http://www.qnbfinansbank.enpara.com/ekpara-simulator/
Printable View
İlk açıldığından beri enpara kullanıyorum.
Başlarda çok daha fazla para var idi. Bir kaç yüz bin tl her zaman bulundurur , vadeli bağlardım. Ama Katarlılara geçtikten sonra yapılan politika değişiklikleri ile topikte de daha önceden yazdığım gibi resmen çöp niyetine kullanıyorum , yaklaşık 1 yıldır. Ama her ne hikmetse son 1 yıldır periyodik olarak her ay , ay'ın enparalısı olduğum şeklinde mesaj geliyor. 300-400 bin tl bulundururken böyle bir şey hiç olmadı , şu an baktım 885 tl varmış en son , her ay ay'ın enparalısıymışım. Vallahi anlamadım bu işi. Sadece ve sadece eft yapmak için kullanılan bir mecra oldu artık , inşallah tekrar eski günlerine döner. Ama şunu teslim etmek lazım , kesinlikle Türk bankacılık sisteminde 1 numaralı call center hizmeti veriyorlar uzak ara. 30-40 sn de bir kişi kesinlikle çıkıyor karşınıza ve çok hakimler. Diğer bankalarda hiç böyle bir şey yaşamıyoruz.
Enpara 12 yaparsa değerlendirilebilir bence yüksek meblağı olmayanların gene ilk tercihi olur
şimdi umutabi ben yılların sarsılmaz mevduatçısıydım.bugün TL ye %23 faiz versinler 1$ bile tutmam,hemen TL ye dönerim. benim kasım sonu bu kararı almamda iki neden var. 1- Binalinin banka müdürlerini toplayıp şamarı gösterip zorla mevduat faizlerini bir gecede 2,5 puan indirtmesi. 2- Celeplerin öncülüğünde #dolarıboz kampanyasının başlatılması. bunlar beni zorla dolarcı yaptı, 3,43 ve 3,68 den yüklü alımlarım oldu. dolara olan inancımıda bu evedciler iyice arttırdı. artık hazirana kadar %4 dolar faizimim sefasını sürmekle meşgulum. bu yıl sonu dolar faizi %6-7 ye varacak.