Printable View
Alıntı: Originally Posted by goalırahip petrolün varili Özal zamanında 9 dolar dı sanırım 50 yaşında gene orayı göreceğim gibi görünüyor .... işin lak lağında olduğunuzu görüyorum bir daha yazmayacağım DOW 3 5 10 düşecek biz burada duracağız buna kargalar bile güler 15840 dolar bazlı endeks 30 tutacak mı tutmayacak mı? ben çok aşındı hırpalandı diyorum şapkadan tavşan çıkaracağımızı sanmıyorum DOW un kapanışı çok önemli yatırım matırım önerisi değildir Ne ellisi ya senden geçmiş goalı..
Bir ihtimale göre tüm şirketlere Vakıflar ve Sandıklar ana ortak olacak. Holdingler de silinip gidecek uzun vadede.
Alıntı: Originally Posted by sniper~ boy abdesti alsın hiç riske girmeyelim :) ben açemmi .. çok fena üflerimde. nefesim kuvvetlidir :party::party:
Alıntı: Originally Posted by laguna bu gece topik 1000 i devirir. yeni topiği besmelesiz açmayasınız :plc: + Abdestsiz, topik açılmaz!:he:
Eee... Reyis ne dedi, ele ele kepek mi?:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by devran42 bakanlar küs galiba birbirlerine aralarında 2 metre var nerdeyse:kahkah: Alıntı: Originally Posted by frappe Bakanlarimiz ayrik oturmusta . O koltuk arasi koridorlara nasil girdiler? Birinde virus varsa coguna bulastirma imkani var Riski pek degerlendirmemisler Bulaş tedbiri,tv. haberler de gösterdiler.
Bizde mute reisleri. Herdaim style.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Eee... Reyis ne dedi, ele ele kepek mi?:oleyo: reis ikinci seans acılışına kadar okucak ellamm:kahkah: yetişirmi acaba