xu100 de 5 lik bir süredir sıkıntılı ama bu sıkıntı şimdilik stop patlatmadığından short sinyal derinlik kazanmıyor
Printable View
xu100 de 5 lik bir süredir sıkıntılı ama bu sıkıntı şimdilik stop patlatmadığından short sinyal derinlik kazanmıyor
Dostum nasılsın iyi misin? Bir aksilik yoktur umarım. Gün içi 5dk lık grafik /sistem / yorumlar iyiydi. Genel yorumların zaten çok faydalı. Bizi mahrum bırakmazsan kendi adıma sevinirim. Teşekkürler.
şahsıma 3 gün için yasak konmuştu o nedenle burada yazamadım ve analizlerimi diğer forumda orada eski topiğimde devam ettirdim,
https://www.voborsa.com/forum/showth...erler/page5549
bir ara o da nedendir bilinmez dün ''403 found'' verdi anlaşılamaz, bu gün aynı forum anlaşılamaz tekrar geri geldi,..
sayın EflatunU ilginiz için çok teşekkür ederim,
ben yıllık izinde olduğum için minör analizler yapabilirmiyim??? diye düşünmüştüm, yıllık iznim bitene kadar fırsat bulabilirsem olabilir tabiki, genel analizlerim ise devam edecek haliylen,..
mesaj 687 den devamla,...
8 haftanın
ilk 3 haftası bitti, haftaya 4.hafta,
format
3 hafta düşüş, bitti
2 hafta
3 hafta düşüş,
mış, yanlış saymışım,
3 düşen bitti, bu doğru, piysada düştü hakketten
3 yükselen, bunu yanlış sayarak 2 hafta demişim,3 olacak
2 düşen, 8 haftanın finali 3 düşen değil, 2 düşen hafta olacak,
8 hafta açılımı,
son 2 düşen hafta, 17 düşene bağlanırsa, düşen hafta sayısı totalde 19 haftaya yükselecek,
umarım olmaz yanılırım, çünkü benim c>1813.9 görülmedi,
ekim vade başında c>1591.36 olunca çok ümitlenmiştim işin doğrusu,
ama ne yazık ki, yurtdışını bizim pala önceden doğru bilerek 1591.36 altına doğru aşağı bastı ve 1813.9 için ümitler biraz daha solarak nerdeyse tükenme aşamasına geldi, zaten haftalarda çok gecikerek geliniyordu,
(örneğin ikinci 12 haftanın son 4 haftası yükselendi, bu 4 haftanın ilk haftasında c>1591.36 yapıp ta diğer kalan 3 haftasına ralli yapsaydık, peşi sıra gelecek olan bu 8 haftanın ilk 3 haftasına düşecektirk (realize), peşi sıra 8 haftanın tekerrür 3 yükselenine işte orada c>1813.9 çıkma ihtimali vardı, bkz zaman analizlerim ve 60 hafta dizilenleri)
neyse ki zamanlar ve rakamlar bende oradan olmaz sa başka yerden olur, ayı olmaz boğa olur,..
haftalar ilerlesin dursunlar işleri ne gelişmelere göre yazarız tekrar
hiç bir şey bilmiyorsak rakamları biliyoruz,
1591.36 alt üst; bu çalıştı
1480.09 alt üst; bu defalarca çalıştı, adını ON/OFF koyduk
1368.82 alt üst. bu ayyuyu ayı onun altına geçer, örn, 17 haftamız şellale yaparsa bu rakam aşaşağı kırılır