Uşak seramik hissesi haberlerini inceleyebilirsiniz Habertürk te var belki bunda da böyle bir şey olabilir
Printable View
Bizim hissede de bir şeyler var?
İşlemler normal değil!
Alıcı var, vermiyorlar!
Satıcı var, almıyorlar!
Ne alıyorlar, ne satıyorlar.
Tahtayı kilitlediler!
Büyüklerin mücadelesi mi, anlayamadım?
Çok farklı güçler var.
Hepsi aynı merkeze mi hizmet ediyor?
Farklı güçlerin rekabet mi var?
Ben çözemedim?
Çözen bir adım öne gelsin.
YÖNETİM MESAJI
Dönem : 01/01/2024-31/03/2024
Satışlarımız, bu dönemde, enflasyona göre düzeltilmiş rakamlarla, önceki yılın aynı dönemine kıyasla Türk
Lirası cinsinden yaklaşık %77 oranında artmıştır.
Brüt karımız geçen yıla göre yaklaşık 7,6 kat artarken, brüt kar marjımız %1,9'dan %8,2'ye yükselmiştir.
Bu artışta ana neden bu dönemde satılan ürünlerin çeşitleridir. Ayrıca, genel yönetim giderlerimizde geçen
döneme kıyasla ciddi bir düşüş sağlanmıştır. 2023 yılının ilk çeyreğinde bazı büyük müşterilerimizle
yapılan üç yıllık kart tedarik anlaşmaları ve katlanılan tek seferlik giderler, o dönemin giderlerini artırmıştı.
2023 yılının son çeyreğinde şirketimiz, kamu ile bağlantılı bir kimlik kartı projesi için sözleşme imzalamıştır.
Gizlilik yükümlülükleri nedeniyle bu projeye ilişkin detayların açıklanması, Sermaye Piyasası Kurulu
mevzuatı gereği ertelenmiştir. Bu projenin üretim ve sevkiyatına 2024 yılının ikinci yarısında başlanacaktır.
Şirketimiz artan talebe yanıt verebilmek amacı ile 2024 yılında da kişiselleştirme kapasitesini artırma
çalışmalarına devam edecektir. Bu dönemde çalışan sayımızda önemli bir değişiklik olmamış olup, yıl
içerisinde üretimdeki artışa paralel olarak istihdamımızda artış olması beklenmektedir.
Şirketimiz, herhangi bir finansal riske maruz kalmamaktadır.
pkart faaliyet raporundan kopyaladım.
Kalav ortak hisseyi unuttun tamam anladık amiralde kazanıyorsun biz burada ağaç olduk....Haftaya pkart koşmaya başlasın artık...Bu sermaye ile bu lot ile artık uçuşa geçmesi lazım...Hareket olması gerek ki ilgi artsın yoksa kimse uğramıyor....