güven vermiyor buna ragmen halen senin benim paramla bu gruba ait tekrar bir arz düşünülüyor sanırım;
bu kagıdın durumunu görüpte halen bu grubun halka arzı almayı düşünemem bile , tavsiye etmem yanından bile geçmem...bu grubun grafigi ticari ahlaktan yoksun bence dürüst degil sanki .
bu kagıt çanak üstü 3,61 lerde fiyat oluşup kemikleşmedikçe diger hiçbir kagıdına girilmez ...senin benim paramla oyun kurup oynuyor bence; sonrada taklacı ve yancıları fake hesaplar sosyal medyada çıkıp %40 içerde zararda olan yatırımcılara sabırlı ol belki 1-2 sene sonra ana paranı inşallah maşallah geri alırsın diyor amiyane tabirle bence.
resmen paraya çöktü 3,40 üzeri çanak üzerine bir çıksa bir allahın kulu kalmaz oda bence bunu biliyor nakitini niye harcasın oradan satış yerse kendisi dışında alıcı olmayacak ve elindeki nakiti bitirecek ve sanki bu kadar oyun oynayamacak tamamiyle komplo teorisi...
senin benim paramı almış kullanırken kendi parasını niye baglasın bu eşşege.:yes:
açıkçası umudum vardı bayram sonrası onunda içine etti .komik rakamlarla geri alım açıklıyor la o kadarını bende alırım tırro.250.000 almışmış 300.000 almışmış bunların hepsi halka arz edip millete çakmaya çalıştıgın çogununda elinde kaldıgı hisseler belkide %70 küsürdan fazla halka açıklıkmı olur resmen rezillik topla topla 1 tane bile almam aldırmam sorana.
al-sat değildir.