Eğer operasyon bittiyse, dua edelim bitmemiş olsun, kısa sürede 1,050 leri görebiliriz, operasyonun zayıf da olsa bitmiş olma ihtimali var, ben bitmediğini düşünüyorum, yatırım tavsiyesi değildir, bilsem kaybetmezdim.
Printable View
Eğer operasyon bittiyse, dua edelim bitmemiş olsun, kısa sürede 1,050 leri görebiliriz, operasyonun zayıf da olsa bitmiş olma ihtimali var, ben bitmediğini düşünüyorum, yatırım tavsiyesi değildir, bilsem kaybetmezdim.
Niyetleri kötü gibi
piyasa kotu ayagına dusuyor gibi gosteriyor, ama gelene gidene yukselecek diye malı veriyor olabilir.... senin etin ne budun ne bist 100 ile hareket ediyor... bist100 1 dusuyor, nibaş 10 dusuyor.... rızza cemas operasyonunda çok tepki aldığı için bu şekilde işi burada sessiz sedasız bitirmiş olabilir.. umarım yanılırım... mal bu şekildeki dalgalanmalarda iyi satılır..ytd
Daha senden bir lot almam. Aldıkça düşürüyor. Dün alacağıma bugün alsam kardaydım. Endeks bir düşüyor bu 10 düşüyor. Endeks 1 çıkınca yerinde sayıyor. Onur şeref gibi ibareler de para yanında hiç sayılınca küfür de etsen boş oluyor. Ytd.
Rıza operasyonu bitirmiş olamaz. Böyle satıcılı piyasada malı zor satar. 1 li seviyelerden alanlar satıyor ve Rıza'da mal almıyor şu an. Satmıyorda bence. Endeks durulduktan sonra devam edecek bence işine.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu grubun kağıtları hileli zar gibidir, yapacakları operasyonu önceden bilirsen yada tahmin edersen kazanma ihtimalin vardır. Genelde çok düştü, alım fırsatı verdi diyip girenlerin elinde kalır, uzun vadeli yatırımcı olur, bedellilerde para verir...vs.
Operasyon olduğu kesin ama hangi fazda? Son fazdaysa, günlülçü küçük traderları böyle günlerde güzel avlarlar. artar azalır artar azalır sonunda taban olur. Tam tersi de olabilir. Yani risk çok büyük ona göre alın yada satın.
Kişisel fikrimdir,TAVSİYE DEĞİLDİR.
rızza nın malı dağıtmış olması mumkun degil gibi görünüyor... korkutarak toplayıp, yukarı götürebilir.... benzer şeyi cemas ta yaptı... 2,7 den 1,35 getirip sonra 7,15 goturmuş operasyonu tamamlamıştı... bu serolardan hersey beklenir.
normalde cemas sonrası nibası da 3,5 lara goturup, tarihi zirveyi yenileyip, buyuk çanağı tamamlamasını bekliyordum... ne olacagını oyunu kuranlar bilir... kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
Rıza sız da leş bi kağıt. Yoksa sürünür yıllarca daha.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi