Bank of dün neden alıp bugun satıyor burada ki mantık ne bilmediğim için soruyorum dün açıklarımı sıkıştırdı
Printable View
Bank of dün neden alıp bugun satıyor burada ki mantık ne bilmediğim için soruyorum dün açıklarımı sıkıştırdı
Ne yapacak bofa robotu dün aldı bugün satıyor ettiği kar ne %3-5 ulan 2 günde dolar 14 den geldi 15,50 ye
Bu açıkçılar şimdi endeks %3-5 düşssede paranın gözüne vursak derdinde ama ulan borsa dediğimizin karşılığı bizim ülkede ne yazık ki TL yahu ve TL hergün %4-5 değer kaybederken borsa nasıl düşsün millet venezuelladaki gibi parasını korumak için hisse alıyor eli mahkum ya hisseleri geçtim endeks çöp olmuş dolar bazlı.
Yeşil görünce yükseldi diye seviniyoruz da dün 1,59$'dan kapattı şu an 1,56$. 1 sene önce 380$ alıp %50 zam geldi bu sene 275$ oldu diye sevinen asgari ücretli gibiyiz. Allah sonumuzu hayretsin.
Benden sonra tufan noktasına geldik herhalde.
Hocam kaç gündür bunu diyorum 23 den 24,20 oldu dolar bazlı kol gibi zararım var, arada o kadarda trade ettim kar aldım ama yok arkadaş dolarla başetmemi için en az 2 tavan yapmalı ki lan tamam rahatladık diyebilelim.
Yoksa böyle günlük %2-3 le anca kendimizi eğlendiririz.
İşin en piside dolarda yatan adam işlem yapmıyor sıfır stres eşşek yüküyle TL kazanıyor ulan biz tırmala tırmala bir ton risk al sonuç tacirler, a1 capital üstüne bofa satışta bize al babayı.
Thyao nun şimdilik yaptığı sadece 3. çeyrek bilanço açıklamadan evvel son kapanış günü 15.60 ı %50 lik tl kaybını muhafaza etmek:)Şu an geldiği seviyeler böyle.Bundan sonrasına bakacağız artık.Uluslararası hava yollarının ettiği milyarlarca dolar zarara karşı ettiğimiz karın extra bir faydasını göremedik şu an...Dolar bazlı diplerimizi muhafaza ediyoruz:)
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/9fx8fb4.PNG