Bu kapanmalarin ihracata etkisi olacakmi önemli olan o...
Printable View
Bu kapanmalarin ihracata etkisi olacakmi önemli olan o...
Beni yanlış anlamanı istemem; ancak A1 GSY için tahsislinin jet hızıyla çıkması ve Bilal beyin samimi arkadaşının şirketiyle yapılan jet ortaklıktan daha halen işkillenmediysen beni çok şaşırtmış olacaksın sayın hocam. Adam Borsa İstanbul'a kottan uyarı ihtarı göndertecek kadar geniş bir ağa sahip. Ben daha öncesinde bunun Fetövari bir yapı tarafından yapıldığını, bu çocuğun önünün bu türden bir oluşumla kesilmek istendiğini düşünüyordum. Ama bu teorimden vazgeçtim. Öyle anlaşılıyor ki A1 Capital işini canı ne zaman isterse o zaman yapacak.
https://i.hizliresim.com/1qzq1fw.PNG
Hazır konu SPK'ya gelmişken...
GLRYH bedellisinden "Malatya fabrikası için" RTALB'e yaptırılan tahsisli yoluyla aktarılan paraların A1 Capital ve Ümit Fırat'a virmanlandığını, bunun hesabının sorulmasını istemiştik. SPK denen kurum gitmiş bunu şirkete sormuş gelen cevabı bana göndermiş. Başka da hiç bir işlem yapmamış. Madem şirkette bu kadar para vardı (ki biz bunu defalarca şikayet etmiştik) bu tahsisliye neden izin verdin o zaman ? Böyle rezil, böyle ahlaksız bir düzen.
Diğer konu altı çizili olan yerden de anlayacağınız üzere yatırımcı ilişkileri sizin e-mail yoluyla sorduğunuz hiç bir şeye cevap vermeyebilir.
Böyle de geri zekalı bir sistem.
Her yerimiz çürümüş...Kokmuş...Bitirdiler memleketi ..................
Burayı adım adım takip ediyorlar. Görevlendirdikleri ş.sizler her dakka pompalama işlemi yapıp yatırımcıların direncinin kırılmasına engel oluyor. A1 Capital konusu da tıpkı böyle; beklentiyi güncel tutmak. Böylece bize taşıttıkları mal karşılığı para ile başka tahtalarda paranın a.sına koyuyorlar. Zaten bunların en profesyonel olduğu konu milletin a.sına koymak. Son dakikaya kadar nas nas dediler, resmen kendi vatandaşına kumpas kurup ellerindeki dövizi millete çaktılar. Faiz haram derken sınırsız faiz artırımına gittiler ve halk bütün bunları halaylarla karşıladı. Hak bunlara yaw, valla hak...
Valla benim tuzum kuru, unumu elemiş eleğimi asmışım. Sabahın köründe ekmek sırasına girip, aylık makarna istihkakını bekleyip halâ ve halâ bunlara oy verenlere zerre acımam. Beter olsunlar...Donlarını almazsa küserim.:)
Siyaseti bilmem. Terörle mücadele de kim iyi ise onu desteklerim her zaman. Tek siyasetim, vatanın bölünmez bütünlüğü .teroruste RPG 7 taşıyan vekili , 2 askerini sehus eden terirusti evinde saklayan vekili ortak olarak ittifaka dahil edenlere oy vermek benim için zulümdür. Terörist cenazesine katılan vekillere oy vermeyi ihanet sayarım. Onlarla aynı safta namaz dahi kılmak haramdır. Para kaybettim diye teroriste gozactirmayanlara tü kaka demem. Paranın da hisseninde bir değeri var. Lakin vatanıma 40 yıldır kurşun sıkanka ittifak olacak kadar alçalamam
Sosyal medya da bir kişi bile hayr ile anmiyor güler grubunu ve hergun yüzlerce olumsuz mesaj yazılıyor. Hatta simense bile güler grubunu kötüleyen mesajlar mailler atan bir grup var.
RTA yı A1 kapital den ayırmak için tüm plan. Hissenin baskı altında olmasının tek sebebi bu.
Bir çağrıya bakar herşey. RTA da ki A1 kapital payını kim satın alacak?
RTA yı satamaz, Cunku A1 kapital RTA da yoğun var. RTA nın kafasının üzerinde ki sopa bu nedenle kalkmaz.
Alacak , RTA dan A1 payları alacak..
Bunun için nasıl bir plan uygular?
Elinde RTA olana ne teklif edecek?
Eski zirveyi teklif etmeden malı alamaz geri.
Yahutta A1 kapitalden arındırılmış bir formül?
RTA nın A1 kapital paylarını glryh satın alır gibi ... Ve sonra glryh nin tepesinde balyoz ile kustura kustura o malları A1 kapitele aldırır. Yada yatırım bankası kurup, en dipten oraya ışınlar glrh de ki A1 paylari
RTA iyi değer üretti Güler grubuna geçtikten SONRA.
Patron eğer A1 life olmasa idi, çoktan okuturdu RTA yı ... A1 bizi alır mı? A1 Siemens yada bosch tarafından ortak alınır mı
Herşey olabilir....
RTA nın çok kozu var...
Olacak
ABD 500 milyon adet kit dağıtacak ücretsiz
Bu kararı o micron yayılım hızı ile mücadele edemeyen her ülke yapacak.
ABD de en ucuz kit 7 USD... Bizim kit 1,5 USD şu anda
Omicron 70 kat hızla yayılıyor. İtalya İspanya İngiltere Almanya Hollanda da delta zirve şu anda ve o micron bu zirveleri uçurur
Mart ayında dünyanın yarısına omicron bulaşacak. İnşaallah etkisi az olur ve insanlar ölmeden bu o'micron belası def edilir
Tek korkulan, yoğun bakım ünitesi kapasitesinin asılma olasılığı. Kaos sebebi olur
O micron daha hafif deniliyor, inşaallah öyledir
Bizim ihracat artar. Çin ile aynı asgari ücreti ödüyoruz ve navlun bedelimiz bizim çok daha ucuz
Hisseyi 24 den satanlar , 19 civarından almak için çaba gösterecekler yine
20.59 nin altına düşmez gibime geliyor
Ve pazartesi den itibaren yön yukarı bekliyorum.
Ya nasip...
Yıllık bilançosu müthiş gelir bence
İlk üç aylık bilanço da 50 milyon liranın alti gelmez gibi sanki
İzleyelim görelim.
İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Omicron nedeniyle Avrupa'da hızla artan vaka sayılarının bir süre sonra İstanbul ve Türkiye'ye de yansıyacağına işaret ederek önemli uyarılarda bulundu. https://www.cnnturk.com/turkiye/ista...micron-uyarisi "yatırım tavsiyesi değildir"