tavsiyesinde bulunup 10,80 fiyatın hedef fiyatını 12,80 demişler bilginize
credidt suiss kemiksiz 291000 lot almış, vardır bir bildiği.....
Arkadaşlar, dün de dediğim gibi,Sokm u seve seve götürecekler, eğer bu kadar ky dadanmasaydı şimdiye kadar çoktan 17-18 arasını görmüştü,şimdi ne yapıyor peki?Bir yukarı bir aşağı yaparak acemileri dökmeye çalışıyor,size düşen,safları sıklaştırmak ve bir yere tutunmaktır.......düşmeyin bunların tuzaklarına.........
An itibariyle 11,15 ,......benim tahminim tekrar bir aşağı basacaklar yönünde......uzun vade düşünüyorsan sıkıntı yok.......