Günlük gazını çıkardı. Uyuz blcyt...
Printable View
Günlük gazını çıkardı. Uyuz blcyt...
A1 Capital ve dün alanlar aldıklarını verdi.
Bugün blok alıcı şu ana kadar 268.000 lotla Oyak ve eskiden en çok hisseyi taşıyan kurumdu.
Yine 1770'den geri döndü. Bu haftayı 1700'ün üzerinde kapmasını önemsiyorum.
İnşallah satanlar döner alır.
YKB ve yatırım dönüp alsalar ve 1730 civarları kapasa çok güzel bir trend olur.
Ben haftaya bilanço tarihi yaklaştıkça daha olumlu olacağını ve geri alıma gerek kalmadan kendi dinamikleriyle hareket edeceğini düşünüyorum.
Dün alan A1 Capital ve Yatırımın sıfırladığını ve alttan fırsat kolladığını düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Citi'ye 6931 lot gitmiş.
Yatırımdan alınan makine emirlerinin artmasını bekliyorum. Zira arsan'da yeniden alıma geçtiler.
Bu tahtanın şu an en büyük handikabı günlükçüler, haber akışı olmaması ve geçmişi.
Artısı ise artan karlılık ve FAVÖk , bilanço öncesi gereken satışların yapılmış olması, halka açıklığın ve blok mal tutanların azlığı, az geçmişi silme çabası, olası projeler...
Patron hissesi olduğu unutulmamalı ve yazılarım şahsi görüş olup yatırım tavsiyesi değildir.
Gönlümüze göre 1730 güzel haftalık kapanış oldu.
Pazartesi güzel bir aylık kapanışla inşallah uzun zamandır görmediğimiz fiyatlara devam ederiz.
Bilanço beklentisi ile umarım bereketli bir Ağustos ayı olur.
Hafta sonu kimse yazmamış.
Böyle hisselerde teknik ne kadar çalışır bilmem ama teknik olarak yorumlayacak arkadaş var mı?
14 Ağustos haftası bilançonun geleceği düşünüldüğünde iki haftalık bir süremiz var.
Bilici yatırım ya düzenli kar eden , işleyen kendi dinamikleriyle hareket eden kurumsal bir şirket olacak ya da bir aşağı bir yukarı hareket eden o bilindik şirketlerden olacak.
Halka arzda diğer Adana'lı şirketlerden olmayacağız farkındalık yaratacağız demişlerdi. 108.500 endekste defter değerinin altında işlem görerek , üstelik otel ve makine , arsa yatırımlarına, geri alımına rağmen bu değerden işlem görerek farkındalık yaratmış.
Otel yatirimi zaten bu hissenin belini büktü...dunya bir borca sebep olurken ustune borc odeyecegine zarar yaziyor...otel isi yatirim degil resmen batirim sunan içi n...alicisi olsa da sallasalar...arsan da marasta yapti lar ettigini gormedik...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah sabah marbaş,phillp capital günlük geldi ve gitti.
Herkes günlük ekmek peşinde lakin güçlü değilsen burası uygun değil diye düşünüyorum.
YKB satmaya devam ediyor. Ettikçe malın arkasından bakar mı göreceğiz. (Geçtiğimiz dönemden blok alıcı ykb ve yatırım kaldı)
Lakin satan karşıdan başka kurumdan alıyorsa bilmek mümkün değil.
Son zamanlarda gördüğü tepe noktası 1830.
Cuma'dan alanlar bugün veriyor gibi. Cuma'dan çok mal alan Oyak belirleyici olacak gibi görünüyor.
Yine tekniğin dikkat çekeceğini düşünüyorum.
Yine bugün aylık kapanış yapacak bakalım gün sonu ne olacak? Kimler geri dönecek.?
Yatırım tavsiyesi değildir.