Yav arkadaş.. Elliott başka birşey bunun adına yazamazsın..
Herşey o kadar kolay değil..
Nerde milyon yapan var ya..hayal dünyası..
Başarılı olursun bir stratejin olur ki strateji algo değildir..
Kazanan tabi olur..
B*k atma yok sen daha bu işe düşmeden biz ne bağlantılar kurduk..kendi çapında kazanan eden var sözüm ona değil.. değişkenlik gösteren bir yapıyı düz stabilize bir girdi yapamazsın..
Kendi adıma konuşmuyorum olmuyor..
Bir sürü örneği var..
Coin piyasasını da bilemezsin kardeşim..
O iş başka ...
Orada ki trendi görsen sen tutunamazsın bile .
Demem o ki net olarak algoya bir lafım yok ama mükemmel tanıdım insanlar bu işi bir yere kadar yapıp bıraktı ise bizde o yoldan geçmiş oluruz..
Senin kisi sadece heyecan..
Herşey fiyattan doğar onla türer piyasa da fiyat demek madem bu kadar mükemmel ve olası neden bu kadar çevremde çok fazla mükemmel kazanan yok.. üstüne düşüp kalan yok..
Yeni teknoloji ne getirir bilemem ama senin win 10 4 çekirdek pc nde yaptığın algo anca hesap makinesi kalır NET ..
DEMEM ŞU ALGO BAŞKA STRATEJİ BAŞKA.. strateji yazarsın kazanırsın ama algo nedir ya..sana yedirirler mi..
İsim verip rencide etmeyeyim ama strateji başka algo başka..
ALGO nun sınırlar belli..
Hisseyi kademeye göre al yüzde 1 üstüne sat sonra düşerse bir daha al sat demek algo demek değil strateji nin yazılıma dökülmüş halidir...
Örnek veriyorum sadece..
İsmail Arslan ozyar ben ilk forekse girdiğim de örnek gösterilen citi banklardan gel beraber çalışalım danışman ol denilen adamdı..bu adam bu işi algo ile yapmadı..
Piyasaya hakimdi ve okudu..vs
Yanlış anlama da sen ben bir b*k değiliz..
Ben sana bu tartışma ilk başladığım da da demiştim ..sen sadece kazandıklarını attın..
Kaybettiklerin ne olacak [emoji1787]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.