Hocam 3. Dalgayi çok beklermiyiz .dev dalgayi bekleyen sörfçü gibi bekliyoruz.
Printable View
Hocam 3. Dalgayi çok beklermiyiz .dev dalgayi bekleyen sörfçü gibi bekliyoruz.
3. dalga vadesi 2. dalganın bıktırıcılığına bağlı, ikinci olay ise şuan her yerde 3,30 pompalanıyor nereye baksanız haftalık tobonun ensamesi yok cemi cihan euro 1,20-1,25 olacak dolar 3,30 olacak deyip duruyor yani usdtry düşmeli mantığı kafalara kazınmış durumda.
Haftalık tobo sol omuza göre bu hafta 3,5125 de dip yapıldıysa gelecek hafta güzel bir yukarı dikme bar beklentim var ondan sonrası Allah kerim artık en büyük düşmanımız 3,6480 bölgesi bundan sonraki en ufak bir kriz 3 dalgasına yarar.
Cümleten günaydınlar.
Bugün grafik yok, sabah içinse güzel bir ayı tuzağı bekliyorum artık hayırlısı.
Riskler çoğunluk tarafından görülmüyor çünkü troll denilen bir meslek var artık.
Nasıl rusya krizinde ruslar gelmezse gelmesin amannn bize turistmi yok, ruslar domatesimizi almazsa almasın amannn bize alıcımı yok şimarıklık diz boyu, ruslar bizden öyle kolay vazgeçemez vs.vs.sonra bakıldı ki evet turist yok, domatesi alan yok, ve çok kolay vazgeçiliyormuşuz.
Şuan almanya krizinde gene aynı şimarıklık ve ihracatımızın %60 ı AB ülkelerine yapılıyor açıklamalar gel almanyada 3 milyon vatandaşımız var hani akıllı olun evdeki milyonları salarız üstünüze , yok biz öyle kolay vazgeçilmeziz neden çünkü almanyanın doğrudan yatırımı var ülkede o fabrikalar kolay sökülmez diyor vatandaşlar ama sökülüp taşınması 15 günlerini ya alır ya almaz adamların yani bu şimarıklık bizde devam ettiği sürece nema problema diyorum sonrasında gene aynı biz yapmadık şu yaptı özür dileriz vs.vs. filmin başıda aynı sonuda aynı hiç değişmiyor.
Ek olarak AB den alınıp halka yansıtılmadan ve tepede iç edilen bir ton teşvik var öyle dağ köylerine yol yaptık, öğrencilere hibeler verdik, yok şunu yaptık bunu bilmemne yaptık iyi güzelde kardeşim finansmanını nasıl sağladın onu açıklayan yok. Şimdi şu krizde bakalım Almanya biraz dik durursa ve o alt tabana yayılmadan tepede hüpletilen teşvikler kesilirse neler olacak asıl onu görmek lazım.
Bugünlerde artık grafik paylaşımını ben ufaktan durduruyorum bunuda açıklayayım çünkü herkesin bildiğinden para kazanmak işi zordur kendi ekmeğime de kan doğramayı istemem.
Hedefleri zaten verdim şimdilik sadece izleme zamanı özellikle bu hafta çok önemli.