il bazında baktığında bir çok ilde nüfusun %10 undan fazlası aşılanırken istanbulun en fazla %6 si aşılanabilmiş
dolayısıyla Türkiyenin ancak %8 i aşılanmış
Printable View
il bazında baktığında bir çok ilde nüfusun %10 undan fazlası aşılanırken istanbulun en fazla %6 si aşılanabilmiş
dolayısıyla Türkiyenin ancak %8 i aşılanmış
Valla turizmi kurtarmak için bizim aşıları, havalimanına inen her turiste ücretsiz yapmaya harcamasınlar da.
Turizmde kampanyaya gel, hem ultra düşük fiyatlarla uçsuz bucaksız kumsallarda tatil yap, hemi de ücretsiz aşı ol, tatilini TAÇlandır...
Olma mı..olur...
Geçen yaz Kurban Bayramında corona morona yoktu, tıklım tıklımdı sahiller. Tabi tatilciler evlerine dönünce de...
Temelle dursun afrikaya gergedan avına gitmişler ,gergedanı avlamışlar,şu küçük uçaklardan birine gergedanı yükleyip ordan ayrılacaklar,pilot yahu siz iki kişi ,ben, bir de gergedan bu uçağa fazla gelir ben gergedanı taşıyamam tehlikeli olur demiş.Temel ne artistlik yapaysun geçen yıl da ava geldik gergedan avladık o zaman da uçak seninkinin aynıydı pilot hiç sesini çıkarmadı demiş.Pilot da demek ki sıkıntı yok ,iyi madem demiş.Uçak havalanmış yüz metre gitmeden güm yere çakılmış.Gergedan bir yana pilot bir yana temelle durdun bir yana dağılmış.Temel şöyle bir gözünü açmış ula tursun geçen yıl düştüğümüz yerin 20 metre ilersindeyuk ,farkındamusun demiş.
Şimdi bizim merkez de yakında aynı şeyi diyecek.
Keza turizmde de aynı senaryo olacak,aptallığın tanımı neydi:))))))))
İç İşleri Bakanı A Haber'de sınır ötesi harekat anlatıyor, harita başında, MSB ye mi geçecek acaba, anlayan ??
Dedim emniyet geçmişi olsa, öyle bir imaj oluştu bende, özgeçmişine baktım, teamüldür ya emniyet kökenlidir iç işleri genelde;
https://www.icisleri.gov.tr/icisleri...-nun-ozgecmisi
O da değil. 18 yaşından beri siyaset, başka mesleği yok. Bir tuhaflık var ama ne, muhtemelen MSB bu işlere pek meyilli değil, daha resmi, sert geliyor basına, iş bölümü yapmışlar gibi.
Terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'deki paravan örgütü Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) ele başı "Mazlum Kobani" adlı Ferhat Abdi Şahin, Suriye Ulusal Kürt Konseyi (ENKS) ile Ulusal Birlik Partileri (PYNK) arasında devam eden görüşmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.
Kamışlı da bir video yayımlayan Abdi, diyalog sürecinde iyi adımların atıldığını ve bunun için her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi.
Abdi, PKK/YPG kontrolündeki PYNK ile Barzani kontrolündeki ENSK'ye Farklılıklarınızı bir kenara bırakın ve Kürtlerin birleşmesi sürecinin başarısı için esneklik gösterin çağrısında bulundu.
https://www.veryansintv.com/abdnin-d...i-saglayacagiz
Menfaatlerimiz görüş ayrılıklarımızdan çok daha fazla derken ne kastediyor anlamadım ama, muhtemelen bu konuda görüş ayrılığımız yok galiba. Suriye'de gelişmeler tam gaz ilerliyor. NATO da geliyor Irak'a. Oldu bitti gibi şu an gidişat.