Originally Posted by
JAS
Hazır seans bitmiş iken biraz son 3 günde düşündüklerimi yazayım. Cuma günkü düşüş hiç inandırıcı değildi, sanki Ekim vadede en alttan long açmak için zorlama bir düşüştü. Bu yüzden hisse alımına karar verdim ve dün almaya başladım. Yani kısaca Sn ABKA ile aynı düşüncedeydim tek bir farkla, kendisi al sinyalini bekledi almak için, ben doğrudan almaya başladım. (Tahminim elinde yeterince banka olduğundan net sinyal bekledi). Dünkü düşüş %1.5 tan fazla olmaz diye düşünüyordum, %2 oldu. 4.90 altına Akbank vermezler diyordum, 4.87 ye bile verdiler. Bugün de %2 lik bir düşüş ve akbankta 4.77 ye kadar vermelerini bekledim, elimdeki tüm TL yi 4.86-4.77 aralığında Akbank pasif alımına yazdım. Hatta 4.77 altına verirlerse dolar fonu satmak için hazırladım kendimi, hiç istemesem de. 4.83 e kadar pasifler gelince 14:30 a kadar, fon bozmaya gerek kalmayacak deyip denize kaçtım. Beklentim en fazla dünkü kapanıştan kapanacak bir endeks, 4.90 Akbank ve 5.05 İsC rakamlarını görmekti, biraz abarttılar. Bankalar konusunda düşüncem ABKA'dan pek farklı değil. Yeterince diplerde olduklarını düşünmeme karşın, olası bir döviz zıplamasında daha da dibe gitme olasılığının hala var olduğunu düşünüyorum ama artık biriktirme zamanı diyorum çünkü ne kadar düşerlerse düşsünler, karşılayacak döviz stoğum var diyorum.
Gerisi ise, nasip.