Kurtlar sofrasında konusulan durumlar. Link mink yok
Printable View
Herkes tekrar seçim konuşuyor beyler, Bahçeli dillendirdi, bir de AKP dillendirdi.
Ha bir de önceki gün Reis partiden kaçanlar var diyordu, bu çok önemli bence . İlk ağızdan dağılma başlangıcı itirafı.
Yeni seçim olursa Haziran ' da olacak . AKP nin kazanması yahut kaybetmesi önemli değil artık iki türlü de kaybedecek.
Bir de Mayıs ayında sat - git teorisi var uzun yıllardır tutan bir akım, istisnası olsa da .
Bence asıl yükseliş dövizlerin bozulacağı seviyeden sonra gelecek .
Sn. Ressam, ben bu memleketten durumunu sizin gibi bir site yönetim tecrübesi yaşadıktan sonra anladım.
10 yıl önce yeni taşındığımız ve yeni oturuma geçmiş bir sitede yönetim kuruluna seçildim. Hesaplara bakınca müteaahhit firmanın siteyi borç batağına soktuğunu farkettik. Yönetimde oldukları dönemde, müteaahitin devam eden satışlarını kolaylaştırmak üzere aidatları masrafların yarısını karşılayacak şekilde belirlemişler. Bundan dolayı hukuki sorumluluklarını aramanında mümkünatı yoktu. Masrafları kısmak için güvenlik harici blok girişlerine konan resepsiyon elemanlarının istihdamına son vermek durumunda kaldık. Bundan dolayı kızılca kıyamet koparıldı, durumu bir türlü kimseler anlatamadık. İnsanlar aidatlar aynı kalsın, resepsiyonlar devam etsin yaygarasıyla üstümüze geldiler. İlk genel kurulda tası tarağı topladık, yönetimden ayrıldık. O doçent arkadaşın psikolojisini kimse benden iyi anlayamaz. İyi niyetinin kurbanı olmuş durumda. Hırsız olsa arsız olurdu, o da diğerlerini hırsızlıkla suçlayarak çalmaya devam ederdi. Nitekim bir çok site yönetimi hırsızların elindeyse, bunun nedeni dürüst insanların hırsız sanılmaktan korkması, gerçek hırsızların ise "doğal olarak" alınmaması temel nedendir.
O gün bu memleket adam olmaz dedim. Dediğimde doğru çıktı, 10 yıl sonra Türkiye müteaahidin yönetimini bize bıraktığı site gibi borç batağında çırpınıyor. Bile bile bu ekonomik duruma düştük, onlarca ekonomist, binlerce makalesi ile bugünü işaret etti ama "necip" milletimiz batakçı politikaları uygulayanları iktidarda tutarak ülkeyi bu duruma getirdi.
Geçen yıl demiştim sanirsam , yıllık bu enflasyon ve bu faiz varken gayri menkul e para yatıran ağır kerizdir.
Cash iş the king döneminde yiz ki daha faizler bir yüzde 40 karı görsün o gayri menkuller çöp fiyatlarina düşecek.
70 milyar cok iyi para ama sanmiyorum o kadar vereceklerini. Bu ulkede her sey seffaf olarak yapilsa inan o kadar paraya da gerek yok. Imf cipasi altinda bu ulkede adalet hukuk demokrasi olsun zaten dogrudan ya da dolayli yatirimlar ciddi sekilde artacaktir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vermezse cokusu daha hizli olur.
Akp de zaten catlak sesler cikmaya basladi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.