bu vurdumduymazlık ile olsa olsa ...............neyse gece gece artık susuyum
Printable View
Ne fetbazdır benim tanıdığım Happy...
Bu forumun ne kadar önemli şahsiyeti, yıldızı, ağır abisi varsa hemen hepsi ile arkadaştır...
Hepsine mavi nazar boncuğu yollar.
Özelden mesajlaşmayı pek sever.
Benim tanıdığım Happy nin daha bir çok oyunbaz durumları vardır...
Kumpas kurar. Sinir bozmak için strateji uygular.
Olmadı yanına abisini takar gelir sana laf atıyorlar burada diye ortalığı karıştırır.
Özelden Ayhan Beyi arar bir şeyler der tartıştığı kişiyi itibarsızlaştırmak için.
rxpu'da kullanılabilir bazı nitelikler gördüğü de muhakkak. Onu da hemen tavlamış görünüyor.
Teknolojiyi bilir. Benim gibi cahil değildir. Yakalanmayacağını bilmese bu tür oyunlara da girmeyecek kadar korkaktır...
Yöneticimizin vurguladığı gibi hemen her gün yurtdışında bir ülkeden yazacak kadar da fazla seyahat etmektedir...
Evet. Sonuç...
Proton kesinkes Happy dir diyecek kanıt bulunmamakta yöneticimizin de dediği gibi.
Ama Proton bu başlıkta baştan beri uyguladığı senaryo ile yazılarındaki üslupla, hemen gelir gelmez bu başlığın ağır toplarıyla arkadaş olmasıyla tanıdığımız neşeli bir akademisyene çok benzemektedir:..
Konusu geçti diye söylemek zorunda kalıyorum. Kusura bakmayın.
Ailem varlıklı değildir. Ama ben 35 yaşına geldiğimde (bundan yaklaşık 9-10 sene önce) hayatımın sonuna kadar yetecek miktarda para kazanmayı başardım. Son 5 senedir de bunun da ötesine geçtim. Uluslar arası patentlerim var ve bunlardan elde ettiğim lisans gelirlerine de sahibim. (İsterseniz orjinal kopyalarını gönderebilirim internetten doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.)
Son 5 senedir geldiğim noktada yaşım nispeten genç olmasına rağmen ne istersem yapabilecek bir lükse sahip oldum. Yani istediğim zaman istediğim şeyi yapma lüksüne sahibim. Buna rağmen yine yıllık gelirimde en ufak bir azalma olmuyor.
İşimi severek yapıyorum. Forumda yazı yazmak ta hoşuma gidiyor. Yani istersem hiçbir şey yapmadan 30 sene dünyayı gezebilirim. Ama şu anki tercihim forumda yazı yazmak , çeşitli endüstriyel tasarımlar yapmak ve üretmek. Bir Tesisin tasarımı 6-7 ay , üretimi ise yine o kadar sürüyor. Tasarım aşamasında daha çok boş zamanım oluyor. Ama üretim aşamasına geçildiğinde yazılar azalabilir.
Ayrıca yurt dışında da uzun bir süre tasarım mühendisi olarak çalıştım. Hatta ilk firmamı da orada kurdum. 2 yıl kadar bir Avrupa ülkesinin hükümetinde teknokratlık dahi yaptım. (isterseniz onunda belgelerini gönderebilirim).
Bütün bunları anlatmak aslında çok garip evet ama , karşısındakini tanımadan peşin hükümlü yorumlar doğru değil.
Amacım zaten 35 yaşına geldiğimde tam bağımsız olabilmekti. Ve bunu başardım. Evet bu sizlere şu anda mantıklı gelmeyebilir ama bu benim isteğimdi ve en büyük idealim olan gerçek özgürlüğe kavuştum.
Kentuf ( kenan*tufan ) yalan demez bana, 2. nick aldım abi dese de atmam, bilgim dahilinde olduktan sonra.
1. nick cezalı değil zaten, manipilasyon yapacak yazılarda yazmaz, yıllardır tanırım kendisini.
telefonum vardır onda, telefonu vardır bende, arada konuşuruz, yemek de yeriz.
kendisi yatırımcıdır, uzun vadeli, araştırır, fabrikayı gider yerinde bakar, arsalarını araştırır, sonra yatırım yapar. :)
Bunlar da maharetli protonun gelir gelmez arkadaş olarak seçtükleri.
http://www.hisse.net/topluluk/member.php?u=28885
Baya ağır toplar...:)
Birisi demin efeleniyordu. Sanki tanımıyormuş gibi...Kim la bu adam falan...Meğer arkadaşıymış...:)
Dedim ya her gün dünyanın başka bir ülkesinden fıoruma giren bu kişi fetbazdır. Oyunbazdır...ve anlaşılan üstüne üstlük madrabazdır...
Özgür olmak dilediğini yapabilmek güzel bir şey.
Senin adına sevindim rxpu...