güveni bozmayacaksın bir kere, bozdun mu böyle açıklamalar yapsan da kimse inanmaz artık.
keşke tüik de çıkıp açıklasa böyle enflasyonu nasıl düşük açıkladıklarını onu da öğrensek.
Printable View
https://youtu.be/NIsjEPSRtm0
Cem uzan 20 tl olur demiş.
Ayrıca eksi rezervle fiilen ülkenin battığını söylemiş.
Perinçekte dün yayında zaten batmış ülke ikinci kez batmaz demişti 😂
Baraj mudafaa ediliyor....
Mühimmat bitene kadar....
Sonrası kader !!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Batmaktan kasit saniyorum, toparlayabilmek icin son noktayi gectik.
MB, 50 Milyar dolar batirmis bile.
Dolar bulup once bunu kapatacaksin.
Sonra, yalan bulup, 18 yillik enkazi nasil yarattin anlatacaksin.
Bence hic ugrasma, soyle Emine Hanima, tasinma hazirliklarina baslasin.
Yok hala ben bu sigir surusunu kandiririm diyorsan, sen bilirsin.
Belki Mart 2021'i bulursun, bu durumda MB'sinin borcu icin 150 Milyar dolar bulman gerekecek, bu yeni durum icin,yeniden baska palavra bulacaksin, dogal gaz bulduk, akdenize babalar gibi acildik, hepsi KK'nin yuzunden vs yetmez, mesela bu yanimdaki comar, benim altimi oyuyor, aniden KK rahmetli oluverdi, Cakici iti, oradan hic gecmemis gibi.
Sakin kim ole kim kala diye aklindan bile gecirme, senin gibiler kolay can veremez.
Beyler arada bu konuyu açıyorum ama cevap gelmiyor ;) canlı izledim bende murat Muratoğlu ile cem uzanin konuşmasını murat muratoglu muhteşem bir adam takip etmezsek olmaz çok güldürüyor beni gerçekten çok iyi hazırlık yapıp video cekiyor.youtube videolarında muhteşem emekler var. Birçok youtuber e milyon basar..
Neyse konuya geleyim cem uzan da açtı konuyu konu şu dolar tevdiat hesapları TL ye geçirecekler dedi bu olur mu olursa doları kim tutar?
TUM O SANa ait olanlar aslında bana da ait
Yahu neyi açıkladı ben bir şey anlamadım ki.Rakamlar ortada geçen yılla bu yıl arasında aynı dönemler arasında bakıldığında her ilimizde ölüm miktarında nerdeyse yüzde seksen artış var.Kabak gibi belli işte bu ölüm artışı covid kaynaklı.Bunu allem kallem ne dersen de hesap ortada.Bu herif vaka hasta ayrımında da millete bu şekil saçma sapan açıklamalar yaptı,aslında ortada koca bir ayıp vardı.
Ciddi bir şey yapmazlar. Bu adamlar zenginliklerini paylaşmak için mi AB’yi genişlettiler ?
Kendi refahlarını korumak dahada zenginleşmeleri için diğer ülkelere ihtiyaçları var. Hangisi almanyayı daha zenginleştirir. Türkiye mi ? Yunanistan mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi