Enflasyon yok
Fiyat artışı var..
Bu nedir yahu
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Enflasyon yok
Fiyat artışı var..
Bu nedir yahu
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha aşağı zor gibi görüyorum. Artık. Tabi ki açık olmak lazım ama yalan yok full maldayim %70 xles olmak üzere.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis bugun konusmasinda yurt disi borsalarin balon oldugunuda soyledi . Belediyeler gittikten sonra borsaya doviz islerine fena sardilar . Ince yabanciyi sonrada kendi vatandaslarini tuketti .
Bu arada milletinde epey dovizi var dedi .
Fiyatlar artiyor ama fiyat artis hizi olmadan artiyor. Boyle birsey. Guzelde birsey aslinda.
Arabaya benzin alirken fiyata degil litreye bak diyor. Litre hep ayni benim depo buyumuyor sonucta. Birden aydinlandim ulan.
niye bu kadar çıktıkinin mantıkı bir açıklması varmı, kasa boş , para yok, 128 milyar diyeceksin ama istense bu yavaş yavaş kontrollüde çıkarılabilirdıi, hızlı olarak çıkarıldı...
bunun enflasyon, oy kaybı yapacağını bilmiyormu gayet iyi biliyor.
Bu ay faizi pas geçse doların bu kadar fırlamaycağını bilmiyor mu, gayet iyi biliyor,
bu akşamda gorduk ısteyerek sürüyor,
bende aynı fikirdeyim en azında bir müddet için bu kadar sürme bu yıl için yeter diyecektir..
ikinci round seneye oynayabilir. once 10,2 li rakamlara düşüş, sonra geri yukarı .