faizler düşecek yaygarası ile ev fiyatları yükselmeye başlamıştı..çevremdekilere aman ha.. aman ha inanmayın diyorum..en az 2-3 ay daha sabredin altın alın diyorum..faizlerin düşmeyeceğini anlayınca ev piyasası şoka girecek
Faizler düşecek emir göklerden yada oraya yakın bi yerlerden
10-01-2025, 21:18
sindoma53
Alıntı:
Originally Posted by emregunes
Ergün Tekgül:
2024’te Viop yabancı oranı %42,66 oldu
Bu oran 5 sene öncesine kadar %20 ‘lerdeydi
Yabancı yok deniyor ya! HAYIR yabancı var ama artık al-tut ile değil teknolojiyi, algoları kullanıp Viop ile daha likit olarak içerideler
bofa yı yabancı olarak görüyorlarsa tamam piyasa onun zaten :)
10-01-2025, 21:19
KARADUMAN
bence oyun..yapamazlar, bu sefer enkazın altında kalırlar..
bu kriz sürecini en az hasarla atlatma çabası bence..
yolun başındayız
Alıntı:
Originally Posted by ayhan53
Faizler düşecek emir göklerden yada oraya yakın bi yerlerden
10-01-2025, 21:20
sindoma53
Alıntı:
Originally Posted by ayhan53
Petrole bakıyor herkws
Ama doğalgazda çok daha çılgın bir fiyatlama var 1 aydır. Bakan dün yalaka gazeteciye zam yok ama malşyete bakacağız gibi bir şeyler dediydi
Gabarda nereye kazma vursak petrol varmış:)en son bugun kuş sitesinde gördüm haberde A.Hakan kokluyordu :drunk:
10-01-2025, 21:21
KARADUMAN
önceden tam da bu aşama doların ralli, borsanın çöküş aşamasının başlangıcıydı..
10-01-2025, 21:23
sindoma53
Alıntı:
Originally Posted by KARADUMAN
gram altın haftalıklar yukarı yeni trende başlıyor..dolar baskı altında olduğundan bist100 ile ters korelasyonu gram altın üstlenecek gibi..
gram yukarı, bist100 aşağı..
Karaduman ,
2022 den beri %40 gram portföyde o bölgeye girmesen yukarı gideceğimizde varsa geri geliriz
sen yine pıst 100 yorumları yap.:)
10-01-2025, 21:30
KARADUMAN
gram çok şanslı..hem ons hem dolar orta uzun vade yukarı trend devam ediyor..kimse önüne geçemez..